Τρίτη 9 Ιουλίου 2024

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΟΧΛΗΣΗ προς τον Δήμο Κασσάνδρας απο το «ΚΤΗΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ»που βρίσκεται στο Πευκοχώρι Δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής



Προς τον Δήμο Κασσάνδρας

ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ - ΟΧΛΗΣΗ

Της Διαχειριστικής Επιτροπής του οικισμού «ΚΤΗΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ» που βρίσκεται στο Πευκοχώρι Δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής και εκπροσωπείται νόμιμα από τον Πρόεδρό της Κωνσταντίνο Χούρη, τηλ. 6944603771.

Πευκοχώρι, 08.07.2024

Με την παρούσα σας ενημερώνουμε και εγγράφως, μετά τις συνεχείς προφορικές μας οχλήσεις, ότι στον οικισμό «ΚΤΗΜΑ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΙΔΗ» που βρίσκεται στο Πευκοχώρι Δήμου Κασσάνδρας Χαλκιδικής, τα τελευταία τρία (3) χρόνια τουλάχιστον δεν παρέχεται υδροδότηση στις δεκάδες οικίες πάνω από την επαρχιακή οδό Χανιώτης – Πευκοχωρίου. 
Την κατάσταση αυτή τη γνωρίζετε καλά και παρόλα αυτά αδρανείτε παρά το γεγονός ότι από μέρους των ιδιοκτητών των μη υδροδοτούμενων ακινήτων εξοφλούνται όλες οι χρεώσεις όπως αυτές προσδιορίζονται στους λογαριασμούς ύδρευσης που αποστέλλει η αρμόδια υπηρεσία σας.

Επιπλέον, μεγάλος αριθμός κάδων απορριμμάτων και ανακύκλωσης που βρίσκονται εντός του οικισμού είναι σπασμένοι και δυσλειτουργικοί και μεγάλος αριθμός των λαμπτήρων φωτισμού που είναι τοποθετημένοι στο οδικό δίκτυο εντός του οικισμού δεν λειτουργούν εδώ και χρόνια. 

Το αποτέλεσμα είναι η υποβάθμιση του οικισμού και της ποιότητας ζωής των κατοίκων του και η εν δυνάμει δημιουργία εστιών μόλυνσης λόγω της σώρευσης απορριμμάτων στο δρόμο δίπλα στους σπασμένους κάδους όπου μαζεύονται έντομα και τρωκτικά. 
Η δε μη λειτουργία των λαμπτήρων οδηγεί ολόκληρα τμήματα του οικισμού να βρίσκονται στο απόλυτο σκοτάδι, κατάσταση ιδιαιτέρως επικίνδυνη, διότι μπορεί να προκληθούν σοβαρότατα ατυχήματα λόγω της έλλειψης ορατότητας των διερχόμενων οχημάτων.

Τα παραπάνω προβλήματα τα γνωρίζετε εδώ και χρόνια λόγω των επανειλημμένων εκκλήσεων μας να προβείτε στις ενέργειες που απαιτούνται, παρόλα αυτά αδρανείτε αδικαιολόγητα παρά το γεγονός ότι ο οικισμός εκπληρώνει τις οικονομικές του υποχρεώσεις απέναντι σας. 
Με την παρούσα, σας καλούμε εκ νέου να δράσετε άμεσα ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα της υδροδότησης στον οικισμό και να αντικαταστήσετε τους κάδους και τους λαμπτήρες που είναι εκτός λειτουργίας. 
Σε περίπτωση δε που αδρανήσετε εκ νέου θα μας αναγκάσετε να προβούμε σε κάθε νόμιμη ενέργεια εναντίον σας διότι δεν δύναται να συνεχιστεί η κατάσταση αυτή η οποία θέτει σε κίνδυνο την υγεία μας, καθιστά αδύνατη τη διαμονή στις μη υδροδοτούμενες οικίες και υποβαθμίζει βάναυσα την εικόνα και την ποιότητα ζωής στον οικισμό.

Για τη Διαχειριστική Επιτροπή

Κωνσταντίνος Χούρης

Πρόεδρος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου