Δευτέρα 15 Ιουλίου 2024

Θέλουν να σκοτώσουν και Τραμπ και Πούτιν, όπως γράφεται! Γ’ Παγκόσμιος από το Βαθύ Κράτος;

Ο πρώην πρόεδρος και ξανά υποψήφιος των Ρεπουμπλικάνων για την προεδρία Ντόναλντ Τραμπ επέζησε από θαύμα, όπως σχολιάζεται, από απόπειρα δολοφονίας σε υπαίθρια εκδήλωση στην Πενσυλβάνια το Σάββατο, μέρες πριν από το συνέδριο του κόμματός του, αφού ξαφνικά γύρισε το κεφάλι του το τελευταίο δευτερόλεπτο, κατάφερε να αποφύγει μια σφαίρα που βρήκε τελικά ξυστά μόνο το αυτί του. 
Ο δράστης σκοτώθηκε από τις μυστικές υπηρεσίες, κατά πολλούς για να μην μιλήσει, αλλά ένας αυτόπτης μάρτυρας είπε στα μέσα ενημέρωσης ότι είχε προειδοποιήσει την αστυνομία λίγα λεπτά νωρίτερα για έναν άνδρα που σκαρφάλωσε στην ταράτσα χωρίς να ληφθούν μέτρα.

Την ίδια ώρα,  υπάρχει σχέδιο δολοφονίας του Πούτιν, το οποίο χρηματοδοτείται από τις ΗΠΑ, προφανώς εννοούν το Βαθύ Κράτος των διεθνιστών!
«Το σχέδιο της Ουκρανίας για την δολοφονία του Ρώσου προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν χρηματοδοτήθηκε από τις Ηνωμένες Πολιτείες», δήλωσε την Κυριακή η εκπρόσωπος του ρωσικού υπουργείου Εξωτερικών Μαρία Ζαχάροβα.

Ο επικεφαλής των ουκρανικών μυστικών υπηρεσιών άμυνας Kyrylo Budanov δήλωσε το Σάββατο ότι οι μυστικές υπηρεσίες της Ουκρανίας προσπάθησαν αλλά απέτυχαν να δολοφονήσουν τον Πούτιν.

«Χθες ένας από τους ηγέτες του καθεστώτος του Κιέβου, ο Μπουντάνοφ, παραδέχτηκε ότι οι υπηρεσίες πληροφοριών της Ουκρανίας σχεδίαζαν τη δολοφονία του Ρώσου προέδρου.

Αυτή η απόπειρα δολοφονίας προετοιμαζόταν, πάλι, με χρήματα των ΗΠΑ, χωρίς τα οποία δεν θα υπήρχαν κακόβουλες δραστηριότητες της ουκρανικής υπηρεσίας πληροφοριών, των ουκρανικών ενόπλων δυνάμεων και, γενικά, της οδού Bankova [κυβέρνηση στο Κίεβο]», είπε η Ζαχάροβα στο Telegram.

Το ερώτημα είνα τι θα γίνει από εδώ κα πέρα!

Στις ΗΠΑ οι Δημοκρατικοί αναδιπλώθηκαν και αποσύρουν όλες τις εμπρηστικές δηλώσεις κατά του Τραμπ! Έβαλανν μπροστά τον Μπάιντεν να ζητήσει να πέσουν οι τόνοι!

Εντούτοις, ΜΜΕ στις ΗΠΑ θεωρούν πως το θέμα δεν έχει τελειώσει και ενώ ο Νοέμβριος των προεδρικών εκλογών πλησιάζει!

Θα κυλήσουν σχετικά ήρεμα τα πράγματα μέχρι τότε με συνεννόηση των κέντρων εξουσίας ή θα συνεχιστεί η προσπάθεια εμπόδισης του Τραμπ με παράλληλη στοχοποίηση και του Πούτιν;

Αν ισχύει το δεύτερο σημαίνει πως στο στρατόπεδο των διεθνιστών έχει αποφασιστεί η διολίσθηση σε Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο και εκτός Ουκρανίας!

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου