Κυριακή 14 Ιουλίου 2024

Πυροβόλησαν τον Ντόναλντ Τραμπ (video)

Ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ βγήκε εσπευσμένα από τη σκηνή με αίμα στο πλάι του κεφαλιού του και στο αυτί του μετά από πυροβολισμούς που έπεσαν μόλις λίγα λεπτά στη συγκέντρωση του στην Πενσυλβάνια το Σάββατο.

Ο Τραμπ είναι επί του παρόντος ασφαλής και αναμένεται να επιβιώσει, σύμφωνα με

δύο ανώτερους αξιωματούχους επιβολής του νόμου που ενημερώθηκαν για το θέμα.

Ο Τραμπ είχε μόλις έξι λεπτά μετά την ομιλία του όταν άπλωσε το πλάι του προσώπου του, καθώς ήχοι που ακούγονταν πάνω από τη συγκέντρωση. Στη συνέχεια έσκυψε καθώς πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας όρμησαν στη σκηνή και τον περικύκλωσαν. Συνοδεύτηκε γρήγορα σε ένα όχημα, βγαίνοντας από τη σκηνή με πράκτορες από όλες τις πλευρές.

Ο Τραμπ έσπρωξε τις γροθιές του στον αέρα καθώς τον συνόδευαν από τη σκηνή. Το πλήθος επευφημούσε καθώς ο πρώην πρόεδρος σήκωσε τα χέρια.

Οι δημοσιογράφοι που βρίσκονταν στη σκηνή είδαν καπνό και άκουσαν αυτό που αρχικά νόμιζαν ότι ήταν πυροτεχνήματα προτού όλοι σκύψουν και οι αρχές επιβολής του νόμου περικυκλώσουν τον Τραμπ.

Οι κραυγές από το κοινό αντήχησαν καθώς εκτυλίχθηκε η σκηνή.

Μιλώντας σε ένα πάρκινγκ κοντά στην πλευρά της εκδήλωσης, μια μητέρα και ο γιος που συμμετείχαν στη συγκέντρωση είπαν στο NBC News ότι οι άνθρωποι στο πλήθος τραυματίστηκαν και παρασύρθηκαν. Οι άνθρωποι παρέμειναν στο σημείο για 10 έως 15 λεπτά μετά την απομάκρυνση του Τραμπ, και μετά τους είπαν ότι ήταν μια ενεργή σκηνή εγκλήματος και όλοι οι παρευρισκόμενοι οδηγήθηκαν έξω.

Ο ανταποκριτής του Fox News, Alexis McAdams, αναφέρει ότι ο πρώην πρόεδρος Ντόναλντ Τραμπ συνοδεύεται από τη Μυστική Υπηρεσία μετά από επεισόδιο στη συγκέντρωση.

Ο πρώην Πρόεδρος Τραμπ απομακρύνθηκε βιαστικά από τη σκηνή από τις Μυστικές Υπηρεσίες σε συγκέντρωση στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια το Σάββατο, μετά από προφανείς πυροβολισμούς.

Πυροβολισμοί φάνηκε να ξέσπασαν λίγο αφότου ο Τραμπ άρχισε να μιλάει στη συγκέντρωση στους χώρους του Butler Farm Show το βράδυ του Σαββάτου.

Ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος για την προεδρία, πρώην πρόεδρος Τραμπ, περιβάλλεται από πράκτορες των μυστικών υπηρεσιών των ΗΠΑ σε μια προεκλογική συγκέντρωση το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια.

Πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας των ΗΠΑ συγκλίνουν για να καλύψουν τον Ρεπουμπλικανό υποψήφιο για την προεδρία, πρώην Πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ, σε προεκλογική συγκέντρωση το Σάββατο 13 Ιουλίου 2024 στο Μπάτλερ της Πενσυλβάνια. (AP Photo/Evan Vucci)

Ο πρώην πρόεδρος μόλις είχε αρχίσει να μιλά στο πλήθος όταν ακούστηκαν έως και πέντε πυροβολισμοί και κατέβηκε, περικυκλωμένος από πράκτορες της Μυστικής Υπηρεσίας.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου