Παρασκευή 9 Αυγούστου 2024

Ντούγκιν : Η Δύση αποκάλυψε ότι την κυβερνά ο Διάβολος. Αλλά, αφού υπάρχει Διάβολος υπάρχει και Θεός. Επομένως, η Ρωσία είναι με την μεριά του Θεού.

Ο Υλισμός και ο Ορθολογισμός έχουν πλέον ξεφτίσει και καταρρέουν, σαν ένα σάπιο ύφασμα.


Αλέξάντερ Ντούγκιν: «Δεν υπάρχει λογική εξήγηση γιατί στην εναρκτήρια τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων έγινε τόσο ζωντανή επίδειξη του Σατανισμού» 


Αλεξάντερ Ντούγκιν /05.08.2024 

Δεν υπάρχει καμία λογική εξήγηση γιατί στην εναρκτήρια τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων του

2024 υπήρξε μια τόσο ζωντανή επίδειξη του Σατανισμού. Ο οποίος αποτελεί τον βασικό πολιτιστικό, ιδεολογικό προσανατολισμό όλης  του Δυτικού Κόσμου, δήλωσε ο Ρώσος φιλόσοφος Αλέξανδρος Ντούγκιν στον αέρα του εκπομπής «Υπάρχει ένα Θέμα» στην «TV Матч».  

 -Η τελετή έναρξης των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024 στο Παρίσι στις 26 Ιουλίου στον ποταμό Σηκουάνα, που πραγματοποιήθηκε για πρώτη φορά στην ιστορία εκτός σταδίου. Η εκδήλωση αυτή επικρίθηκε για την κακή διοργάνωσή της, καθώς και για ορισμένες σκηνές, ειδικότερα, για την παρωδία της βιβλικής ιστορίας «Ο Μυστικός Δείπνος». Ο πρώην πρόεδρος των ΗΠΑ Ντόναλντ Τραμπ χαρακτήρισε την τελετή απαίσια και επαίσχυντη, ενώ ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι αρνείται να παραστεί στην εκδήλωση για λόγους αρχής. 

 — Δεν υπάρχει λογική εξήγηση το γιατί στην εναρκτήρια τελετή των Ολυμπιακών Αγώνων 2024 με θρασύτητα έγινε μια τόσο ζωντανή επίδειξη του Σατανισμού, ο οποίος αποτελεί σήμερα τον  βασικό πολιτιστικό, και ιδεολογικό προσανατολισμό του Δυτικού κόσμου.  Εξάλλου, η ίδια η Δυτική κοινωνία έχει διχαστεί. Η συντριπτική πλειοψηφία του πληθυσμού στη Γαλλία ή στην Ευρώπη και την Αμερική παρακολούθησε την τελετή έναρξης με τρόμο και οργή. Αν ο σκοπός αυτής της πρωτοφανούς σατανικής τελετής ήταν να διχάσει τους λαούς και τις χώρες τότε αυτός ο στόχος επιτεύχθηκε, αλλά σχεδόν κανείς δεν είχε θέσει στον εαυτό του έναν παρόμοιο στόχο.  

 — Τώρα αποδεικνύεται και ταυτόχρονα αποκαλύπτεται ένα παράδοξο πράγμα: Δεν υπάρχει Θεός, αλλά υπάρχει ο διάβολος. Αυτή η δύναμη, ο διάβολος, που είναι ο Εχθρός του ανθρώπου, αποδεικνύεται ότι υπάρχει. Αυτή η κακοποιά δύναμη δεν φοβάται να μιλήσει για τον εαυτό της σε μία κορυφαία παγκόσμια εκδήλωση μπροστά στα μάτια δισεκατομμυρίων ανθρώπων που ήθελαν να δουν την έναρξη των Ολυμπιακών Αγώνων. Αυτό είναι το νόημα των Ολυμπιακών Αγώνων του 2024!  Ίσως εμείς, έχοντας αποφασίσει ότι δεν υπάρχει Θεός και διάβολος, βιαστήκαμε να βγάλουμε αυτά τα συμπεράσματα. Μέχρι τώρα πολλές φορές ίσως αναρωτιόμαστε ποιος πραγματικά κρύβεται πίσω από τις παράξενες συμπεριφορές των δυτικών ελίτ. Τώρα πλέον μάθαμε, το μυστικό αποκαλύφθηκε και έτσι εξηγείται η περίεργη, η παράδοξη συμπεριφορά της δυτικής αριστοκρατίας.  Υπάρχει πράγματι ένας ο διάβολος που κρύβεται από πίσω από άρχουσα τάξη της Δύσης! Αλλά, αν υπάρχει διάβολος, τότε υπάρχει και ο Θεός !  

Βλέπουμε το πώς αντιδρούν οι Μουσουλμανικές χώρες στον εμπαιγμό στην κοροϊδία του Προφήτη Ιησού, για αυτούς. Η ανθρωπότητα αποτελείται σε μεγάλο ποσοστό από ανθρώπους που πιστεύουν στο Θεό, έστω και αν τα διάφορα έθνη τον αντιλαμβάνονται την έννοια Θεός με διαφορετικό τρόπο και όνομα. Σε αντίθεση με περασμένους αιώνες που κυριαρχούσε η υλιστική κοσμοθεωρία, τώρα είναι η ώρα να ξαναθυμηθούμε την αληθινή πίστη μας. Ο Νίτσε έγραψε ότι  «Ο Θεός είναι νεκρός. Κι ότι  εμείς τον σκοτώσαμε.» Αυτή ήταν μια πολύ βεβιασμένη δήλωση! Ο Θεός δεν μπορεί να σκοτωθεί, αφού είναι αιώνιος!  

Τώρα πρέπει να ξαναθυμηθούμε όχι μόνο την κακοποιά δύναμη που αντιμετωπίζουμε σήμερα, αλλά και ποιος μπορεί να αντισταθεί σε αυτή. Η Δύση είναι ο πολιτισμός του Σατανά, και η Ρωσία βρίσκεται σε πόλεμο μαζί της. Δεν θα μπορέσουμε να νικήσουμε την Σατανική Δύση, αν δεν στραφούμε στον Θεό. Ο Αντίχριστος τώρα αυτοαποκαλύπτεται στον κόσμο και εμφανίζεται ως ο πρίγκιπας του κόσμου τούτου. Αλλά γνωρίζουμε ότι ο κόσμος έχει έναν και μόνο Αφεντικό, και αυτός είναι ο αληθινός Θεός. Επομένως, τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή της πίστης, δεν υπάρχει ενδιάμεση κατάσταση. Αυτή η ενδιάμεση κατάσταση του καθαρού Ανθρωπισμού και Ορθολογισμού  έχει ήδη καταρρεύσει. Ο διάβολος επιδεικνύει καθαρά την παρουσία του! Και πρέπει να αντιμετωπιστεί.  

— Αν μία τέτοια προσβολή και εμπαιγμός είχε γίνει στον Προφήτη Μωάμεθ, οι αθλητές από τις Μουσουλμανικές χώρες θα είχαν αρνηθεί να παίξουν στους αγώνες και θα είχαν αποχωρήσει από αυτές. Και εμείς οι Χριστιανοί το καταπίνουμε, σαν να μην συνέβη τίποτε. Γιατί;  

 — Οι αληθινοί Χριστιανοί θα έπρεπε να είχαν αντιδράσει πιο σκληρά από τους Μουσουλμάνους, επειδή η τελετή αυτή πρόσβαλε όλους τους Χριστιανούς άμεσα, και ευθέως, την Χριστιανική πίστη μας. Μόνο τώρα συνειδητοποιούμε άμεσα τι σημαίνει Αποχριστιανισμός. Η απόρριψη της Εκκλησίας που ξεκίνησε πριν από αιώνες, και μας οδήγησε να απορρίψουμε τον Χριστό. Τον προδώσαμε. Ο πολιτισμός του Ορθολογισμού είναι ο πολιτισμός του Ιούδα. Μόνο οι σημερινές ακραίες συνθήκες μάς υπενθυμίζουν τώρα  το τι πλέον έχουμε εγκαταλείψει. Υπάρχουν αληθινοί Χριστιανοί στη Δύση, αλλά έχουν αγκαλιάσει τόσο πολύ τον μοντερνισμό, που έχουν ενσωματωθεί πλέον στην μόδα. Έχουν απομακρυνθεί τόσο πολύ από το πνεύμα, τις αρχές και τους ηθικούς κανόνες του Χριστιανισμού, που είναι αδύνατο πια να τους αποκαλέσουμε Χριστιανούς. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο έχουν τόσο υποτονική αντίδραση σε αυτή την προσβλητική, βλάσφημη τελετή.  

 — Σε πόσο δεινή θέση θα βρισκόμασταν, εμείς οι ίδιοι οι Ορθόδοξοι Ρώσοι, αν ο ίδιος ο διάβολος δεν μας είχε πετάξει μακριά από αυτούς τους βλάσφημους Ολυμπιακούς αγώνες;  Ο Θεός κυβερνά και καθοδηγεί τη Ρωσία, όπως είπε ο πρόεδρός μας Πούτιν. Και αυτή η δήλωση δεν είναι μεταφορική αλλά κυριολεκτική. Η κατάσταση της ελίτ μας, των πολιτικών, των αθλητικών αξιωματούχων, ήταν κάποτε τέτοια που θα μας έστελναν στους Αγώνες και θα προσπαθούσαν να αποσιωπήσουν και να υποβαθμίσουν αυτό το τερατώδες Διαβολικό βακχικό Όργιο.   

 — Αλλά ο Θεός μας προστάτευσε να μην συμμετέχουμε στους Ολυμπιακούς Αγώνες και τις διαστροφές του. Η παιδεία που μας δίνουν, η αδράνεια της συνείδησης, όμως, δεν συνάδει με τον Χριστιανισμό. Ο Θεός μας έσωσε από αυτούς τους Ολυμπιακούς Αγώνες για να μπορέσουμε να επικεντρωθούμε στη δική μας ταυτότητα και να επανεξετάσουμε τη στάση μας απέναντι στη Χριστιανική θρησκεία. Είμαστε Ορθόδοξοι Χριστιανοί, από τη στιγμή που πήραμε τη σκυτάλη της Ορθοδοξίας από οχυρό του, από το Βυζάντιο. Στον 20ό αιώνα εγκαταλείψαμε τον Χριστιανισμό και στραφήκαμε στην αθεΐα, αλλά το Χριστιανικό πνεύμα ζούσε μέσα στο βάθος της ψυχής μας ακόμη και κατά τη διάρκεια της Σοβιετικής Εποχής. Τώρα, στις ημέρες μας, φαίνεται ότι  οι αγγελικές σάλπιγγες διασαλπίζουν: «Ρωσικέ λαέ, Ξύπνα εκ του Ύπνου σου! Είστε οι Φύλακες της Αγίας Ορθοδοξίας! Επιστρέψτε, επανάκαμψε με ταχύτητα, στον βαθύτερο εαυτό σας, συνειδητοποιείστε την ιστορική αποστολή σας. Μας Κράζει, μας καλεί ο Θεός, ο Πρόεδρος μας, ο Πατριάρχης μας, η Εκκλησία μας, η ιστορία μας, η Ρωσική καρδιά μας.  

Источник  

ΠΗΓΗ: https://katehon.com/ru/article/dugin-racionalnogo-obyasneniya-pochemu-otkrytie-i

gr-bylo-takoy-yarkoy-demonstraciey 

Απόδοση : Βόρειος Παρατηρητής 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου