Δευτέρα 26 Αυγούστου 2024

Πήρε φόρα o Κένεντι: Είναι μόνο η αρχή! Περιμένετε και θα δείτε ποιοί θα στηρίξουν Τραμπ

Η ιστορική συμμαχία Τραμπ/Κένεντι προκαλεί κραδασμούς σε όλο το πολιτικό φάσμα των ΗΠΑ!

Ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ (RFK Jr.) είπε ότι η υποστήριξή του στον πρώην πρόεδρο Ντόναλντ Τραμπ «είναι μόνο η αρχή» μιας σειράς μεγάλων ονομάτων που πρόκειται να ενταχθούν στην «κυβέρνηση ενότητας» του Τραμπ, η οποία έχει σκοπό να κερδίσει ξανά την εξουσία από το Βαθύ Κράτος των διεθνιστών!

«Αυτή είναι μόνο η αρχή. Περιμένετε μέχρι να δείτε τις επόμενες προσθήκες στην Κυβέρνηση Ενότητας του Προέδρου Τραμπ», τόνισε ο Κένεντι την Κυριακή ως απάντηση στις αναφορές ότι η υποστήριξή του γέρνει την πλάστιγγα υπέρ του Τραμπ στις κρίσιμες πολιτείες της Αμερικής!

Ο Κένεντι μίλησε στο «Fox News Sunday» για να εξηγήσει το όραμα του Τραμπ για μια «κυβέρνηση ενότητας», αφήνοντας να εννοηθεί ότι ο πρώην Αμερικανός πρόεδρος θα «κάνει μια σειρά από ανακοινώσεις και άλλων Δημοκρατικών που θα συμμετάσχουν στην εκστρατεία του».

«Τα ευρύτερα ζητήματα που με οδήγησαν στην εκστρατεία ήταν ο τερματισμός του πολέμου στην Ουκρανία, ο τερματισμός της λογοκρισίας και η προστασία της υγείας των παιδιών, η μεταρρύθμιση του εφοδιασμού μας σε τρόφιμα – όλα όσα πρέπει να κάνουμε για να κάνουμε τα παιδιά μας υγιή ξανά – όλα αυτά είναι τα πράγματα, πάνω στα οποία και ο Πρόεδρος Τραμπ θέλει να εργαστεί», είπε και συνέχισε:

«Με κάλεσε να σχηματίσω κυβέρνηση ενότητας. Συμφωνήσαμε ότι θα μπορούσαμε να συνεχίσουμε να επικρίνουμε ο ένας τον άλλον για θέματα στα οποία δεν συμφωνούμε. Αλλά αυτά τα ζητήματα είναι τόσο σημαντικά γιατί ενώνουν τη χώρα μας, χρειάζεται σε αυτή την χώρα να φτάσουμε σε ένα σημείο όπου να αγαπάμε τα παιδιά μας περισσότερο παρά να μισούμε ο ένας τον άλλον».

Δεδομένης της τάσης του Δημοκρατικού Κόμματος να απορρίπτει οποιονδήποτε αποκλίνει από την ατζέντα της διεθνιστικής τάξης πραγμάτων, όπως ο RFK Jr., ο πρώην Δημοκρατικός βουλευτής Tulsi Gabbard (Χαβάη) και ο δισεκατομμυριούχος Elon Musk, θα είναι ενδιαφέρον να δούμε ποιος άλλος θα αποφασίσει να συμμετάσχει στην προσπάθεια για την κυβέρνηση ενότητας του Τραμπ.

photo ΑΠΕ-ΜΠΕ/EPA-EPA

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου