Τετάρτη 30 Ιουνίου 2021

Ο Tucker Carlson που παρουσίαζε στοιχεία για τον ρόλο του Fauci καταγγέλει ότι τον παρακολουθεί η NSA!

Mε συνεχείς εκπομπές έδινε διαρκώς στοιχεία για τη συγκάλυψη της εργαστηριακής προέλευσης του ιού

Ο Tucker Carlson ίσως ο παρουσιαστής (FOXnews) με τη μεγαλύτερη τηλεθέαση ανάμεσα στις ενημερωτικές εκπομπές στις ΗΠΑ απεκάλυψε ότι ένας πληροφοριοδότης της NSA  του παρείχε αποδείξεις ότι η Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας (NSA) τον κατασκοπεύει.

“Χθες ακούσαμε από έναν καταγγέλλοντα την κυβέρνηση των ΗΠΑ, ο οποίος πλησίασε για να μας

προειδοποιήσει ότι η NSA (Εθνική Υπηρεσία Ασφάλειας) παρακολουθεί τις ηλεκτρονικές μας επικοινωνίες και σκοπεύει να τις διαρρεύσει σε μια προσπάθεια να φιμώσει αυτό το σόου”, ” είπε ο Carlson.

“Ο πληροφοριοδότης, ο οποίος είναι σε θέση να γνωρίζει, μας επανέλαβε πληροφορίες σχετικά με μια ιστορία που επεξεργαζόμαστε, που θα μπορούσε να προέρχεται μόνο απευθείας από τα κείμενα και τα μηνύματα του ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μου. Δεν υπάρχει άλλη πιθανή πηγή για αυτές τις πληροφορίες. Η NSA συνέλεξε αυτές τις πληροφορίες χωρίς να το γνωρίζουμε και το έκανε για πολιτικούς λόγους.

Ο Tucker Carlson είναι ο δημοσιογράφος που με σειρά εκπομπών του στο FOXnews κατήγγειλε τον Fauci για συγκάλυψη της εργαστηριακής προέλευσης του ιού. Έκανε αποκαλύψεις για τις σχέσεις Fauci-Daszak και αναρωτιόταν δημόσια μετά την δημοσιοποίηση της ηλεκτρονικής αλληλογραφίας του Fauci γιατί ο τελευταίος, στη διάρκεια της πανδημίας, επικοινωνούσε τόσο συχνά με τον επιχειρηματία Bill Gates “ο οποίος δεν είναι καν γιατρός” όπως σχολίαζε.

-The Biden administration is spying on is. We have confirmed that. This morning we filed a FOIA request asking for all information that the NSA and other agencies have gathered about this show.”

kourdistoportocali.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου