Σάββατο 19 Ιουνίου 2021

Μητσοτάκης σε Μητροπολίτη Ιωαννίνων: "Στο επόμενο κήρυγμα σας να πείτε ότι δεν θέλετε κανέναν ανεμβολίαστο

Έχει χαθεί η «μπάλα» για τα καλά…

Ο Πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης προήδρευσε σε ευρεία σύσκεψη στα γραφεία της Περιφέρειας Ηπείρου στα Ιωάννινα, ολοκληρώνοντας την περιοδεία του στην περιοχή. Η συζήτηση περιστράφηκε γύρω από σειρά θεμάτων, από τον πρωτογενή τομέα, τις οδικές αρτηρίες, τα αναπτυξιακά έργα στην Ήπειρο και τις επενδύσεις τεχνολογικών εταιρειών, έως τις ανανεώσιμες πηγές ενέργειας και τα ζητήματα της υγείας, όπου παράλληλα με την αναφορά στο νέο, ΜΕΓΑ εμβολιαστικό κέντρο, ο Πρωθυπουργός απευθύνθηκε στον Μητροπολίτη Ιωαννίνων για το ζήτημα των εμβολιασμών

 Λίγες ώρες μετά την επίσκεψή του στο νέο εμβολιαστικό κέντρο, που σε πλήρη ανάπτυξη θα έχει δυναμικότητα 1.000 εμβολιασμών ανά ημέρα, ο Πρωθυπουργός τόνισε ότι η πρόκληση που αντιμετωπίζει πλέον η Επιχείρηση «Ελευθερία», «είναι να πείσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους συμπολίτες μας να εμβολιαστούν». Ζήτησε τη συνδρομή όλων σε αυτή την προσπάθεια, ενώ αφού ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Ιωαννίνων κ.κ. Μάξιμο για την έως τώρα συνεισφορά του, του ζήτησε να ενθαρρύνει τους πιστούς να εμβολιαστούν από τον άμβωνά του.

«Παρακαλώ Σεβασμιώτατε να πείτε στο επόμενο κήρυγμα σας, ότι δεν θέλετε κανέναν ανεμβολίαστο. Να το πείτε ανοιχτά, καθαρά, προστατεύετε το ποίμνιο σας, τους πιο ηλικιωμένους συμπολίτες μας πρωτίστως. Και πρέπει όλοι όσοι δεν εμβολιάστηκαν στο πρώτο κύμα, τώρα που βλέπουν ότι τα εμβόλια δεν είναι απλά αποτελεσματικά αλλά και απολύτως ασφαλή, να σπεύσουν να το κάνουν».

«Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τη νέα γενιά», υπογράμμισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης. «Έχουμε πια ανοίξει την πλατφόρμα εμβολιασμού σε όλες τις ηλικίες ήδη έχουμε κλείσει πάνω από 70.000 ραντεβού στις ηλικίες 18 έως 24 αλλά και στα νέα παιδιά θα πρέπει να ξέρουν ότι η ξεγνοιασιά του καλοκαιριού και η χαλάρωση θα είναι πολύ πιο ευχάριστη και πολύ πιο εύκολη εάν είναι εμβολιασμένοι».

news247.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου