Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

ΔΡΑΜΑΤΙΚΕΣ εξελίξεις στον πλανήτη. 4 ώρες Biden-Putin για τη προέλευση του ιού

Ερχεται πανδημία αγωγών σε βάρος των Οργανισμών (και όχι μόνο) που ενέκριναν τα εμβόλια!

Με κομμένη την ανάσα ο πλανήτης παρακολουθεί τις εξελίξεις μετά την αποτυχία του εμβολίου της CureVac να πάρει την έγκριση ώστε να προστεθεί στην mRNA εμβολιαστική φαρέτρα.

Η εταιρία στην οποία είχαν επενδύσει το Iδρυμα Gates (από το 2015), το Γερμανικό κράτος και ο μεγαλοεπιχειρηματίας Dietmar Hopp ξαφνικά βρίσκεται εκτός της mRNA αρένας κι όλο αυτό τη

στιγμή που ένα μετά το άλλο τα εμβόλια πέφτουν σαν τα κοτόπουλα στον πραγματικό στίβο του παγκόσμιου εμβολιασμού.

Η απρόσμενη για κάποιους απόρριψη του εμβολίου της CureVac έρχεται ταυτόχρονα σχεδόν με την Σύνοδο των G7, τη Σύνοδο του ΝΑΤΟ, τη συνάντηση Putin-Βiden και την έρευνα που βρίσκεται σε εξέλιξη στις ΗΠΑ για την προέλευση του καλοχτενισμένου και προαναγγελθέντος εργαστηριακού ιού.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι συνομιλίες Biden-Putin έγιναν σε εκρηκτικό κλίμα με τον Putin να αφήνει αργότερα ένα παράξενο χρησμό στους δημοσιογράφους που κάλυπταν τη συνάντηση στη Γενεύη.

Ο χρησμός του Putin

Δεν υπάρχει ευτυχία στη ζωή. Υπάρχει μόνο ένας αντικατοπτρισμός στον ορίζοντα. Λοιπόν, αγαπήστε αυτό…

Tι εννοούσε ο ποιητής στέλνοντας αυτό το μήνυμα στη παγκόσμια κοινότητα μετά από την 4ωρη συνάντησή του με τον Biden;

Γιατί μετά τη συνάντηση ο Αμερικανός Πρόεδρος είχε χάσει τόσο πολύ τη ψυχραιμία του ώστε σχεδόν εξύβρισε την απεσταλμένη του CNN όταν εκείνη τον ρώτησε πως είναι δυνατόν να εμπιστεύεται τον Putin ο οποίος βρίσκεται πίσω από τις κυβερνοεπιθέσεις, την καταπάτηση των δημοκρατικών δικαιωμάτων την φυλάκιση του αντικαθεστωτικού Ναβάλνι και πολλά άλλα tea time ατυχήματα στους αντιπάλους του;

Όταν του έθεσε αυτά τα ζητήματα ο Biden, ο Ρώσος Πρόεδρος του απάντησε:

-Αυτή τη στιγμή έχεις 600.000 νεκρούς Αμερικανούς πολίτες, υπάρχουν 4 εκατ. νεκροί σε όλο τον πλανήτη. Μήπως θα ήταν πιο σοφό να προσπαθήσεις να κοιτάξεις με γυμνό οφθαλμό τον ήλιο μέσα στο καταμεσήμερο;

Σχεδόν ταυτόχρονα μετά την συνάντηση των δύο, το mRNA εμβόλιο της CureVac θα αποδεικνύονταν μία αποτυχία αξίας δεκάδων μπορεί και εκατοντάδων δις ευρώ, η οποία ταυτόχρονα άνοιγε την κερκόπορτα της Πανδώρας για την δικαστική διερεύνηση της έγκρισης των υπολοίπων εμβολίων από τους εμπλεκόμενους οργανισμούς, την αποδοχή τους από τις κυβερνήσεις, την προώθησή τους από αρμόδιους “επιστήμονες”, εκδότες, δημοσιογράφους και πάει λέγοντας ανά τον κόσμο.

 Σημειώνουμε ότι η Ρωσία έχει ελάχιστο ποσοστό εμβολιασμού του πληθυσμού της και ο Putin δεν δείχνει ουδεμία πρεμούρα να τους εμβολιάσει.

Λέγοντας στον Biden “προσπάθησε να κοιτάξεις με γυμνό οφθαλμό τον ήλιο στο καταμεσήμερο” του ζητούσε να ανοίξει το μαύρο κουτί της προέλευσης της πανδημίας.

-Ξέρεις η χώρας μας έχει παράδοση στην ολιστική ιατρική. Δεν θεραπεύουμε μόνο το σύμπτωμα…

Αυτή ήταν μία ακόμη ατάκα του  Putin στον Biden. Και ο Biden ώς ένας πολιτικός που έχει ζήσει 7 ζωές, η οικογένειά του έχει χορέψει με τον θάνατο, ο ίδιος έχει περάσει πάνω από μισό αιώνα στα έγκατα του deep state  των ΗΠΑ εκτιμούμε (και ελπίζουμε να μην πέφτουμε έξω) ότι είπε φτάνει ως εδώ.

-Δεν θα ατιμάσω την Ιστορία της Χώρας μου, την Ιστορία της του Κράτους της Ελευθερίας και των Δημοκρατικών Δικαιωμάτων για χάρη κανενός…

Τόσο ο Putin όσο και η Κινέζικη Κυβέρνηση (οι μυστικές υπηρεσίες τους) έχουν στη διάθεσή τους τα ντοκουμέντα που αναζητούν οι υπηρεσίες των ΗΠΑ για την προέλευση του ιού. To γεγονός αυτό δεν αφήνει πολλά περιθώρια στον Biden από τον μονόδρομο της παραπομπής στη Δικαιοσύνη όσων συνειδητά ή από ατύχημα προκάλεσαν αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας, στη συνέχεια επιχείρησαν να το συγκαλύψουν, στη συνέχεια, ενέκριναν ατελή (τουλάχιστο) εμβόλια, όπως αποδεικνύεται και τα οποία είναι πολύ πιθανό να αναγκαστούν να απαγορέψουν από μόνοι τους, και στη συνέχεια “απαγόρευσαν” τα φάρμακα και στη συνέχεια έρχεται η ηλεκτρική καρέκλα.


 

Πριν από αυτή θα επιχειρήσουν να προκαλέσουν black out στο σύμπαν ρίχνοντας ιστοσελίδες ΜΜΕ, τραπεζών, αεροπορικών εταιριών και πάει λέγοντας.

Θα επιχειρήσουν να διακόψουν την εφοδιαστική αλυσίδα μέχρι λιμού, θα επιχειρήσουν να κάνουν τα πάντα για να διαφύγουν αγνοώντας το ενδεχόμενο στρατιωτικών πραξικοπημάτων ανά τον κόσμο και ιδιαίτερα στις ΗΠΑ όπου η οπλοκατοχή απογειώθηκε εν μέσω πανδημίας.

Ο Biden έχει μία και μόνη επιλογή για να σώσει τον κόσμο και το κύρος των ΗΠΑ ώστε να κάνει εκ νέου τις ΗΠΑ την Υπερδύναμη του Φωτός…

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου