Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Τι χρειάζεται ένα στέλεχος τουρισμού σήμερα;

Σήμερα, ο επισκέπτης έχει άποψη, έχει δύναμη. Κάποτε, ήταν ένας απλός επισκέπτης. Σήμερα, αξιολογεί τις εμπειρίες του και επηρεάζει άλλους δυνητικούς επισκέπτες. Κάποτε, θα επηρέαζε ίσως λίγους φίλους του μόνο.  

Σήμερα, ο επισκέπτης μπορεί να δει το μέρος που θα επισκεφθεί από την ασφάλεια και ηρεμία του

σπιτιού του. Κάποτε, δεν είχε την παραμικρή ιδέα για το πώς έμοιαζε ο προορισμός του μέχρι να τον επισκεφθεί.

Σήμερα, ο επισκέπτης δημοσιεύει σε πραγματικό χρόνο τις εμπειρίες του και τις μοιράζεται με ένα τεράστιο δίκτυο ανθρώπων. Κάποτε, περίμενε να γυρίσει στην έδρα του, να εκτυπώσει τις φωτογραφίες και να τις δει με λίγους φίλους και γνωστούς.

Σήμερα, κάθε επιχείρηση στο χώρο του τουρισμού και της φιλοξενίας χρειάζεται επαγγελματίες-στελέχη με μόρφωση και δεξιότητες. Κάποτε, αρκούσαν τα μέλη της οικογένειας για να γίνουν όλες οι δουλειές. Σήμερα, επενδύουμε στον ανθρώπινο παράγοντα σε παγκόσμια κλίμακα και αναβαθμίζουμε τις παρεχόμενες υπηρεσίες παντού.

Αυτός είναι ο χώρος του σύγχρονου τουρισμού! Το πρόγραμμα MS in Hospitality & Tourism Management του ACT εφάρμοσε πρώτο τις αλλαγές, φέρνοντας την εμπειρία της αγοράς μέσα στις τάξεις. ACT for a reason. Χάρη στις στρατηγικές συνεργασίες του ACT με τις μεγαλύτερες επιχειρήσεις του κλάδου των τουριστικών και της φιλοξενίας, οι φοιτητές του έχουν επαφή με τη σύγχρονη αγορά και εφαρμόζουν όσα μαθαίνουν στην πρακτική τους άσκηση, σε πραγματικές συνθήκες.

Μάθετε περισσότερα για το πώς διδάσκεται η τέχνη της φιλοξενίας στο MS in Hospitality & Tourism Management του ACT και προετοιμαστείτε κατάλληλα για να γίνετε και εσείς στελέχη του αύριο με αναγνώριση στον παγκόσμιο χάρτη!

tvxs.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου