Τετάρτη 16 Ιουνίου 2021

O πρώην Διευθυντής του ΚΕΕΛΠΝΟ των ΗΠΑ δηλώνει ότι ο ιός της Covid-19 παρασκευάστηκε στο Εργαστήριο της Wuhan!

Mε απλά λόγια ο ιολόγος και πρώην διευθυντής των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων εξηγεί ότι ο ιός είναι εργαστηριακός, ότι η Κίνα γνωρίζει τις λεπτομέρειες και τα γεγονότα-άρα τα γνωρίζουν και οι Ρώσοι-γεγονός που καθιστά τον Biden έρμαιο των εχθρών των ΗΠΑ σε περίπτωση που δεν οδηγηθούν άμεσα στη Δικαιοσύνη οι Fauci, Daszak και ο επικεφαλής του αναξιόπιστου ΠΟΥ (έτσι τον αποκαλεί ο κ.  Robert Redfield) Tedros  Ghebreyesus.

Νέα Βόμβα λοιπόν από τον Robert Redfield, τον πρώην διευθυντή των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων ο οποίος μέσα από μία μεγάλη συνέντευξη στο FOXnews  εξήγησε το

σκεπτικό του, ότι πίσω από την άποψή του ότι μια διαρροή εργαστηρίου ήταν η πιο πιθανή εξήγηση για την προέλευση της πανδημίας COVID-19.

Ο πρώην διευθυντής του CDC σχολίασε τη συνεχιζόμενη συζήτηση σχετικά με την προέλευση της πανδημίας COVID-19 κατά τη διάρκεια μιας μακράς συνέντευξης το περασμένο Σαββατοκύριακο με τον Δρ Marc Siegel, καθηγητή ιατρικής στο Ιατρικό Κέντρο NYU Langone και συνεργάτη του Fox News. 

Ενώ ο Δρ Anthony Fauci και άλλα κορυφαία μέλη της επιστημονικής κοινότητας έχουν ισχυριστεί από καιρό ότι η ανθρώπινη επαφή με ένα μολυσμένο ζώο ξεκίνησε την πανδημία (σε μία προσπάθεια συγκάλυψης της πραγματικής προέλευσης), οι κλήσεις για διερεύνηση της θεωρίας διαρροής εργαστηρίων έχουν ενταθεί τις τελευταίες ημέρες.

Ο Redfield υποστήριξε ότι η αποτελεσματική εξάπλωση από άνθρωπο σε άνθρωπο της COVID-19 αντιφάσκει με τη συμπεριφορά άλλων θανατηφόρων κοροναϊών με παρόμοια προφίλ, όπως του SARS και MERS, που έφτασαν πρώτα στον άνθρωπο μέσω της επαφής με τα ζώα, αλλά εξαπλώθηκαν με πολύ πιο αργό ρυθμό.

“Όταν είπα πριν από αυτό, δεν νομίζω ότι ήταν βιολογικά εύλογο η COVID-19 να πηγαίνει από μία νυχτερίδα δια μέσω κάποιου άγνωστου ζώο στον άνθρωπο και τώρα να έχει εξελιχθεί σε έναν από τους πλέον μολυσματικούς ιούς”, δήλωσε ο Redfield, “Αυτό δεν συμβαδίζει με το πώς άλλοι κοροναϊοί έχουν έρθει στο ανθρώπινο είδος. Και, υποδηλώνει ότι υπάρχει μια εναλλακτική υπόθεση ότι προήλθε από έναν ιό νυχτερίδας, μπήκε σε εργαστήριο, όπου στο εργαστήριο, διδάχθηκε, εκπαιδεύτηκε, εξελίχθηκε, έτσι ώστε να γίνει έναν ιός που θα μπορούσε να μεταδωθεί αποτελεσματικά από άνθρωπο σε άνθρωπο. ”

Οι δημόσιες εκκλήσεις για διερεύνηση της υπόθεσης εργαστηριακής διαρροής, η οποία κάποτε απορρίφθηκε από τη Κίνα και από πολλά αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ως συνωμοσία, έχουν ενταθεί από τον περασμένο μήνα, όταν η Wall Street Journal ανέφερε ότι τρεις ερευνητές στο Ινστιτούτο ιολογίας της Wuhan της Κίνας ζήτησαν νοσοκομειακή θεραπεία για συμπτώματα συνεπή με τη COVID-19 στα τέλη του 2019.
Πρόσφατα αναδυόμενη έκθεση από επιστήμονες των ΗΠΑ αναφέρει ότι η θεωρία διαρροής από το εργαστήριο της Wuhan είναι «εύλογη».

Ο Redfield, ως ιολόγος, εξέφρασε την απογοήτευσή του για αυτό που περιέγραψε ως «έλλειψη διαφάνειας» στην επιστημονική κοινότητα το γεγονός ότι δεν ακολούθησε και τις δύο υποθέσεις.

“Απλώς δίνω την καλύτερη γνώμη μου ως ιολόγος και δεν νομίζω ότι είναι εύλογο ότι αυτός ο ιός πήγε από μία νυχτερίδα σε ένα ζώο – ακόμα δεν ξέρουμε αυτό το ζώο – και μετά στον άνθρωπο και αμέσως έμαθε πώς να είναι μεταδοτικός από άνθρωπο σε άνθρωπο, μεταδοτικός μέχρι το σημείο να προκαλεί μία από τις μεγαλύτερες πανδημίες που είχαμε στην ιστορία του κόσμου “, πρόσθεσε ο Redfield.

Ο Πρόεδρος Biden δήλωσε τον Μάιο ότι η αμερικανική κοινότητα πληροφοριών “συναντήθηκε γύρω από δύο πιθανά σενάρια” σχετικά με την προέλευση της πανδημίας, αλλά δεν είχε ακόμη καταλήξει σε οριστικό συμπέρασμα. Ο πρόεδρος κάλεσε τους αξιωματούχους να παρουσιάσουν τα καλύτερα ευρήματά τους εντός 90 ημερών.

Το Πεκίνο προσπάθησε να εκτρέψει τον διεθνή έλεγχο που σχετίζεται με τη θεωρία διαρροής εργαστηρίου, κατηγορώντας αξιωματούχους των ΗΠΑ ότι έχουν πολιτικά κίνητρα στις εκκλήσεις τους για περαιτέρω έρευνα.

Ο Redfield εξέφρασε επίσης αμφιβολίες για την ακεραιότητα του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας, ο οποίος κατέληξε σε κοινή έκθεση με την Κίνα που κυκλοφόρησε τον Μάρτιο ότι μια διαρροή εργαστηρίου ήταν “εξαιρετικά απίθανη”. Ισχυρίστηκε ότι ο ΠΟΥ «ήταν πολύ συμβιβασμένος» από την επιρροή του Πεκίνου για να διεξαγάγει μια πραγματικά διαφανή έρευνα.

“Είναι σαφές ότι ήταν ανίκανοι να αναγκάσουν την Κίνα να συμμορφωθεί με τις συμφωνίες που έχουν συνάψει για την παγκόσμια υγεία, επειδή δεν το έκαναν. Σαφώς, επέτρεψαν στην Κίνα να ορίσει την ομάδα επιστημόνων (Peter Daszak) που θα μπορούσαν να έρθουν και να ερευνήσουν”, δήλωσε ο Redfield . “Αυτό δεν συμβαδίζει με τον ρόλο τους.”

Ο Redfield υπηρέτησε ως διευθυντής CDC στη διοίκηση Trump από τις 26 Μαρτίου 2018 έως τις 20 Ιανουαρίου 2021.

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου