Παρασκευή 25 Ιουνίου 2021

Λεπτο προς λεπτο το παγκοσμιο θριλερ - Ανακτήθηκαν οι σβησμένες καταγραφές των Κινέζων. Η ανθρωπότητα στα ίχνη του Διεθνούς Κυκλώματος που οργάνωσε την εξόντωσή της- Οι Έλληνες που συμμετείχαν στο κύκλωμα της συγκάλυψης της προέλευσης του ιού

ΑΝΑΚΤΗΘΗΚΑΝ ΟΙ ΣΒΗΣΜΕΝΕΣ ΚΑΤΑΓΡΑΦΕΣ ΤΩΝ ΚΙΝΕΖΩΝ ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΤΟΥΣ ΝΑ ΕΞΑΛΕΙΨΟΥΝ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΝ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΤΟΥ ΙΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΙΟΛΟΓΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ WUHAN
Ο αμερικανός εξελικτικός ιολόγος Jesse D. Bloom κατάφερε να ανακτήσει με προχωρημένες μεθόδους ανάκτησης δεδομένων, 97 από τα σβησμένα αρχεία ιών, της Wuhan, από την διεθνή βάση δεδομένων όπου αναρτούνται οι

γενετικοί κώδικες τους (ΝΙH’s Sequence Read Archive).
Αποδεικνύεται ότι ο Sars Cov-2 δεν προήλθε από την ψαραγορά της Wuhan! 

Για αυτό έσβησαν οι Κινέζοι, τους ιούς που προσέβαλαν τους πρώτους ασθενείς στην Wuhan.
Άλλωστε ο ίδιος ο επί κεφαλής του Κινεζικού CDC, dr Gao Fu, είχε δηλώσει αρχικά ότι ο ιός είχε εμφανιστεί πριν τα κρούσματα της ψαραγοράς (Global Times).  

H South China Morning Post είχε δημοσιεύσει λεπτομερή στοιχεία ασθενών στα τέλη Νοεμβρίου 2019. Ο καθηγητής Yu Chuanhua Wuhan University είχε αναφέρει δύο περιπτώσεις από τα μέσα Νοεμβρίου και μια ύποπτη από τις 29 Σεπτεμβρίου του 2019. Μόλις έγινε αυτή η ανακοίνωση εκδόθηκε κρατική απαγόρευση ενημέρωσης για το θέμα, οπότε ο ανωτέρω «ανακάλεσε»…


Όμως το στέλεχος της ψαραγοράς, απέχει πολύ , φυλογεννητικά, από τον ιό της νυχτερίδας. Επομένως δεν πείθει η θεωρία των Κινέζων, (που στήριξε και η διεφθαρμένη επιτροπή της ΠΟΥ με τον Daszac που χρηματοδοτούσε τα πειράματα gain of function της Wuhan) ότι ο ιός προήλθε από την νυχτερίδα μέσω της ψαραγοράς!


Δείτε, όμως το τρομερό! 

Τα δεδομένα που θα μπουν σε αυτή την βάση ιών του NIH (National Institute of Health, USA) δεν μπορεί να τα αλλάξει ούτε να τα σβήσει, ο Κινέζος. 

Μπορεί να γίνει η διαγραφή μόνο με mail όπου να ζητάς το σβύσιμο τους. ΑΡΑ ΗΤΑΝ ΕΝΗΜΕΡΗ Η ΗΓΕΣΙΑ ΤΟΥ NIH για το σβύσιμο των στοιχείων που αποδείκνυαν τα ψέμματα των Κινέζων (και τη συγκάλυψη του Fauci!)


 


Αποδεικνύεται λοιπόν ότι η αλλοίωση στοιχείων, η επί μακρόν απόκρυψη κρουσμάτων, και η γκαιμπελική προπαγάνδα περί της πρόελευσης του ιού έγινε με την συνεργασία Κινέζων και κάποιων του διεφθαρμένου παρακράτους των ΗΠΑ

 
Δείτε την συγκλονιστική επιστημονική ανακοίνωση

 

Recovery of deleted deep sequencing data sheds more light on the early Wuhan SARS-CoV-2 epidemic

This GitHub repository analyzes SARS-CoV-2 deep sequencing data recovered from the deleted BioProject PRJNA612766. This analysis corresponds to the work described in this pre-print.

Running the analysis

The analysis is nearly fully automated by the snakemake pipeline included in Snakefile. The configuration for the analysis is in config.yaml. Note that the pipeline is somewhat convoluted and performs a variety of steps only tangentially related to the paper corresponding to this study. The reason is that the study started simply as an effort to validate the analyses in the joint WHO-China report on COVID-19 origins, but then gradually shifted in goal upon the discovery of the deleted data set. For this reason, there are still some vestigial parts of the code and analysis structure.

The only required manual step is to download existing coronavirus sequences from GISAID, which must be done manually after creating a GISAID account since GISAID data sharing terms prevent distribution of their sequences. To get these sequences, download both the *.metadata.tsv.xz and *.fasta.xz files for the accessions in data/gisaid_sequences_through_Feb2020/accessions.txt to the subdirectory data/gisaid_sequences_through_Feb2020/, and the same two files for the accessions in data/comparator_genomes_gisaid/accessions.txt to the subdirectory data/comparator_genomes_gisaid/.

After downloading these sequences and ensuring you have installed conda, build the main conda environment for the pipeline with:

conda env create -f environment.yml

Then activate the conda environment with:

conda activate SARS-CoV-2_PRJNA612766

You can then run the entire analysis with:

snakemake -j 1 --use-conda

Note that you need the --use-conda command because one of the rules in Snakefile uses a separate environment as specified in environment_ete3.yml.

The above command will run the snakemake pipeline using just one computing core. If you want to use more cores, adjust the value passed by -j appropriately. If you have access to a computing cluster you can distribute the run across the cluster. For the Fred Hutch computing cluster, that can be done using cluster.yaml by running the pipeline with the commands in run_Hutch_cluster.bash.

Input data, results, etc

The input data needed for the analysis are all available in the ./data/ subdirectory, which contains a README describing the files therein.

The results of running the pipeline are placed in the ./results/ subdirectory. Most of these results are not tracked in this GitHub repo, but some key files are as described in the Methods of the paper associated with this study.

The code used to process the Excel supplementary table of accessions from project PRJNA612766 to generate the information found in config.yaml is in ./manual_analyses/PRJNA612766/.

Paper

The LaTex source for the paper and its figures are found in the ./paper/ subdirectory.

 

Γράφαμε νωρίτερα

Οι Αμερικανοί σταμάτησαν να εμβολιάζονται παρά τις πιέσεις και τις πάσης φύσεως απόπειρες “δωροδοκίας” και ανταλλαγμάτων που ασκήθηκαν πάνω τους. Και τώρα πέρα από το ζήτημα της διερεύνησης του εργαστηριακού ιού οι αναφορές στις παρενέργειες των εμβολίων αρχίζουν να πληθαίνουν καθημερινά.

Ο μόνος που εξακολουθεί να τρομοκρατεί τους Αμερικανούς είναι ο διαβόητος Fauci και αυτός προφανώς έχει τους λόγους του.

Γνωρίζει πως εάν χάσει το παιγνίδι με το χρόνο θα έχει χάσει πολλά. Μα πάρα πολλά. Την ίδια στιγμή στην Αθήνα φωτίζονται τα πρόσωπα του Διεθνούς Κυκλώματος που υπηρετούν το δόγμα Fauci κι ενώ μας λένε να πετάξουμε τις μάσκες (στο Ισραήλ οι αρχές καλούν τους πολίτες να τις ξαναφορέσουν στους κλειστούς χώρους) ταυτόχρονα προπαγανδίζουν την απειλή της μετάλλαξης Delta και Delta plus και Mina Arnaouti!

Ο Βiden καθημερινά σχεδόν χάνει έδαφος καθώς βρίσκεται αιχμάλωτος του βαθέως κράτους των Δημοκρατικών και δεν τολμά να ακουμπήσει τη προέλευση του ιού-τα πρόσωπά της. Αυτό ταυτόχρονα τον καθιστά αιχμάλωτο του Putin, της Κίνας, του Ιράν, του Eρντογάν και του πάσα ένα. 

Το κύρος της Αμερικής πάει περίπατο καθώς για την ώρα δεν υπάρχει η τόλμη της ανάδειξης των προσώπων που ακούσια ή εκούσια προκάλεσαν 4 εκατ. και πλέον θανάτους στον πλανήτη.

Ο ίδιος ο Biden έχοντας ενημερωθεί από τα έμπιστα σε αυτόν στελέχη των Υπηρεσιών Ασφαλείας της χώρας τόσο για την προέλευση του ιού όσο και για τις παρενέργειες των εμβολίων αναζητεί τρόπο διαφυγής. Μόνο που τα περιθώρια στενεύουν.

Ο πλανήτης πολύ σωστά παρακολουθεί με κομμένη την ανάσα τα αντισώματα των εμβολιασθέντων πολιτών του Ισραήλ να καταρρέουν και τις ιογενείς λοιμώξεις να φθάνουν απρόσμενα μέσα στο κατακαλόκαιρο μαζί με την επανεμφάνιση του ιού σε εμβολιασθέντα άτομα.

Ο Τάσος Τέλλογλου στη Καθημερινή όταν μίλησε για καταιγίδα αγωγών εξαιτίας των παρενεργειών των εμβολίων ήτο μάλλον εγκρατής.

Οι 14.000 και πλέον οικογένειες των νεκρών αργά ή γρήγορα θα υποβάλλουν τις αγωγές τους κατά συγκεκριμένων προσώπων τα οποία επανέλαβαν το θανάσιμο αυτή τη φορά σκάνδαλο του 2009.

Πλησιάζει η ώρα που οι νεκροί θα ζητήσουν δικαίωση όσο κι εάν αυτή τη στιγμή το στρατόπεδο του τρόμου παίζει τα ρέστα του με τις μεταλλάξεις Delta, Delta plus, Grigoris arnaoutoglou, και πάει λέγοντας.

Στους ευρωπαικούς θεσμούς έχει ήδη ξεκινήσει η αναζήτηση των ενόχων οι οποίοι ενέκριναν τις χρηματοδοτήσεις του Εργαστηρίου της Wuhan.

Το πιο βαθύ σκοτάδι είναι πριν το ξημέρωμα, έγραφε ο Αλχημιστής.

Tην ώρα που πάνω από 60% των Αμερικανών πολιτών εμφανίζεται σε νέα δημοσκόπηση να πιστεύει στην εργαστηριακή προέλευση του ιού και η κοινή γνώμη των ΗΠΑ συγκλονίζεται στην ιδέα ότι είτε από ατύχημα είτε συνειδητά υπάρχει ανθρώπινο χέρι πίσω από το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας εντείνεται η προπαγάνδα για τη καλοχτενισμένη μετάλλαξη Delta που θα αφανίσει τους ανεμβολίαστους και θα κάψει τα σπαρτά.

Κι όμως ταυτόχρονα συμβαίνουν πολύ ενδιαφέροντα πράγματα στο πλανήτη και ήδη η παγκόσμια προπαγάνδα έχει αρχίσει να χάνει έδαφος όσο αφορά την αποτελεσμάτικότητά της. Και μαζί με την εξασθένηση της προπαγάνδας φωτίζονται τα πρόσωπα από τα οποία εκπορεύεται ανά χώρα. Στην Ελλάδα λοιπόν ερωτηματικά δημιουργεί ο ρόλος της ομάδας Τσιόδρα.

Ο καθηγητής Τσιόδρας έχοντας στα χέρια του έναν ακόμη πιο δολοφονικό ιό εκμεταλλεύθηκε τον πανικό των πρώτων ημερών ώστε να σπεύσει ο ίδιος και η ομάδα του: πρώτον να προσφέρει βοήθεια στη συγκάλυψη της εργαστηριακής προέλευσης του ιού και στη συνέχεια να παγιδεύσει για μια ακόμη φορά την ελληνική κυβέρνηση (το είχε κάνει και στη περίπτωση της παραγγελίας των 16 εκατ. εμβολίων τα οποία κατέληξαν στις αποθήκες στο Γουδί.

Ο κ. Τσιόδρας λοιπόν που σήμερα δίνει οδηγίες να πετάξουμε τις μάσκες ενώ ταυτόχρονα το σύστημά του προπαγανδίζει τον τρόπο της μετάλλαξης Delta έχει έναν ρόλο στην επιχείρηση Πανδημίες στην Ελλάδα που προκαλεί τουλάχιστο ερωτηματικά.

Την ίδια ώρα που η Ομάδα Τσιόδρα μας καλεί να πετάξουμε τις μάσκες, στο Ισραήλ αρχίζουν με τρόμο να ανακαλύπτουν ότι τα εμβόλια ξεφουσκώνουν εξίσου γρήγορα με τα χαμένα αντισώματα των πλήρως εμβολιασθέντων σε χρόνο dt και έτσι επιτρέφουν στη χρήση μάσκας και εξακολουθούν να κρατάνε τη χώρα τους κλειστή. Το Ισραήλ δεν θα ανοίξει ούτε τον Ιούλιο για τουρίστες. Από τον Αύγουστο και βλέπουμε.

Στο μεταξύ πάνω από 30% εμβολιασθέντων στους οποίους έχουν γίνει test έχουν βρεθεί εκ νέου θετικοί στον ιό.

 Στην Ελλάδα τώρα επιχειρήσαμε να επικοινωνήσουμε με τον κ. Δημόπουλο του ΕΚΠΑ αλλά στάθηκε αδύνατο. Κι αυτό γιατί το ΕΚΠΑ εμφανίζεται να υποστηρίζει την φυσική προέλευση του ιού μια και συνυπογράφει την υποτιθέμενη μελέτη της ομάδας Τσιόδρα-Μαγιορκίνη η οποία εκπονήθηκε μέσα από φραπέ και ρουφηξιές φρεντοτσίνο τον Ιανουάριο του 2020!

 Ποια είναι η άποψη του ΕΚΠΑ που μας βομβαρδίζει με δελτία τύπου για την προέλευση του ιού;

Ο ιός είναι φυσικής προέλευσης ή εργαστηριακός;

Το ρωτάμε αυτό γιατί τόσο το ΕΚΠΑ, όσο και ο Εθνικός Οργανισμός Υγείας και το Πανεπιστήμιο Κρήτης εμφανίζονται να υπερασπίζουν την φυσική προέλευση του ιού τη στιγμή που ακόμη και στα όργανα της Ευρωπαικής Ένωσης έχει προκληθεί αναστάτωση για τη χρηματοδότηση με ευρωπαικά κονδύλια του Ιντστιτούτου της Wuhan. 

Και μία περίεργη σύμπτωση. Ναι υπάρχουν και στην Ελλάδα Εργαστήρια Ιολογίας.

Ένα από αυτά βρίσκεται στο Ηράκλειο της Κρήτης και στο οποίο συνεργάτης είναι ο καθηγητής Achilleas Gravanis o οποίος επίσης εντελώς τυχαία κάνει λόγο για την μετάλλαξη Delta η οποία θα εξολοθρεύσει τους ανεμβολίαστους από τον πλανήτη την στιγμή που οι εμβολιασθέντες Ισραηλινοί φίλοι μας γεμίζουν εκ νέου τα νοσοκομεία του Ισραήλ μέσα στο κατακαλόκαιρο εξαιτίας ιογενών λοιμώξεων που πασχίζουν να εξηγήσουν οι επιστήμονες του Ισραήλ.

Άλλη μία σύμπτωση: To Ινστιτούτο Ιολογίας του Ηρακλείου εμφανίζεται στη καλοχτενισμένη μελέτη Τσιόδρα-Μαγιορκίνη να υποστηρίζει κι αυτό με τη σειρά του τη φυσική προέλευση του ιού.

Ρε κάτι συμπτώσεις. Τέλος πάντων.

 Επειδή όλοι αυτοί οι οξυδερκείες κύριοι πληρώνται με δημόσιο χρήμα και επηρεάζουν αποφάσεις που έως αυτή τη στιγμή έχουν στοιχίσει τη ζωή σε πάνω από 14.οοο συμπολίτες μας συν αυτούς που φεύγουν καθημερινά από τα εμβόλια οφείλουν να μας πουν για παράδειγμα πρώτον ποια είναι η θέση τους για τη προέλευση του ιού και δεύτερον πως συνδυάζεται η προπαγάνδα τρόμου για την μετάλλαξη Delta που αύρο θα γίνει Delta plus και πάει λέγοντας με τη σύσταση να βγάλουμε τις μάσκες......

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου