Τετάρτη 29 Μαΐου 2024

Τελικός Conference League: Οι «θρύλοι» του Ολυμπιακού στην OPAP Arena – Ποιοι επώνυμοι πήγαν στο γήπεδο

Έτοιμος να «γράψει» ιστορία είναι ο Ολυμπιακός ο οποίος, σε λίγη ώρα, αντιμετωπίζει τη Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League, που φιλοξενείται στην «OPAP Arena».

Ως εκ τούτου, οι «θρύλοι» της ομάδας δεν θα μπορούσαν να λείπουν από τη

πιο σημαντική στιγμή στην ιστορία του Ολυμπιακού. Στην «OPAP Arena», λοιπόν, βρίσκονται πολλά διάσημα πρόσωπα που έχουν αφήσει το στίγμα τους στην «ερυθρόλευκη» αθλητική ιστορία.

Μεταξύ των θεατών είναι ο προπονητής του μπασκετικού Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, ο οποίος οδήγησε την ομάδα του μέχρι την τρίτη θέση της φετινής Euroleague. Φυσικά, ο ίδιος δεν μπορούσε να πει «όχι» σε φωτογραφίες με τους φιλάθλους της ομάδας. Έντονο είναι το μπασκετικό «ερυθρόλευκο» χρώμα στις εξέδρες του τελικού του Conference League, αφού εκεί βρίσκονται ο Γιώργος Πρίντεζης, ο Κώστας Παπανικολάου και ο Γιώργος Μπόγρης.

Ακόμα, το «παρών» στον τελικό του Conference League δίνουν ο Ρομπέρτο, ο Βαλμπουενά και ο Τσόρι Ντομίνγκες. Ένα από τα πρόσωπα που έχουν συνδεθεί άρρηκτα με την ιστορία του ποδοσφαιρικού Ολυμπιακού είναι ο Ερνέστο Βαλβέρδο, ο οποίος αποθεώθηκε από τους φιλάθλους της ομάδας. Μάλιστα, ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν μπόρεσε να κρύψει τη συγκίνησή του.

Δείτε φωτογραφίες:

Ο δήμαρχος Πειραιά, Γιάννης Μώραλης, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από τη μεγάλη ευρωπαϊκή βραδιά του Ολυμπιακού, της ομάδας που είναι συνυφασμένη με το μεγαλύτερο λιμάνι της χώρας. Εδώ με τον Θ. Θεοδωρίδη.

Conference League, Conference League Τελικός, Ολυμπιακός Φιορεντίνα, Ολυμπιακός, Γιάννης Μώραλης, Πειραιάς

Ο Μάρκο Σίλβα:

silva 7b8de

varverde f14d4

Ο πρόεδρος του Ολυμπιακού, Β. Μαρινάκης:

marinakis d897f

Ο πρόεδρος της Φιορεντίνα Ρόκο Κομίσο.

roko 718ba

ieidiseis.gr/athlitismos

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου