Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

To "έμφραγμα" στο διεθνές εμπόριο και τα ελληνικά λιμάνια

Του Γιώργου Γεωργίου

Σε περιδίνηση βρίσκεται εδώ και πολλούς μήνες η παγκόσμια εφοδιαστική αλυσίδα και κάθε εκτίμηση για αποκλιμάκωση και επιστροφή σε κανονικούς ρυθμούς έχει πεταχτεί στον "κάλαθο των αχρήστων". 

Το πόσο εύθραυστη είναι η κατάσταση απεδείχθη περίτρανα από το πρόσφατο περιστατικό στην Κίνα, και συγκεκριμένα στον λιμένα Ningbo, όπου ένα μόλις κρούσμα κορονοϊού έχει

Διαβάστε περισσότερα...
read more “To "έμφραγμα" στο διεθνές εμπόριο και τα ελληνικά λιμάνια”

Ανασχηματισμός – Αποστολάκης στο OPEN: Δεν αποδέχομαι την πρόταση Μητσοτάκη

Μεγάλη ανατροπή με τον ανασχηματισμό – Όλες οι εξελίξεις

Την απόφαση να μην αποδεχθεί τη θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας, κοινοποίησε ο Ευάγγελος Αποστολάκης με δήλωσή του στην τηλεόραση του OPEN. «Δεν μπορώ να αποδεχθώ την πρόταση του κ. Μητσοτάκη υπό αυτές τις συνθήκες», είπε χαρακτηριστικά.

Είχαν προηγηθεί σφοδρές αντιδράσεις από τα κόμματα της αντιπολίτευσης μετά τον

Διαβάστε περισσότερα...
read more “ Ανασχηματισμός – Αποστολάκης στο OPEN: Δεν αποδέχομαι την πρόταση Μητσοτάκη”

Και μολύνονται και μολύνουν! Σοκ στη Θεσσαλονίκη 30 τρόφιμοι Γηροκομείου πλήρως εμβολιασμένοι θετικοί,νοσούν!

Και μολύνονται και μολύνουν! Σοκ στη Θεσσαλονίκη 30 τρόφιμοι Γηροκομείου πλήρως εμβολιασμένοι θετικοί,νοσούν! Διάτρητο από τον ιό το υγειονομικό κέντρο όπου ήταν πλήρως εμβολιασμένοι και τρόφιμοι και προσωπικό…Φοβούνται τώρα την διασπορά από εμβολιασμένους. Ιχνηλατούν τρέχουν και δεν φθάνουν. Εστία μόλυνσης το αποστειρωμένο περιβάλλον. 

 Τσάμπα παίρνουν τα κεφάλια 50.000 ανθρώπων.( 10,000 μαζί με τις οικογένειες τους 50.000.) Δεν έχουν τσίπα τα τσιράκια του συστήματος με τους

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Και μολύνονται και μολύνουν! Σοκ στη Θεσσαλονίκη 30 τρόφιμοι Γηροκομείου πλήρως εμβολιασμένοι θετικοί,νοσούν!”

Αίγυπτος: Ανησυχία για την αύξηση του … πληθυσμού!

Κάιρο.

Η ηλεκτρονική καταμέτρηση του πληθυσμού της Κεντρικής Υπηρεσίας Κινητοποίησης και Στατιστικών αποκάλυψε τον συνολικό πληθυσμό της Αιγύπτου,   το Σάββατο 28 Αυγούστου 2021, ανακοινώνοντας ότι ο πληθυσμός μέχρι αυτή τη στιγμή έχει φτάσει τα 102 εκατομμύρια 275 χιλιάδες 618 άτομα.

Η καταμέτρηση του πληθυσμού γίνεται με ηλεκτρονικό και πραγματικό χρόνο μέσω του

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Αίγυπτος: Ανησυχία για την αύξηση του … πληθυσμού!”

BMJ: Πιστεύει ο FDA ότι αυτά τα δεδομένα αρκούν για να δικαιολογηθεί η πλήρης έγκριση ενός εμβολίου για covid-19;

Από τον Peter Doshi, αρχισυντάκτη του «BMJ» (British Medical Journal, ένα από τα παλαιότερα και πιο έγκυρα ιατρικά περιοδικά στον κόσμο).

 

23 Αυγούστου 2021

Ο FDA θα έπρεπε να απαιτήσει επαρκείς, ελεγχόμενες μελέτες με μακροπρόθεσμα επαναληπτική εξέταση και συγκέντρωση δεδομένων (followup), και να διαθέσει τα δεδομένα στο κοινό, προτού καταλήξει να δώσει πλήρη έγκριση σε εμβόλια covid-19, λέει ο Peter Doshi.

 

Στις 28 Ιουλίου 2021, οι Pfizer και BioNTech ανάρτησαν ενημερωμένα αποτελέσματα για την εν εξελίξει δοκιμή φάσης 3 του εμβολίου για covid-19. Η προεκτύπωση των

Διαβάστε περισσότερα...
read more “BMJ: Πιστεύει ο FDA ότι αυτά τα δεδομένα αρκούν για να δικαιολογηθεί η πλήρης έγκριση ενός εμβολίου για covid-19;”

Ο Έρικ Κλάπτον κυκλοφόρησε νέο τραγούδι - ύμνο προς τιμήν των ανεμβολίαστων που αντιστέκονται ακόμα

Ο θρυλικός μουσικός Έρικ Κλάπτον, ο οποίος έχει περιγράψει την εμπειρία του εμβολιασμού του με το σκεύασμα της AstraZeneca ως «καταστροφική» κυκλοφόρησε ένα νέο τραγούδι με τίτλο «This Has Gotta Stop», προς τιμήν των ανεμβολίαστων που αντιστέκονται ακόμα.

Σε μια ελεύθερη απόδοση, οι στίχοι του νέου τραγουδιού αναφέρουν: «Αυτό πρέπει να σταματήσει / Αρκετά! / Δεν μπορώ να παίρνω άλλο αυτές τις μ@λ@κίες / Αρκετά τράβηξε / Θέλουν να παίξουν με την ψυχή μου / Θα πρέπει να έρθετε και να σπάσετε την πόρτα μου».

Στο κομμάτι, το βίντεο κλιπ του οποίου κυκλοφόρησε πριν τρεις ημέρες, ο Κλάπτον ενσωματώνει και 

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Ο Έρικ Κλάπτον κυκλοφόρησε νέο τραγούδι - ύμνο προς τιμήν των ανεμβολίαστων που αντιστέκονται ακόμα”

Προβληματίζουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση οι ογκώδεις διαδηλώσεις

«Πονοκέφαλο» προκαλεί στην κυβέρνηση, αλλά και στο σύνολο του πολιτικού κόσμου της χώρας, το υψηλό ποσοστό πολιτών που αντιτίθενται στην υποχρεωτικότητα του εμβολιασμού, και ενώ οι αρχές σκοπεύουν να τον επιβάλλουν σε διάφορους νευραλγικούς ή μη κλάδους του δημοσίου αλλά και του ιδιωτικού τομέρα.

Η αντίθεση αυτή στο μέτρο εκφράστηκε για ακόμη μια φορά χθες, Κυριακή 29/8, με ογκώδη συλλαλητήρια στην Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη.

 Στην πρωτεύουσα, στο συλλαλητήριο που σημαδεύτηκε από

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Προβληματίζουν κυβέρνηση και αντιπολίτευση οι ογκώδεις διαδηλώσεις”

Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021

«Τελειώνουν» και κτυπάνε οικογένειες & μικρά παιδιά - Ρουμανία εποχής πτώσης Τσαουσέκου θυμίζει πλέον η Ελλάδα (βίντεο)

Κυβερνητική βία κατά αθώων πολιτών, μίσος κατά των Ελλήνων που αντιδρούν στις επιλογές της κυβέρνησης και ολική καταστροφή της χώρας με μία ελίτ να χρυσώνεται με δισεκατομμύρια για να προπαγανδίζει από τα κανάλια της το ψεύδος και να έχει μετατρέψει την παραπληροφόρηση σε επάγγελμα, συνθέτουν την Ελλάδα του σήμερα.

Μια Ελλάδα προδομένη, μια Ελλάδα που πλέον η συντριπτική πλειοψηφία των πολιτών της λέει πλέον «Μέχρι εδώ». Και όχι μόνο για την κυβερνητική δικτατορική στάση στο θέμα των εμβολίων. Αλλά και γιατί έχει καταστραφεί πλέον το μέλλον των παιδιών της, τόσο σε

Διαβάστε περισσότερα...
read more “«Τελειώνουν» και κτυπάνε οικογένειες & μικρά παιδιά - Ρουμανία εποχής πτώσης Τσαουσέκου θυμίζει πλέον η Ελλάδα (βίντεο)”

Λεπτο προς λεπτο το παγκοσμιο θριλερ: Ο υπουργός Επικρατείας καλεί τους γονείς να κάνουν 3 εμβολιασμούς Covid-19, σε διάστημα 6 μηνών, στα παιδιά 12-17 ετών

"Οι γονείς, που έχουν παιδιά στα σχολεία και δεν τα έχουν ακόμη εμβολιάσει να γνωρίζουν πως έχουν ακόμη τον χρόνο, το επόμενο 10μερο -15μερο να εμβολιάσουν τα παιδιά τους"

Έμφαση στον εμβολιασμό των παιδιών ηλικίας 12 έως 17 ετών (με τουλάχιστο 3 τρυπήματα σε 6 μήνες εάν ακολουθήσουμε το παράδειγμα του Ισραήλ που από σήμερα Κυριακή 29 Αυγούστου 2021 εμβολιάζει με 3η δόση του εμβολίου της Pfizer όσους είναι άνω των 12 ετών και έχουν παρέλθει 5 μήνες από τη 2η δόση του εμβολίου τους) εν όψει και της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς φαίνεται πως δίδει εφ εξής η κυβέρνηση, όπως επεσήμανε μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων της ΕΡΤ ο υπουργός Επικρατείας, ‘Ακης Σκέρτσος. «Οι γονείς, που έχουν παιδιά στα σχολεία και δεν τα έχουν ακόμη εμβολιάσει να γνωρίζουν πως έχουν ακόμη τον χρόνο, το επόμενο 10μερο – 15μερο να

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Λεπτο προς λεπτο το παγκοσμιο θριλερ: Ο υπουργός Επικρατείας καλεί τους γονείς να κάνουν 3 εμβολιασμούς Covid-19, σε διάστημα 6 μηνών, στα παιδιά 12-17 ετών”

Όταν κάποιοι επιστήμονες νομίζουν ότι οι υπόλοιποι έχουν μνήμη χρυσόψαρου…

Γράφει ο Γάκης Δημήτριος, πρ. Διοικητής Νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ.
 
Παρακολούθησα την κα Γιαμαρέλου, στο ΜΕGA να υπερθεματίζει για τον εμβολιασμό με το mRNA εμβόλιο στα παιδιά και να υποβαθμίζει τις επιπλοκές, και ιδίως την περικαρδίτιδα/ μυοκαρδίτιδα…
Η κα Γιαμαρέλου, την οποία αγαπούν ιδιαίτερα οι φαρμακευτικές εταιρείες ( έχει κάνει πολλές ομιλίες σε ενημερωτικές εκδηλώσεις τους) ξεχνά ότι απέναντι της υπάρχουν και επιστήμονες που και γνωρίζουν και θυμούνται…
Θα θυμίσω, λοιπόν, ότι ήταν η πρόεδρος της επιστημονικής επιτροπής για την Γρίπη Η1Ν1 το 2009 που εκπόνησε το «εθνικό σχέδιο δράσης για την αντιμετώπιση της γρίπης Η1Ν1», που υπερτόνισε την επιδημία, η οποία δεν τους επιβεβαίωσε, και επιχειρηματολογούσε, και τότε, υπέρ του
Διαβάστε περισσότερα...
read more “Όταν κάποιοι επιστήμονες νομίζουν ότι οι υπόλοιποι έχουν μνήμη χρυσόψαρου…”

Κυριακή 29 Αυγούστου 2021

«Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»: Η βραβευμένη ταινία της Yelena Popovic για τον Άγιο Νεκτάριο

100 χρόνια μετά την κοίμησή του, η γεμάτη δοκιμασίες, θυσίες αλλά και θείες επισκέψεις ζωή του πλέον δημοφιλούς Αγίου για τους Έλληνες, Αγίου Νεκταρίου Πενταπόλεως, που έχει εμπνεύσει αμέτρητους ανθρώπους σε όλο τον κόσμο, μεταφέρεται για πρώτη φορά στη μεγάλη οθόνη. 

Η κινηματογραφική ταινία «Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ» (Μan of God) που βραβεύτηκε στο

Διαβάστε περισσότερα...
read more “«Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ»: Η βραβευμένη ταινία της Yelena Popovic για τον Άγιο Νεκτάριο”

Λεπτο προς λεπτο το παγκοσμιο θριλερ :Επώνυμη καταγγελία για Έλληνες πολιτικούς που σκηνοθετούν τον ανύπαρκτο εμβολιασμό τους!

"Είδαμε εμβολιασμένους ανθρώπους να πεθαίνουν στις ΜΕΘ"

Σε μια απίστευτη καταγγελία προχώρησε  στο περιθώριο της διαμαρτυρίας που πραγματοποίησαν οι υγειονομικοί στο ΥΜΑΘ, ο πρόεδρος εργαζομένων του “ΑΧΕΠΑ”, Μπάμπης Κοροξενός.

O θρυλικός συνδικαλιστής κατήγγειλε ότι υπάρχουν Έλληνες πολιτικοί oι οποίοι τρέμουν στην ιδέα του εμβολίου (φοβούνται μην μετατραπούν στις οντότητες του Harari) και βάζουν τα μεγάλα ώστε να αποφύγουν το τρύπημα αλλά να πάρουν όμως πιστοποιητικό εμβολιασμού. Προχωράνε μάλιστα στη σκηνοθεσία του εμβολιασμού τους!

Στο μεταξύ καθημερινά φθάνουν δεκάδες καταγγελίες στα δημοσιογραφικά γραφεία για

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Λεπτο προς λεπτο το παγκοσμιο θριλερ :Επώνυμη καταγγελία για Έλληνες πολιτικούς που σκηνοθετούν τον ανύπαρκτο εμβολιασμό τους!”

Αυτοκαταστροφική πολιτικά αποδεικνύεται η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη

«Πληρώνει» την αναισθησία και την αλαζονεία του ή ετοιμάζει την έξοδο του;

Το σκηνικό της αυτοκαταστροφικής συμπεριφοράς, που αποτελεί βασικό χαρακτηριστικό της οικογένειας Μητσοτάκη -βλ. Κώστα Μητσοτάκη και Ντόρα Μπακογιάννη- επαναλαμβάνεται, και μάλιστα με μεγαλύτερη έμφαση, στο πρόσωπο του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Το πολιτικό «τελείωμα» του Κυριάκου Μητσοτάκη έχει προκαλέσει η«αυτοκτονική», πολιτικώς, επιλογή του να πάρει την κόρη του, την ημέρα της δημοσιοποίησης των βάσεων για τις φετινές Πανελλήνιες, και να την γράψει, συν γυναιξί και τέκνοις, στο Yale. Με το πρόσθετο «φάουλ» της

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Αυτοκαταστροφική πολιτικά αποδεικνύεται η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη”

Αυτή η ευρωπαϊκή χώρα αίρει τα περιοριστικά μέτρα και ακυρώνει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού: «Ο ιός δεν αποτελεί πλέον απειλή»

Η απαίτηση κατοχής πιστοποιητικών Covid θα λήξει την 1η Σεπτεμβρίου
 
Θα ακολουθήσουν κι άλλες χώρες; Τα βλέπει αυτά η ελληνική κυβέρνηση;

Ανατροπή στη Δανία! Αίρονται όλα τα περιοριστικά μέτρα κατά του κορωνοϊού και ακυρώνεται το πιστοποιητικό εμβολιασμού!

Αποτελεί την πρώτη χώρα της Ε.Ε. που το κάνει αυτό, την ώρα που ελέω της μετάλλαξης “Δ” όλο και

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Αυτή η ευρωπαϊκή χώρα αίρει τα περιοριστικά μέτρα και ακυρώνει τα πιστοποιητικά εμβολιασμού: «Ο ιός δεν αποτελεί πλέον απειλή»”

Η αποτομή της κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστή Ιωάννη (29/8)

 
Μνημονεύει σήμερα η Εκκλησία μας, την «αποτομή της τιμίας κεφαλής» του Ιωάννη Προδρόμου από τον Ηρώδη. 
Η Εκκλησία θεωρεί την εορτή μέρα νηστείας, διότι ο Ιωάννης θανατώθηκε εξαιτίας της οινοποσίας και του ηδονισμού ενός βασιλιά σε συμπόσιο της εορτής των γενεθλίων του. 
Πρόκειται για τον τελευταίο προφήτη, στο μεταίχμιο δύο εποχών, που συνδέει Καινή και Παλαιά Διαθήκη και του οποίου σκοπός της ζωής υπήρξε η
Διαβάστε περισσότερα...
read more “Η αποτομή της κεφαλής του Τιμίου Προδρόμου και Βαπτιστή Ιωάννη (29/8)”

Σάββατο 28 Αυγούστου 2021

Ο Πατροκοσμάς και ο Χριστιανικός Διαφωτισμός


Όσο κι αν δεν μας αρέσει, όσο κι αν από πολλές πλευρές ο εκκλησιαστικός λόγος λειτουργεί μόνο καταγγελτικά, ο κόσμος μας πορεύεται προς ατραπούς στις οποίες η πίστη και η παράδοσή μας περιθωριοποιούνται. Δεν είναι μόνο ο θόρυβος του politically correct ή η θέαση της θρησκευτικότητας ως ιδιωτικής υπόθεσης που δεν αφορά στον δημόσιο λόγο και τρόπο. 

Μπορεί να κρατιούνται στον δημόσιο βίο ορισμένα στοιχεία της σύνδεσης κράτους και εκκλησίας, ως

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Ο Πατροκοσμάς και ο Χριστιανικός Διαφωτισμός”

Οι “αιφνίδιοι” θάνατοι σε Ελλάδα και Ισραήλ σπάνε ρεκόρ ετών. Τι λέει ο καθηγητής βιοχημείας του τμήματος φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς

Πάνω από 20.000 νεκροί Έλληνες το 2021. Ρεκόρ 5ετίας. Γιατί ραγίζουν οι καρδιές;

Γιατί αυξάνονται παγκοσμίως οι αιφνίδιοι θάνατοι;

Ο αναπληρωτής καθηγητής βιοχημείας του τμήματος φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς, προχώρησε σε μια σοκαριστική καταγγελία, καθώς σύμφωνα με όσα είπε καταγράφεται ραγδαία αύξηση αιφνίδιων θανάτων στην Κάλυμνο το δεύτερο εξάμηνο του 2021, μια

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Οι “αιφνίδιοι” θάνατοι σε Ελλάδα και Ισραήλ σπάνε ρεκόρ ετών. Τι λέει ο καθηγητής βιοχημείας του τμήματος φαρμακευτικής του Πανεπιστημίου Πατρών Κωνσταντίνος Πουλάς”

Οι άνθρωποι στο μέλλον δεν πρέπει να κάνουν παιδιά με μεταλλαγμένους.

ΠΑΡΕΝΕΡΓΕΙΕΣ

Για να μη τα γράφω σε πολλά άρθρα, απο τα πιο σημαντικά αποτελέσματα των εμβολιασμών με τα πειραματικά εμβόλια θα είναι:

  1. Οι μεταλλάξεις όσων το έχουν κάνουν κάνει, με μεταφορά τους στα παιδιά τους. Θα υπάρχει κληρονομικότητα.
  2. Η εμφάνιση νέων ασθενειών στους εμβολιασμένους που τελικά θα μειώνουν το
Διαβάστε περισσότερα...
read more “Οι άνθρωποι στο μέλλον δεν πρέπει να κάνουν παιδιά με μεταλλαγμένους.”

Κάηκαν 9.000 μελισσοσμήνη και χάθηκαν 10.000 τόνοι πευκόμελου ετησίως από τις πρόσφατες πυρκαγιές

Πρόεδρος ΟΜΣΕ στο ΑΠΕ-ΜΠΕ: Απώλεια τεραστίων διαστάσεων η καταστροφή του πευκοδάσους στην Εύβοια

Πολλά είναι τα προβλήματα που «κληροδότησαν» στον ελληνικό μελισσοκομικό κλάδο οι καταστροφικές πυρκαγιές που έπληξαν τη χώρα τις προηγούμενες εβδομάδες. Προβλήματα τα οποία αφορούν τόσο τα μέρη όπου οι μελισσοκόμοι «βοσκούσαν» τα σμήνη τους όσο και τον αριθμό των

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Κάηκαν 9.000 μελισσοσμήνη και χάθηκαν 10.000 τόνοι πευκόμελου ετησίως από τις πρόσφατες πυρκαγιές”

Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Τι προμηνύει η ατιμωτική πτώση της Καμπούλ...

Του Κώστα Στούπα 

Οι σκηνές της πτώσης της Καμπούλ πριν λίγες μέρες στα χέρια των Ταλιμπάν με τα ελικόπτερα πάνω από την αμερικανική πρεσβεία, έφερε στη μνήμη σκηνές από την Πτώση της Σαϊγκόν στους Βιετκόνγκ τον Απρίλιο του 1975.

Βέβαια, 25 χρόνια αργότερα ο πρόεδρος Κλίντον γινόταν δεκτός στο Ανόι μετά "Βαϊων και Κλάδων” με την ελπίδα που θα έφερνε μαζί του και το ενδιαφέρον δυτικού καπιταλιστικού κεφαλαίου να

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Τι προμηνύει η ατιμωτική πτώση της Καμπούλ...”

'Βολές'' Πούτιν: «Είστε απαράδεκτοι! Είναι αδιανόητο να απειλείτε τον κόσμο πως θα απολυθεί αν δεν εμβολιαστεί»

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων INTERFAX.RU, ο Ρώσος πρόεδρος Βλαντιμίρ Πούτιν δήλωσε ότι είναι απαράδεκτο να απαιτείται από τους πολίτες να εμβολιάζονται υποχρεωτικά  έναντι του κορονοϊού υπό τον κίνδυνο να χάσουν τη δουλειά τους.

Την Κυριακή, 22 Αυγούστου, κατά τη διάρκεια συνάντησης με εκπροσώπους του κόμματος “Ενωμένη Ρωσία”, ο Πούτιν μίλησε επιτακτικά για το απαράδεκτο του να εξαναγκάζονται οι πολίτες να

Διαβάστε περισσότερα...
read more “'Βολές'' Πούτιν: «Είστε απαράδεκτοι! Είναι αδιανόητο να απειλείτε τον κόσμο πως θα απολυθεί αν δεν εμβολιαστεί»”

Τετάρτη 25 Αυγούστου 2021

ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! «Πολιτικοί και επίσημοι (VIP) εμβολιάζονται με εικονικό φάρμακο. Το έχουν προτείνει και σε μένα»!

ΑΠΟ ΤΟ "PRESS-GR"
Σχολιάζει ο Νίκος Κλειτσίκας

«Τι τρομερή εποχή...
αυτή όπου ηλίθιοι κυβερνούν τυφλούς»
Ουίλλιαμ Σαίξπηρ, "Βασιλιάς Ληρ" (1609)

Ο Αλεσάντρο Μελούτσι, καθηγητής Πανεπιστημίων, γιατρός, ψυχίατρος, εγκληματολόγος, φιλόσοφος, συγγραφέας, πολιτικός (βουλευτής και Γερουσιαστής για δύο κοινοβουλευτικές περιόδους)... σοκάρει την Ιταλία και τη διεθνή κοινή γνώμη!

Μιλώντας σε εκδήλωση με θέμα την "Ενεργή Υγεία" στον Άγιο Μαρίνο, ο Αλεσάντρο Μελούτσι δεν μάσησε τα λόγια του: «Στους πολιτικούς και VIP [Very Important Person]  τα εμβόλια είναι πλαστά (placebo - πλασέμπο = εικονικό φάρμακο), μου το έχουν προτείνει και σε μένα...»!

Μιλώντας στην εκδήλωση (το σχετικό βίντεο με το απόσπασμα της ομιλίας: Meluzzi. Da una certa sfera sociale in su i vaccini sono falsi, l’hanno proposto anche a me), για την πονηριά προώθησης του

Διαβάστε περισσότερα...
read more “ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΣΟΚ! «Πολιτικοί και επίσημοι (VIP) εμβολιάζονται με εικονικό φάρμακο. Το έχουν προτείνει και σε μένα»!”

«Υπάρχει παραπληροφόρηση για τα εμβόλια» - Τέσσερις γιατροί μιλούν στο Metropolis

Την επιστημονική άποψη τεσσάρων γιατρών του «Ιπποκρατείου νοσοκομείου Θεσσαλονίκης» φιλοξένησε ο Αλέξανδρος Τσίγγος στην εκπομπή του στο Metropolis 95,5 «Πριν λαλήσει το μαύρο πρόβατο».

Μίλησαν ο ψυχίατρος του Ιπποκρατείου Γιώργος Σύρπης, ο κλινικός γαστρεντορολόγος του Ιπποκρατείου Παναγιώτης Παπαγιαννάκης, ο επεμβατικός καρδιολόγος του Διαβαλκανικού  Γιώργος Αηδονίδης, και ο μοριακός βιολόγος γενετιστής του Ιπποκρατείου Αθανάσιος Καλογερίδης. 

Δήλωσαν όλοι ότι «είναι υπέρ των εμβολιασμών σαν αναγκαίο μέσο για την αντιμετώπιση διαφόρων ασθενειών. Οι αντιρρήσεις τους έχουν να κάνουν με τα συγκεκριμένα σκευάσματα των οποίων οι

Διαβάστε περισσότερα...
read more “«Υπάρχει παραπληροφόρηση για τα εμβόλια» - Τέσσερις γιατροί μιλούν στο Metropolis”

Στο Μαξίμου βλέπουν εκλογές ως μόνη λύση στα αδιέξοδα

"Ποιος κυβερνάει αυτόν τον Τόπο, ο Κυριάκος Μητσοτάκης ή ο Κώστας Σημίτης"

Παναγιώτης Αποστόλου

Η Καγκελάριος της Γερμανίας Άνγκελα Μέρκελ είναι δυστυχώς η διοικητής του προτεκτοράτου που φέρει το όνομα Ελλάς! Αφού η Ελλάς έχει εκχωρηθεί στο ΤΑΙΠΕΔ που εν πολλοίς ελέγχεται από την Γερμανία.

Όπως και όλοι οι Έλληνες Πρωθυπουργοί από την ημέρα υπογραφής – αποδοχής του πρώτου Μνημονίου το 2010, όταν ο ολετήρας Πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου υπέγραφε στις 8 Μαΐου τη διεθνή δανειακή σύμβαση με την ΕΕ, την Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα (ΕΚΤ) και το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο (ΔΝΤ), προκειμένου να χορηγηθεί οικονομική βοήθεια προς την

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Στο Μαξίμου βλέπουν εκλογές ως μόνη λύση στα αδιέξοδα”

Ξεκίνησε το ''ξήλωμα'' του Ερντογάν: Παραμονεύει ο Ακάρ - Φουντώνουν οι φήμες για τα προβλήματα υγείας του Σουλτάνου

Ο συνταξιούχος Τούρκος δημοσιογράφος και οικονομολόγος Μέμντουχ Μπαϊρακταρόγλου, ο οποίος διετέλεσε επίσης σύμβουλος της πρώην πρωθυπουργού της Τουρκίας Τάνσου Τσίλερ, υποστήριξε στο κανάλι του στο YouTube στις 15 Αυγούστου, ότι ο Πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν παραχώρησε την εκτελεστική του εξουσία στον υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ. 

Συγκεριμένα υποστήριξε, πως το πρώτο σημάδι, για το ότι ανέλαβε τα ηνία ο Ακάρ, δόθηκε, μετά την

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Ξεκίνησε το ''ξήλωμα'' του Ερντογάν: Παραμονεύει ο Ακάρ - Φουντώνουν οι φήμες για τα προβλήματα υγείας του Σουλτάνου”

Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Παιδοκαρδιοχειρουργικής Εταιρίας δρ Γιώργος Σαρρής, ζητά την άμεση διερεύνηση καταγγελίας για εξαιρετικά υψηλή παιδοκαρδιοχειρουργική θνητότητα σε ελληνικό νοσοκοµείο

“Υπόθεση Μπρίστολ” και στην Ελλάδα, με 15 θανάτους παιδιών;

Δρ Γιώργος Σαρρής: Να διερευνηθούν οι σοβαρές καταγγελίες και να ελέγχονται, πλέον, τα αποτελέσματα των χειρουργείων

Επιβεβλημένη θεωρεί την άμεση διερεύνηση, από την Πολιτεία, της καταγγελθείσας εξαιρετικά υψηλής παιδοκαρδιοχειρουργικής θνητότητας, σε ελληνικό νοσοκοµείο, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Παιδοκαρδιοχειρουργικής Εταιρίας, παιδοκαρδιοχειρουργός  δρ Γιώργος Σαρρής

     Τονίζει επίσης, ότι “η χώρα μας δεν έχει ακόμη θεσπίσει, για την προστασία της ζωής των

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Παιδοκαρδιοχειρουργικής Εταιρίας δρ Γιώργος Σαρρής, ζητά την άμεση διερεύνηση καταγγελίας για εξαιρετικά υψηλή παιδοκαρδιοχειρουργική θνητότητα σε ελληνικό νοσοκοµείο”

Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Έκρηξη του ευπατρίδη Δημήτρη Γιαννακόπουλου: Δεν πίστευα ποτέ ότι θα βγάλετε αυτά τα φασιστικά μέτρα

Οργισμένες αντιδράσεις έχουν προκαλέσει οι ανακοινώσεις της κυβέρνησης από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια, σύμφωνα με τις οποίες, οι πολίτες που δεν έχουν πειστεί να εμβολιαστούν, που φοβούνται ή που ο γιατρός τους δεν τους το επιτρέπει, θα αποκλειστούν από την υπόλοιπη κοινωνία.

Ανάμεσα σε εκείνους που εξέφρασαν δημόσια τον θυμό και την απογοήτευσή τους για τα μέτρα «εξοστρακισμού», ηχηρό μήνυμα έστειλε και ο πρώην ισχυρός άνδρας της ΚΑΕ Παναθηναϊκός αλλά

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Έκρηξη του ευπατρίδη Δημήτρη Γιαννακόπουλου: Δεν πίστευα ποτέ ότι θα βγάλετε αυτά τα φασιστικά μέτρα”

Φθινόπωρο περιορισμών λόγω πανδημίας - Όλα τα νέα μέτρα./Κορωνοϊός: Όλα τα μέτρα – Πού μπαίνει απαγορευτικό στους ανεμβολίαστους – Τι θα ισχύει για κλειστούς χώρους, εργασία, ψυχαγωγία, rapid test.

 Ενημέρωση για τα μέτρα Δημόσιας Υγείας που θα εφαρμοστούν το φθινόπωρο, λόγω πανδημίας, πραγματοποιήθηκε από τον υπουργό Υγείας Βασίλη Κικίλια. Στην ενημέρωση συμμετείχε και η διευθύντρια της ΜΕΘ του ΓΝ «Ευαγγελισμός», πρόεδρος της Ελληνικής Εταιρείας Εντατικής Θεραπείας, καθηγήτρια Αναστασία Κοτανίδου.

Συγκεκριμένα, δέσμη μέτρων δημόσιας υγείας που αφορούν σε πολίτες που δεν έχουμε εμβολιαστεί με στόχο την ανάσχεση της πανδημίας γνωστοποίησε ο υπουργός Υγείας. Η επιτάχυνση των εμβολιασμών και η τήρηση των μέτρων προστασίας παραμένουν ο κύριος στόχος του Υπουργείου Υγείας, τόνισε ο

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Φθινόπωρο περιορισμών λόγω πανδημίας - Όλα τα νέα μέτρα./Κορωνοϊός: Όλα τα μέτρα – Πού μπαίνει απαγορευτικό στους ανεμβολίαστους – Τι θα ισχύει για κλειστούς χώρους, εργασία, ψυχαγωγία, rapid test. ”

Π Στέφ. Στεφόπουλος σε Χαρδαλιά: Λίγη ντροπή- Δεν μειώνετε την αξία της Παναγίας μας με την απαγόρευση λιτανειών

Πριν λίγες μέρες είδαμε κάτι πρωτοφανές στη χώρα μας και συγκεκριμένα στη Χίο. Πραγματοποιήθηκε φιέστα με πορεία της προσφυγοπούλας από την Συρία, Αμάλ. Νομίζω για πρώτη φορά.

Κύριε Χαρδαλιά, εσείς επιτρέψατε τέτοια εκδήλωση εν μέσω, όπως λέτε, σαρωτικής μετάδοσης της μετάλλαξης Δέλτα; Εσείς δεν είσαστε που δεν απαντήσατε στον Μητροπολίτη Φιλίππων που σας ζητούσε εξαίρεση για μια μικρή λιτανεία με όλες τις δυνατές προφυλάξεις; Εσείς δεν είστε που αποτρέψατε την περιφορά της Ιεράς Εικόνας της Παναγίας της Μεγαλόχαρης στην

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Π Στέφ. Στεφόπουλος σε Χαρδαλιά: Λίγη ντροπή- Δεν μειώνετε την αξία της Παναγίας μας με την απαγόρευση λιτανειών ”

Ευρωπαϊκή ημέρα μνήμης των θυμάτων του Σταλινισμού και του Ναζισμού

Του Δρ. Ευάγγελου Στεργιούλη

Η 23η  Αυγούστου ανακηρύχθηκε το 2009 από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο ως ευρωπαϊκή ημέρα μνήμης για τα θύματα του Σταλινισμού και του Ναζισμού. 

Από την ανακήρυξή της μέχρι και σήμερα, έχει συχνά αποτελέσει αντικείμενο πολιτικής διαμάχης σχετικά με το μέτρο σύγκρισης αυτών των δυο αποτρόπαιων καθεστώτων και τον αριθμό των εκατομμυρίων θυμάτων που προκάλεσαν στη

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Ευρωπαϊκή ημέρα μνήμης των θυμάτων του Σταλινισμού και του Ναζισμού”

Τότε γιατί σιωπήσατε και δεν κάνατε τίποτα ..;

Σε ένα από τα πανεπιστήμια.
Ένας καθηγητής Νομικής ρώτησε έναν φοιτητή: Πώς σε λένε;
Ο φοιτητής απάντησε .. τότε συνέβη κάτι το απρόσμενο, ο καθηγητής τον απέβαλε χωρίς λόγο.
Ο φοιτητής προσπάθησε να υπερασπιστεί τον εαυτό του χωρίς αποτέλεσμα, αλλά και όλοι οι συμφοιτητές του στην αίθουσα σιωπούν ...
Ο φοιτητής βγήκε νιώθοντας αδικημένος ..
 
Στη συνέχεια ξεκίνησε τη διάλεξη και ρώτησε τους φοιτητές: Γιατί θεσπίστηκαν οι νόμοι;
Ένας από τους φοιτητές είπε: Για τον έλεγχο της συμπεριφοράς των
Διαβάστε περισσότερα...
read more “Τότε γιατί σιωπήσατε και δεν κάνατε τίποτα ..;”

Επιζώσα του ολοκαυτώματος για μέτρα COVID: Παρόμοια επέβαλλαν οι Ναζί – Έτσι υποτίμησαν και τον Χίτλερ είπε για το Great Reset, vid

Η επιζώσα του ολοκαυτώματος Ισραήλ, (δημόσιος υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ιδρυτής και πρόεδρος της Συμμαχίας για την Προστασία της Ανθρώπινης Έρευνας (AHRP)) σε μία ηχηρή τοποθέτησή της, συγκρίνει τα μέτρα που παίρνονται τώρα με αφορμή ων COVID με τα

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Επιζώσα του ολοκαυτώματος για μέτρα COVID: Παρόμοια επέβαλλαν οι Ναζί – Έτσι υποτίμησαν και τον Χίτλερ είπε για το Great Reset, vid”

VAERS: εκτοξεύονται οι θάνατοι από εμβόλια το 2021 συγκριτικά με αυτούς από εμβόλια τα τελευταία 31 χρόνια! Επιστήμονες: η επικινδυνότητα εμβολίων covid19 είναι πρωτοφανές ιστορικό γεγονός.Στις ΗΠΑ οι θάνατοι από τα εμβόλια είναι σε 6 μήνες το 58% όλων των θανάτων από εμβόλια τα τελευταία 31 χρόνια. Από εμβόλια Covid σκοτώθηκαν 9 φορές περισσότεροι απ’ότι από εμβολιασμό γρίπης σε 31 χρόνια.Η θνησιμότητα από εμβόλια covid19 είναι 120 φορές μεγαλύτερη από εκείνη των εμβολίων γρίπης.

Αποκαλυπτικό το γράφημα του VAERS: εκτοξεύονται οι θάνατοι από εμβόλια το 2021 συγκριτικά με θανάτους από εμβόλια τα τελευταία 31 χρόνια! Επιστήμονες: η επικινδυνότητα εμβολίων covid19 είναι πρωτοφανές ιστορικό γεγονός.

Στις ΗΠΑ τα 4 εμβόλια δίνουν σε 6 μήνες 6.183 θανάτους, ήτοι το 58% όλων των θανάτων από

Διαβάστε περισσότερα...
read more “VAERS: εκτοξεύονται οι θάνατοι από εμβόλια το 2021 συγκριτικά με αυτούς από εμβόλια τα τελευταία 31 χρόνια! Επιστήμονες: η επικινδυνότητα εμβολίων covid19 είναι πρωτοφανές ιστορικό γεγονός.Στις ΗΠΑ οι θάνατοι από τα εμβόλια είναι σε 6 μήνες το 58% όλων των θανάτων από εμβόλια τα τελευταία 31 χρόνια. Από εμβόλια Covid σκοτώθηκαν 9 φορές περισσότεροι απ’ότι από εμβολιασμό γρίπης σε 31 χρόνια.Η θνησιμότητα από εμβόλια covid19 είναι 120 φορές μεγαλύτερη από εκείνη των εμβολίων γρίπης.”

Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Πως οι Taliban κατάφεραν να ξεγελάσουν τις μυστικές υπηρεσίες των Δυτικών και να επικρατήσουν τόσο γρήγορα στο Αφγανιστάν

Μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες πολέμου, περισσότεροι από 6.000 Αμερικανοί έχασαν τη ζωή τους, πάνω από 100.000 Αφγανοί σκοτώθηκαν και περισσότερα από 2 τρισεκατομμύρια δολάρια δαπανήθηκαν από τις ΗΠΑ
Ο κόσμος συγκλονίστηκε αυτήν την εβδομάδα από τις φρικτές σκηνές των απελπισμένων Αφγανών που έτρεχαν στους αεροδιαδρόμους του διεθνούς αεροδρομίου της Καμπούλ, αρπάζοντας την τελευταία τους ευκαιρία να ξεφύγουν από μια χώρα που τώρα έχει κυριαρχηθεί πλήρως από τους Taliban (Ταλιμπάν).

Και αυτές οι σκηνές ήρθαν μετά από σχεδόν δύο δεκαετίες πολέμου, με περισσότερους από

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Πως οι Taliban κατάφεραν να ξεγελάσουν τις μυστικές υπηρεσίες των Δυτικών και να επικρατήσουν τόσο γρήγορα στο Αφγανιστάν ”

Τι δήλωσε ο Άδωνης Γεωργιάδης στον Λιακόπουλο !

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης, δήλωσε στον Δημοσθένη Λιακόπουλο πριν από λίγο τα παρακάτω για το θέμα των υποχρεωτικών εμβολιασμών:

ΑΡΧΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

Μέχρι στιγμής έγιναν επτά δίκες , για τις μάσκες στα δημοτικά, το δικαίωμα συνάθροισης και για ένα

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Τι δήλωσε ο Άδωνης Γεωργιάδης στον Λιακόπουλο !”

Το μεγάλο και πανάκριβο μυστικό του Αφγανιστάν

Οι σπάνιες γαίες φέρνουν το Πεκίνο πιο κοντά στους Ταλιμπάν

Δεν είχαν περάσει παρά λίγες ώρες από τη στιγμή που το Αφγανιστάν βρέθηκε υπό τον έλεγχο των Ταλιμπάν, όταν εκπρόσωπος του κινεζικού υπουργείου Εξωτερικών δήλωσε ότι το Πεκίνο είναι έτοιμο για μια «φιλική συνεργασία με το Αφγανιστάν».

Σύμφωνα με όσα είπε στο CNBC η αναλύτρια της AllianceBernstein, Shamaila Khan, ο λόγος δεν είναι

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Το μεγάλο και πανάκριβο μυστικό του Αφγανιστάν ”

Ο πρώην δήμαρχος Κασσάνδρας Β. Κυρίτσης για το βιολογικό Χανιώτης

Για ανεπάρκεια και ανικανότητα κατηγορεί τη δημοτική αρχή Κασσάνδρας ο πρώην δήμαρχος, Βασίλης Κυρίτσης, τονίζοντας ότι παρέδωσε ένα άριστα συντηρημένο και λειτουργικό σύστημα ύδρευσης και αποχέτευσης, το οποίο κατά τα έτη 2018 και 2019 -χρονιές με μέγιστη επεκτασιμότητα για τον δήμο- λειτούργησε σχεδόν άψογα, με ελάχιστες αστοχίες. 


Ο κ. Κυρίτσης αναφέρει:

"Το δεύτερο σε σειρά περιστατικό αστοχίας του συστήματος αποχέτευσης του Δήμου Κασσάνδρας και συγκεκριμένα του παραθαλάσσιου αντλιοστασίου στη θέση Παπαδια της κοινότητος Χανιώτης διαλύει πλέον κάθε αυταπάτη για την ικανότητα και τις

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Ο πρώην δήμαρχος Κασσάνδρας Β. Κυρίτσης για το βιολογικό Χανιώτης ”

ΣΕ ΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ! ΤΣΟΥΝΑΜΙ ανατιμήσεων πνίγει τα νοικοκυριά...

Δήμητρα Μανιφάβα 
 

Αν διαβάσετε τα συστατικά ενός τυποποιημένου παγωτού θα δείτε ότι μεταξύ αυτών είναι και το κόμι χαρουπιού. Το εν λόγω συστατικό είναι από τα πλέον σημαντικά στην παγκόσμια βιομηχανία τροφίμων, καθώς χρησιμοποιείται για την παρασκευή, όχι μόνο παγωτών, αλλά και σαλτσών, καθώς και σε γαλακτοκομικά και τυροκομικά προϊόντα, σε δημητριακά για το πρωινό, ακόμη και σε τροφές για ζώα συντροφιάς και σε καλλυντικά. 


Η τιμή του εν λόγω συστατικού φτάνει σήμερα τα 30 ευρώ/κιλό και εκτιμάται από τη βιομηχανία τροφίμων ότι σύντομα θα υπερβεί αυτό το ιστορικό ρεκόρ, καθώς ανατιμάται ακόμη και
Διαβάστε περισσότερα...
read more “ΣΕ ΤΙ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ! ΤΣΟΥΝΑΜΙ ανατιμήσεων πνίγει τα νοικοκυριά...”

Σάλος στους κύκλους της ακαδημαϊκής κοινότητας για τη… γενναία χρηματοδότηση Μαγιορκίνη

Αίσθηση προκάλεσε η αποκάλυψη της «κυριακάτικης δημοκρατίας» για τη γενναιόδωρη χρηματοδότηση των ερευνητικών προγραμμάτων του επίκουρου καθηγητή Επιδημιολογίας Γκίκα Μαγιορκίνη.

Στους κύκλους δε της ακαδημαϊκής κοινότητας, δεν ήταν λίγοι αυτοί που αναρωτήθηκαν ποιο είναι το… συγκριτικό πλεονέκτημα του κ. Μαγιορκίνη που εξασφαλίζει τη γαλαντομία του κεντρικού κράτους και των διάφορων οργανισμών. Ειδικά αφού είναι γνωστό τοις πάσι ότι στη χώρα μας η έρευνα είναι από τους πλέον υποχρηματοδοτούμενους τομείς και οι περισσότεροι εκ των

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Σάλος στους κύκλους της ακαδημαϊκής κοινότητας για τη… γενναία χρηματοδότηση Μαγιορκίνη”

Ήταν ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ρατσιστής; – Συνέντευξη με τον καθηγητή του Α.Π.Θ. π. Βασίλειο Καλλιακμάνη

Με την ευκαιρία της μνήμης του αγ. Κοσμά του Αιτωλού, συζητούμε με τον καθηγητή της Θεολογικής Σχολής του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης π. Βασίλειο Καλλιακμάνη για τις σχέσεις του αγίου με τους Εβραίους της εποχής του. Κατά καιρούς γίνεται λόγος για τον υποτιθέμενο εθνοφυλετισμό του αγίου Κοσμά. Έχουν όμως τα πράγματα όντως έτσι; Ποιο ήταν το διαφυλετικό πλαίσιο μέσα στο οποίο κινήθηκε ο πατρο-Κοσμάς;

          Π.: Είναι αλήθεια ότι υπήρξε κάποια αντιπαλότητα μεταξύ του πατρο-Κοσμά και των Εβραίων στις περιοχές που κήρυττε;

          π. Β.Κ.: Το βασικό ποιμαντικό πρόβλημα που αντιμετώπιζε ο άγιος στην περιοχή των Ιωαννίνων και αλλού ήταν η λειτουργία της αγοράς (πα­ζαριού) κα­­τά την ημέρα της Κυ­­ρια­κής. Το γεγονός αυ­τό επηρέαζε τους Ρωμηούς οικο­νο­μικά, αλλά κυρίως έπληττε την ορθόδοξη πίστη και

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Ήταν ο Άγιος Κοσμάς ο Αιτωλός ρατσιστής; – Συνέντευξη με τον καθηγητή του Α.Π.Θ. π. Βασίλειο Καλλιακμάνη”

Κ.Φαρσαλινός: «”Νονοί” βαπτίζουν βλάκες όσους θέλουν να έχουν άποψη για τον εαυτό τους -Θα λάβουν το δικό τους βάπτισμα»

Πώς σχολιάζει την αναμενόμενη έγκριση των εμβολίων από τον FDA

Ο Κωνσταντίνος Φαρσαλινός, ιατρός και συνεργάτης-ερευνητής στο Πανεπιστήμιο Πατρών και στο Τμήμα Δημόσιας και Κοινοτικής Υγείας του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής με ανάρτηση του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης σχολιάζει την έγκριση που αναμένεται να δώσει ο FDA στο εμβόλιο της Pfizer, ενώ αφήνει και αιχμές για όσους κατέκριναν τον Στέφανο Τσιτσιπά επειδή εξέφρασε άποψη για τον εαυτό του. 

Όσα γράφει στην ανάρτηση του

«Η είδηση για την άδεια κυκλοφορίας που αναμένεται να δώσει ο FDA τη Δευτέρα στην Pfizer θα πρέπει να αποτελέσει μάθημα για όσους χρησιμοποιούσαν ως σύνθημα το επιχείρημα περί

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Κ.Φαρσαλινός: «”Νονοί” βαπτίζουν βλάκες όσους θέλουν να έχουν άποψη για τον εαυτό τους -Θα λάβουν το δικό τους βάπτισμα»”

Δημήτρης Τζώρας : Μήνυμα σε Γερμανία και Κίνα απο Τραμπ

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση του Προέδρου Τραμπ στην Αλαμπάμα, ξεκίνησε με ένα συγκλονιστικό, αλλά και αναμενόμενο μήνυμα, προς τους Γερμανούς και τους Κινέζους.

Το video wall έπαιζε απόσπασμα από την ταινία «Πάττον» και την ομιλία του στρατηγού που κέρδισε τους Γερμανούς στα πεδία των μαχών. 

Είναι το δεύτερο μήνυμα Τραμπ προς τη Γερμανία, σε συμβολικό επίπεδο. Την ώρα που ο παράνομος και ξεκούτης Τζο Μπάιντεν, δεν απηύθυνε χαιρετισμό κατά την επέτειο της απόβασης στην Νορμανδία, ο Πρόεδρος Τραμπ, υπενθυμίζει στο Βερολίνο και

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Δημήτρης Τζώρας : Μήνυμα σε Γερμανία και Κίνα απο Τραμπ”

Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Πήρε το «γήπεδο» της SL1 η Cosmote TV!

Η είσοδος του ΟΤΕ στη Super League είναι η μεγάλη ανατροπή της σεζόν. Όλα τα προηγούμενα χρόνια η Nova κρατούσε ως «κόρη οφθαλμού» τις συμφωνίες με τις μεγάλες ομάδες της Super League και τις έχασε μόνο από την ΕΡΤ, που ήθελε να μπει στο πρωτάθλημα, με παρέμβαση και της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ. 

Η Cosmote TV έκανε τις κινήσεις που έπρεπε αποκτώντας τα τηλεοπτικά δικαιώματα ΠΑΟ, ΑΕΚ και ΟΦΗ για τα επόμενα δύο χρόνια, βάζοντας το πόδι της στο γήπεδο της Super League, το οποίο από το

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Η ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΤΡΟΠΗ: Πήρε το «γήπεδο» της SL1 η Cosmote TV!”

The origin of COVID- Nicholas Wade: Ένας handmade ιός επιτίθεται στην ανθρωπότητα. Το χρονικό της συγκάλυψης

O μυστηριώδης ρόλος των Kristian G. Andersen και Peter Daszak και οι ακατανόητες δικαιολογίες του Fauci

Η πανδημία της COVID-19 έχει διαταράξει τη ζωή σε όλο τον κόσμο για περισσότερο από ένα χρόνο. Ο αριθμός των νεκρών θα φτάσει σύντομα στα 4,5 εκατομμύρια ανθρώπους. Ωστόσο, η προέλευση της πανδημίας παραμένει αβέβαιη: Οι πολιτικές ατζέντες των κυβερνήσεων και των επιστημόνων δημιούργησαν πυκνά σύννεφα συσκότισης, τα οποία ο Τύπος φαίνεται αβοήθητος να διαλύσει.

Του Nicholas Wade*

[Επιμέλεια>Κουρδιστό Πορτοκάλι]

[Ο Nicholas Wade είναι επιστήμονας συγγραφέας, συντάκτης και συγγραφέας που έχει εργαστεί στο προσωπικό των περιοδικών Nature, Science και, για πολλά χρόνια, στους New York Times].

Σε όσα ακολουθούν, θα ταξινομήσω τα διαθέσιμα επιστημονικά γεγονότα, τα οποία περιέχουν πολλές ενδείξεις για το τι πραγματικά συνέβη και θα παράσχω στους αναγνώστες τα στοιχεία για να κάνουν τις δικές τους κρίσεις.

 Στη συνέχεια, θα προσπαθήσω να αξιολογήσω το περίπλοκο ζήτημα της ευθύνης, το

Διαβάστε περισσότερα...
read more “The origin of COVID- Nicholas Wade: Ένας handmade ιός επιτίθεται στην ανθρωπότητα. Το χρονικό της συγκάλυψης”

Τι είναι τα εννιάμερα της Παναγίας

Ο όρος «Απόδοσις» κατά την εκκλησιαστική παράδοση σημαίνει την ολοκλήρωση μιας μεγάλης χριστιανικής εορτής που ξεκίνησε πριν από οκτώ ημέρες. Είναι συνήθεια που παρέλαβαν οι Χριστιανοί από τους Ιουδαίους. 

Κάθε χρόνο στις 23 Αυγούστου γιορτάζεται η Απόδοση της Κοίμησης της Θεοτόκου, τα εννιάμερα της Παναγίας, και η Εκκλησία κλείνει με την ίδια πανηγυρική διάθεση την Κοίμηση και τη Μετάσταση της Παναγίας, που τιμάται την 15 Αυγούστου. 

Πολλές εκκλησίες, εξωκλήσια και ιερές μονές σε όλη την χώρα τιμούν αύριο με ιδιαίτερη λαμπρότητα και

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Τι είναι τα εννιάμερα της Παναγίας”

Ο ΒΙΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΑΡΙΑΣ - Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ

 
Και "όταν ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, έστειλε ό Θεός το Γιο Του να γεννηθεί από μια γυναίκα" (Γαλ. 4.4). Η Θεοτόκος θα γίνει η σκάλα, για να κατέβει ό Θεός στη γη. 
Για να 'ρθει ο Θεός στον κόσμο ήταν ανάγκη να βρεθεί τόπος άγιος, ένας ναός ολοκάθαρος, πού μέσα σ' αυτόν να κατοικήσει ο Θεός. 
Με τη γέννηση της Παναγίας, ήρθε "το πλήρωμα του χρόνου", γιατί η Ιστορία και η ανθρώπινη φύση έφτασαν στο σημείο να δώσουν τον καλύτερο τους καρπό, εκείνη πού θα γινόταν το κατοικητήριο του Θεού. Γιατί από τη Θεοτόκο θα γεννηθεί "Αυτός" πού θα συντρίψει τον πονηρό και τα έργα του και
Διαβάστε περισσότερα...
read more “Ο ΒΙΟΣ ΤΗΣ ΘΕΟΤΟΚΟΥ ΜΑΡΙΑΣ - Η ΠΑΝΑΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΛΗΡΩΜΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ”

Κυριακή 22 Αυγούστου 2021

ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ ΕΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ

Προσωπικά δεν γνωρίζω τον άνθρωπο. Μου είναι όμως πραγματικά αδύνατο να μην λάβω υπόψη μου ότι είναι ένας Δεσπότης ο οποίος στη Μητρόπολή του και όχι μόνον, έχει καταστεί πολύ σεβαστός και αγαπητός.

Είναι αλήθεια ότι ως Ιεράρχης μίλησε με καυστική και σκληρή γλώσσα για την αμαρτωλότητα του σύγχρονου κόσμου. Άγγιξε το μαχαίρι στο κόκκαλο , λέγοντας τσεκουράτα , πράγματα που προκάλεσαν το μένος πολλών… Γεγονός ότι υπήρξαν και τοποθετήσεις του που θεωρήθηκαν ακραίες και σήκωσαν θύελλα διαμαρτυριών .
Ξεκάθαρα διευκρίνησε ότι ο ιός είναι υπαρκτός , αλλά ο ίδιος δεν θα εμβολιαζόταν. Ήταν σαφής : Προσωπική ευθύνη του καθενός η απόφασή του. Ναι , έχει λεχθεί, αλλά η στάση του

Διαβάστε περισσότερα...
read more “ΤΗΝ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑ ΜΟΥ ΣΤΟΝ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΗ ΜΟΡΦΟΥ ΕΝ ΑΣΘΕΝΕΙΑ”

Νοσοκομείο Ζακύνθου: Νεκρός από κορονοϊό πλήρως εμβολιασμένος - Καταγγελία σοκ από νοσηλεύτρια

«Απειλούν ασθενείς με παρενέργειες να μην αναφέρουν πως έχουν εμβολιαστεί»

Τέταρτος επίσημος (σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουν δημοσιευτεί) θάνατος πλήρως εμβολιασμένου στη χώρα μας, στη Ζάκυνθο αυτή τη φορά.

Κατέληξε στη 1.30 μετά τα μεσάνυχτα και ο τέταρτος ασθενής που έδινε μάχη με τον κορονοϊό, καθώς ήταν διασωληνωμένος στη ΜΕΘ του Γενικού Νοσοκομείου Ζακύνθου.

Πρόκειται για 77χρονο Ζακυνθινό ο οποίος εισήχθη στην κλινική covid του νοσοκομείου στις 30 Ιουλίου και διασωληνώθηκε στις 10 Αυγούστου, καθώς η κατάσταση της υγείας του

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Νοσοκομείο Ζακύνθου: Νεκρός από κορονοϊό πλήρως εμβολιασμένος - Καταγγελία σοκ από νοσηλεύτρια”

Μεγάλη Νίκη…Στο Ισραήλ το εμβόλιο σταμάτησε να είναι υποχρεωτικό σε υγειονομικούς, φοιτητές! Τα «εμβόλια» δεν είναι εμβόλια αλλά γενετικοί τροποποιητές. Δεν έχει ξαναγίνει παγκόσμιος εμβολιασμός για ασθένεια με θνησιμότητα 0,05%. Αποκαταστήστε τη Δημοκρατία.Οι εμβολιασμένοι είναι οι επικίνδυνοι.(Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne)

με νωπά τα σημάδια του βασανισμού του από τις διώξεις που υφίσταται φανερά καταβεβλημένος ο κορυφαίος Λοιμωξιολόγος

Μεγάλη Νίκη…Στο Ισραήλ το εμβόλιο σταμάτησε να είναι υποχρεωτικό σε υγειονομικούς, φοιτητές! γιατί έφτασαν τα πρόθυρα του εμφυλίου τσακώνονταν μέσα στις οικογένειες. Αυτό αποκαλύπτει ο Christian Perronne Καθηγητής Λοιμωξιολογίας σε χειμαρρώδη συνέντευξη.. 

Διετέλεσε επί σειρά ετών επικεφαλής της γαλλικής πολιτικής για τα εμβόλια ,αντιπρόεδρος της Ευρωπαϊκής Συμβουλευτικής Ομάδας του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας

Θύμα του καθεστώτος, πολυγραφότατος.(Απαλλάχθηκε από τα καθήκοντά του ο Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne που δήλωσε για εμβόλιο mRNA:Δεν θέλουμε να γίνουμε σαν τις

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Μεγάλη Νίκη…Στο Ισραήλ το εμβόλιο σταμάτησε να είναι υποχρεωτικό σε υγειονομικούς, φοιτητές! Τα «εμβόλια» δεν είναι εμβόλια αλλά γενετικοί τροποποιητές. Δεν έχει ξαναγίνει παγκόσμιος εμβολιασμός για ασθένεια με θνησιμότητα 0,05%. Αποκαταστήστε τη Δημοκρατία.Οι εμβολιασμένοι είναι οι επικίνδυνοι.(Καθηγητής Λοιμωξιολογίας Christian Perronne)”

Πόσο στοιχίζει ανά ώρα η διάσωση της οικονομίας

834 εκατομμύρια δολάρια την ώρα. Αυτό είναι το ποσό που χρειάστηκε, προκειμένου οι κεντρικές τράπεζες να στηρίξουν τις οικονομίες και να αποτρέψουν μια καθολική κατάρρευση, εν μέσω των πολύμηνων lockdowns της πανδημίας.

Πρόκειται για ένα τεράστιο ποσό, το οποίο αποτελεί μια άνευ προηγουμένου νομισματική «χαλάρωση» στην παγκόσμια ιστορία και το οποίο, όπως αποδείχθηκε, κατάφερε να πετύχει τον σκοπό του.

Το κόστος δανεισμού των κρατών υποχώρησε σε ιστορικά χαμηλά επίπεδα, βοηθώντας τις

Διαβάστε περισσότερα...
read more “Πόσο στοιχίζει ανά ώρα η διάσωση της οικονομίας”