Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2023

«Αυτά έφαγαν τον Κωνσταντίνο Ζέρβα»

«Κανένας δήμαρχος που δεν έχει τους εργαζόμενους μαζί του δεν μπορεί να ξαναβγεί δήμαρχος» είναι η επωδός του Κωνσταντίνου Φουντούκη, προέδρου του ΣΕΔΘ.

Τα τελευταία χρόνια αντικείμενο του ρεπορτάζ στο δήμο Θεσσαλονίκης ήταν και όσα συνέβαιναν μεταξύ της διοίκησης και του προσωπικού. 

Εργασιακή ειρήνη δεν υπήρχε σε καμία περίπτωση παρά τα όσα εντέχνως προσπαθούσε να προβάλει η

διοίκηση Ζέρβα. Αποκορύφωμα το ζήτημα των ΜΑΠ (Μέσα Ατομικής Προστασίας) αλλά και οι μετακινήσεις προσωπικού.

«Όταν η διοίκηση είναι κοντά στους εργαζόμενους και οι εργαζόμενοι είναι κοντά στη διοίκηση» σχολιάζει στο TheOpinion ο πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων Δήμου Θεσσαλονίκης, Κώστας Φουντούκης.

«Ευελπιστούμε ότι ο νέος δήμαρχος θα λύσει τα χρόνια προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι εργαζόμενοι στο Δήμο Θεσσαλονίκης με αξιοκρατία και αποκατάσταση όλων των αδικηθέντων» σημείωσε θυμίζοντας τα όσα βίωσαν την τελευταία τετραετία εντός και εκτός του δημαρχιακού μεγάρου.

Παράλληλα στάθηκε στο να φροντίσει ο νέος δήμαρχος να ενισχύσει τον δημόσιο χαρακτήρα των υπηρεσιών.

Στο ερώτημα «τι δεν πρέπει να κάνει ο Στέλιος Αγγελούδης» ο κ. Φουντούκης ξεκαθαρίζει «Δεν πρέπει να είναι σε γυάλα και να έχει επαφή και εξωστρέφεια με την πόλη και τους πολίτες. Να προσέχει τους συμβούλους του. Να έχει επικοινωνία με τους εργαζόμενους και με τους δημότες. Γιατί αυτά έφαγαν τον προηγούμενο δήμαρχο. Οι κακοί συμβουλάτορες και οι πραιτωριανοί που δημιούργησε».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου