Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2023

ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΚΑΤΑΛΛΗΛΑ ΠΟΥΛΙΆ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΔΙΚΕΣ ΒΟΜΒΕΣ

Ραγδαία Επιδείνωση . Το Ισραήλ δείχνει την Ρωσία και από πίσω το Ιράν. Άλλωστε εκεί θα πάνε και τα αεροπλάνα. Όμως κάπου εκεί κοντά παίζουμε εμείς με την Τουρκία.

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ
 
"Tο κορυφαίο στέλεχος του κυβερνώντος κόμματος Λικούντ στο Ισραήλ, Αμίρ Ουάιτμαν, – κατά πολλούς το Νο 2 στο κόμμα του Μπέντζαμιν Νετανιάχου – αποκάλυψε πως η χώρα του θεωρεί υπεύθυνη για την σφαγή που προκάλεσε η Χαμάς την Ρωσία και τον Β.Πούτιν.

Ο Ουάιτμαν προχώρησε σε ένα κρεσέντο πρωτοφανών απειλών πολέμου εναντίον της Ρωσίας, μιλώντας σε έντονο ύφος και κουνώντας το δάχτυλο στον παρουσιαστή του RT.
Η έλλειψη ψυχραιμίας δείχνει πως το Ισραήλ θεωρεί 100% βέβαια πως πίσω από την επίθεση της Χαμάς είναι η Μόσχα και στο δεύτερο βαθμό, η Τουρκία και το Ιράν"

Η ΑΡΧΗ  ΟΜΩΣ ΕΓΙΝΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΧΘΕΣΙΝΕΣ ΔΗΛΏΣΕΙΣ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΩΝ ΗΠΑ
 
"Μπάιντεν: "Ο τρόμος και η τυραννία της Χαμάς και του Πούτιν θέλουν να εκμηδενίσουν πλήρως μια γειτονική δημοκρατία"
Η ομιλία πραγματοποιείται την παραμονή που ο Λευκός Οίκος ζητά από το Κογκρέσο 100 δισεκατομμύρια δολάρια για την παροχή βοήθειας και πόρων στην Ουκρανία, το Ισραήλ, την Ταϊβάν και τα σύνορα των ΗΠΑ με το Μεξικό...

Ο Αμερικανός πρόεδρος καταδίκασε τις ενέργειες της Χαμάς και του Ρώσου Προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν στην ομιλία του στο Οβάλ Γραφείο την Πέμπτη το βράδυ (03:00 ώρα Ελλάδας), λέγοντας ότι οι επιθέσεις στο Ισραήλ και η εισβολή στην Ουκρανία έχουν κοινά κίνητρα."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου