Κυριακή 29 Οκτωβρίου 2023

Ηλίας Καλλιώρας : Άνοιξαν οι πύλες της κόλασης στη Μέση Ανατολή

Φτάσαμε χρονικά και γεωπολεμικά στο οριακό εκείνο σημείο όπου η ανθρωπότητα φεύγει από τους μέχρι τώρα και σε εξέλιξη τοπικούς, υπερτοπικούς και περιφερειακούς πολέμους και μπαίνει βήμα-βήμα στον τρίτο μεγάλο συμβατικό και γενικό πυρηνικό πόλεμο. 

Η «τυχαία», «αιφνιδιαστική» και «συγκυριακή» εισβολή της παλαιστινιακής Χαμάς στο Νότιο Ισραήλ ήρθε και αυτή πάνω στην ώρα της, έτσι όπως συμβαίνει αναλόγως και με τα

τεμάχια ενός παιδικού παιχνιδιού πλεϊμομπίλ ή με τα πιόνια ενός επιτραπέζιου λέγκο.

Η εισβολή της Χαμάς στο Ισραήλ ήρθε σαν μέλι πάνω στο ζεστό σιωνιστικό ψωμί ή έτσι όπως ακριβώς και παραλλήλως έγινε και με την επίσης «ξαφνική», «συμπτωματική» και φυσικά «ουδόλως προσχεδιασμένη» περίπτωση των Δίδυμων Πύργων στη Νέα Υόρκη την 11η Σεπτεμβρίου 2001. 

Τόσο η πτώση των Δίδυμων Πύργων όσο επίσης και η εισβολή της παλαιστινίων της Χαμάς ήρθαν τάχα σαν αυτό-«κεραυνός» πάνω στους ίδιους τους σχεδιαστές, δημιουργούς και εκτελεστές αυτών των διεθνικών γεγονότων. Αχ!, αυτός ο παλιό-Οσάμα Μπιν Λάντεν όσο επίσης και αυτοί οι άτιμοι και απρόβλεπτοι και πανούργοι μουσουλμάνοι τρομοκράτες.

Ας ξυπνήσουμε. Τα διεθνικά πράγματα προχωρούν έτσι όπως αυτά έχουν προσχεδιασθεί στις υπόγειες στοές εδώ και δεκαετίες και το ρολόι του παγκόσμιου ολοκαυτώματος συνεχίζει να μετράει αντίστροφα, μέχρι να φτάσουμε την στιγμή να πατηθούν τα «κόκκινα» κουμπιά: Τικ-τακ.. Για τα ανθρωποκτόνα σιωνιστικά σχέδια των σκοτεινών στοών, που οδηγούν μαθηματικά και κατά 100 % στον επίγειο αρμαγεδδώνα, σας έχω ενημερώσει με κάθε δυνατή πηγή, λεπτομέρεια και ανάλυση στα βιβλία μου από τις εκδόσεις Αγαθός Λόγος.

Στις 22 Οκτωβρίου, ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τ. Μπάιντεν συνομίλησε με τον πρωθυπουργό του Ηνωμένου Βασιλείου, Ρίσι Σουνάκ, τον Καναδό Πρωθυπουργό Τζάστιν Τριντό, τον Γάλλο πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν, τον Γερμανό Καγκελάριο Όλαφ Σολτς και την πρωθυπουργό της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, για την κατάσταση και τις εξελίξεις στην ήδη καιόμενη και υπό πλήρη και περεταίρω ανάφλεξη Μέση Ανατολή. Τέτοια μεγαλοπαρέα ηγετών του ΝΑΤΟ, μόνον καλή και ευχάριστη δεν είναι στην περούσα συγκυρία. Είναι πολύ μεγάλη η γεωπολιτική σημειολογία της.

Αλλά δεν είναι μόνον τα λόγια, οι προθέσεις, οι επικοινωνίες και οι μυστικές ή οι φανερές συζητήσεις των ηγετών της Δύσης και του ΝΑΤΟ. Είναι επίσης και όλα αυτά που εμείς όλοι βλέπουμε να αποτυπώνονται πρακτικά και να υλοποιούνται ορατά πάνω στο υλικό πεδίο, για να μη μένουμε ή παραμένουμε εμείς όλοι έξω από τις διεθνικές εξελίξεις και γεγονότα. Η ευρύτερη περιοχή της Ανατολικής Μεσογείου και της Μέσης Ανατολής έχει ήδη γίνει θέρετρα στρατιωτικής συνάντησης και αυξανόμενης πολεμικής προετοιμασίας ολόκληρων ναυτικών στόλων, αεροπλάνων, στρατών ξηράς, κλπ.

Τα γεγονότα τρέχουν. Και όλα δείχνουν προς το Ιράν. Είναι κακός οιωνός η παρουσία των δυο αεροπλανοφόρων των ΗΠΑ, USS Gerald R. Ford και USS Dwight D. Eisenhower, μαζί με τις ομάδες μάχης στην Ανατολική Μεσόγειο. Οι ΗΠΑ γεμίζουν τη Μ. Ανατολή με επιπλέον πυραύλους THAAD και Patriot. Σπεύδουν επίσης στην περιοχή και το κορυφαίο πλοίο διοίκησης του 6ου αμερικανικού στόλου το USS Mount Whitney, μαζί με την 26η Εκστρατευτική Μονάδα Πεζοναυτών και τα πλοία των ΗΠΑ USS Bataan, USS Carter Hall και USS Mesa Verde. Ετοιμάζεται ακόμη και ένα τρίτο αεροπλανοφόρο για την περιοχή

Πέραν των ΗΠΑ, υπάρχουν και άλλοι βασικοί διεθνικοί παίκτες που ήδη συνωστίζονται στην εν λόγω περιοχή. 

Η Κίνα επεμβαίνει και αυτή, με ισχυρό γεωστρατιωτικό μήνυμα προς τις  ΗΠΑ/ΝΑΤΟ: Στέλνει εσπευσμένα 6 πολεμικά πλοία στη Μέση Ανατολή. Ήδη η 44η ναυτική δύναμη του κινεζικού στρατού έχει εμπλακεί σε επιχειρήσεις στην περιοχή και βρίσκεται στο Ομάν. Η Βρετανία στέλνει επιπροσθέτως δύο ακόμη πλοία στην Αν. Μεσόγειο, ενώ εισέτι έχουν γίνει μετασταθμεύσεις μαχητικών F-16, F-15, A-10 καθώς και στρατηγικών βομβαρδιστικών της.

Βλέποντας να αρμενίζουν και να αυξάνονται ραγδαία σε αριθμό και σε δύναμη πυρός τα αμερικανικά αεροπλανοφόρα, μαζί με τα λοιπά θαλάσσια σκάφη και αεροσκάφη του ΝΑΤΟ και της Κίνας στην Ανατολική Μεσόγειο, στις 18 Οκτωβρίου 2023, ο Βλαντίμιρ Πούτιν έδωσε εντολή οι ρωσικές αεροπορικές δυνάμεις της Ρωσίας να αρχίζουν μόνιμες περιπολίες και να είναι οπλισμένα τα μαχητικά αεροσκάφη MiG-31 με τους υπερ-υπερηχητικούς πυραύλους Kinzhal.

Έτι, στις 21 Οκτωβρίου και με το μάτι του στραμμένο κυρίως προς την Ανατολική Μεσόγειο, ο Ρώσος πρόεδρος Πούτιν έστειλε και ένα ακόμη επιπρόσθετο μήνυμα προς τη Δύση και το ΝΑΤΟ. Η Ρωσία έθεσε στην υπηρεσία των υπερηχητικών Στρατηγικών της Δυνάμεων τον ολοκαίνουργο πολυηχητικό, αόρατο και μη ανασχέσιμο πύραυλο Avangard, των 27 Mach, που μπορεί να χτυπήσει οποιονδήποτε στόχο στον κόσμο σε λιγότερο από 30 λεπτά. Τρεις μέρες αργότερα, υπήρξε επίσης και αιφνιδιαστική κινητοποίηση της ρωσικής πυρηνικής τριάδας: Εκτοξεύτηκαν βαλλιστικοί διηπειρωτικοί πύραυλοι R-29 Sineva και Yars.

Και για να μην χάνουμε ούτε στιγμή την γεωπολεμική μας εστίαση ως προς το τι βρίσκεται σε εξέλιξη στον πλανήτη, ήρθε και πάλι και παράλληλα στο γεωπολεμικό προσκήνιο η Αμερική με μια «τυχαία» και αιφνιδιαστική δοκιμή ενός απόρρητου πυρηνικού της όπλου στις 18 Οκτωβρίου. Οι Ρώσοι έκαναν λόγο για μια «δοκιμή ενός αμερικανικού εργαλείου μαζικής καταστροφής» στη σήραγγα P στη θέση 12 του Πεδίου δοκιμών της Νεβάδα και το πρακτορείο Bloomberg έγραψε ότι οι ΗΠΑ διεξήγαγαν ένα ισχυρό ..πείραμα σε μια τοποθεσία πυρηνικών δοκιμών στη Νεβάδα.

Και ενώ ο Β. Πούτιν καλεί σε διαπραγματεύσεις μεταξύ του Ισραήλ και των Παλαιστινίων για να αποφευχθεί μια «επέκταση της σύγκρουσης» και ταυτόχρονα ο Κινέζος ηγέτης Σι Τζινπίνγκ τονίζει ότι μια λύση δύο κρατών για τη δημιουργία μιας ανεξάρτητης Παλαιστίνης είναι η «θεμελιώδης διέξοδος» από τον πόλεμο, ο πρόεδρος Τ. Μπάιντεν στο πρόσφατο  διάγγελμά του υπογραμμίζει ότι βρισκόμαστε σε ένα παγκόσμιο σημείο καμπής και πως «η Χαμάς και ο Πούτιν αντιπροσωπεύουν διαφορετικές απειλές» και δεν θα τους αφήσω να νικήσουν.

Και για να μην υπάρχει καμία παντελώς υποστρωματική και τροχιοδεικτική αμφιβολία για το που το πάνε βήμα με βήμα οι σιωνιστικά ελεγχόμενες και πλήρως καταπατημένες ΗΠΑ και στην Μέση Ανατολή, ο ΥΠΑΜ των ΗΠΑ Λόιντ Όστιν μας τα είπε και έκανε όλα αυτά τόσο λιανά, προειδοποιώντας: «Οι ΗΠΑ «δεν θα διστάσουν να δράσουν» στρατιωτικά εναντίον οποιασδήποτε «οργάνωσης» ή χώρας σε περίπτωση διεύρυνσης της κρίσης. Παράφραση: Σιωνο-Γιάννης κερνάει (βάζει φωτιές), Σιωνο-Γιάννης πίνει (σκοτώνει).

Ας μην ξεχνάμε ότι οι ηγέτες σιωνιστές της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» και θανατηφόρα και αδίστακτα και αόρατα αφεντικά των εκλεγμένων κυβερνώντων τις ΗΠΑ, δεν λείπουν από καμία ουσιαστική παρασκηνιακή δράση, σχεδιασμό και δραστηριότητα ανά τον κόσμο. Το αντίθετο ακριβώς συμβαίνει.

Οι διεθνείς σιωνιστές έχουν τους δικούς τους ανθρώπους-μαριονέτες και τα δικά τους επιτελικά όργανα και ομαδοποιημένα ανδρείκελα και οργανώσεις-πιόνια παντού: Από τον ISIS στην Μέση Ανατολή και τους Μπαντεριστές και τα Τάγματα Αζόφ στην Ουκρανία μέχρι και τους επαναστάτες Κοσοβάρους στην Νότια Ευρώπη και την Χαμάς στην Παλαιστίνη.

Σε μια ομιλία του το 2009, ο Ronald E. Paul, ρεπουμπλικάνος από το Τέξας και τρεις φορές υποψήφιος για την προεδρία των ΗΠΑ είχε δηλώσει: 

«Αν κοιτάξετε την ιστορία, θα ανακαλύψετε ότι η Χαμάς ενθαρρύνθηκε και πραγματικά ξεκίνησε από το Ισραήλ, επειδή ήθελαν η Χαμάς να δρα ενάντια στον Γιάσερ Αραφάτ. Εμείς, από την πλευρά μας, ενθαρρύναμε τους Παλαιστίνιους να διεξάγουν ελεύθερες εκλογές. Το κάνουν και εκλέγουν την Χαμάς! Έτσι, εμείς πρώτα έμμεσα και άμεσα μέσω του Ισραήλ βοηθήσαμε να ιδρυθεί η Χαμάς».

Και ενώ ο ρεπουμπλικάνος Ρον Πολ κατηγόρησε επίσης στην εν λόγω ομιλία του την CIA για ριζοσπαστικοποίηση των μουσουλμάνων και τις ΗΠΑ ότι προμήθευαν όπλα και χρήματα για να σκοτώσουν Παλαιστίνιους και ο σημερινός ηγέτης της Χαμάς Ισμαήλ Χανίγια «πολεμάει» με λύσσα το Ισραήλ μέσα από την πισίνα του και μέσα από τις πολλές και χλιδάτες ανέσεις του στο ασφαλές και μακρινό Κατάρ, από την άλλη, ο πρωθυπουργός M. Νετανιάχου εξαπολύει συνεχώς λεκτικές φοβέρες, απειλές και απαντήσεις-ρουκέτες τύπου «κασάμ» όπως, για παράδειγμα, «είναι μελλοθάνατοι όλα τα μέλη της Χαμάς».

Όπως είναι λογικό επόμενο και αναμενόμενο, αφού ολόκληρη η Μέση Ανατολή πρέπει να πάρει οπωσδήποτε γιγάντιες σιωνιστικές φωτιές, που στη συνέχεια αυτές θα διαχυθούν και θα μετατραπούν σε νέες τιτάνιες γεωστρατηγικές συγκρούσεις και σε παγκόσμια αιματηρά επακόλουθα, ο διεθνικός νεοταξίτης παίκτης και γεωπολεμικό μπαλαντέρ Μ. Νετανιάχου έχει πλέον βάλει τους πάντες στο σιωνιστικό του στόχαστρο. Διότι, πρέπει να φτάσει το πολεμικό φυτίλι και οι εκρήξεις της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» παντού. Κατά συνέπεια, η Μέση Ανατολή πρέπει να γίνει ένα σύγχρονο σουλιώτικο «Κούγκι» ή ένα νεώτερο Κρητικό «Αρκάδι».

Ειδικό γεωπολεμικό ρόλο και σχέση έχει το κράτος του Ιράν με όλα όσα λαμβάνουν χώρα στην Παλαιστίνη και στην ευρύτερη Μέση Ανατολή. Ο ανώτατος ηγέτης του Ιράν Αλί Χαμενεϊ τόνισε ότι «οι ΗΠΑ είναι συνένοχες  για τις επιχειρήσεις του Ισραήλ στη Γάζα» και υπογράμμισε ακόμη πως «ο μελλοντικός κόσμος είναι αυτός της Παλαιστίνης, όχι αυτός του σιωνιστικού καθεστώτος». Ο πρόεδρος των ΗΠΑ Τζο Μπάιντεν «σήκωσε το γάντι» του Αλί Χαμενεϊ και προειδοποίησε με τη σειρά του λέγοντας: «Θα απαντήσουμε».

Επίσης, και ο υπουργός Άμυνας του Ιράν M. Ashtiani τόνισε ότι «αποκλείουμε οποιαδήποτε σχέση με το Ισραήλ» και ταυτόχρονα είπε να μην προχωρήσει σε κάποια «τρέλα» το Ισραήλ και εισβάλει στη Γάζα. Αλλά και ο διοικητής των Φρουρών της Επανάστασης του Ιράν απειλεί το Ισραήλ με όλεθρο: «Το Ιράν μπορεί να ρίξει πυραύλους στη Χάιφα χωρίς δισταγμό». Μετά δε το πολεμικό επεισόδιο του Ισραήλ με την Αιγύπτου στο Σινά, με τους 9 τραυματίες Αιγύπτιους στρατιώτες, το Ιράν κάλεσε και την Αίγυπτο σε ανοιχτή συμμαχία εναντίον του Ισραήλ.

Εκεί που τα διεθνικά πράγματα έγιναν εκρηκτικά ήταν όταν ο πρόεδρος της Τουρκίας Ταγίπ Ερντογάν δήλωσε ότι «η Χαμάς δεν είναι τρομοκρατική οργάνωση αλλά πατριωτική οργάνωση απελευθερωτών». Απευθυνόμενος ο ίδιος προς ΗΠΑ/ΝΑΤΟ, είπε ότι «δεν αντιδράτε γιατί χρωστάτε στο Ισραήλ» και πως το Ισραήλ και οι ΗΠΑ θα χάσουν στην παγκόσμια σύγκρουση. Ο Τούρκος πρόεδρος έκανε λόγο και για «προκλητική ανικανότητα του ΟΗΕ», προσθέτοντας ότι  «τελειώνει η αιματηρή ιστορία της Δύσης».

Όπως ήταν λογικά αναμενόμενο το Αμερικανο-Εβραϊκό λόμπυ και οι ΗΠΑ έγιναν έξαλλοι με όλα αυτά που τόλμησε και ξεστόμισε ο Τ. Ερντογάν, με πολλούς να λένε ότι πλέον «τρίζει» συθέμελα η θέση της Τουρκίας στο ΝΑΤΟ. Επιπλέον, υπήρξε και οργισμένη απάντηση του Ισραήλ στις εν λόγω δηλώσεις του Ερντογάν: «Υπερασπίζεται τρομοκράτες, η Χαμάς είναι χειρότερη από τον ISIS», απάντηση και στα παλαιότερα λόγια του Ερντογάν, ότι οι επιθέσεις του Ισραήλ στους αμάχους στη Γάζα «ισοδυναμούν με γενοκτονία».

Αλλά και ο κυβερνητικός εταίρος του Ερντογάν, ο Ν. Μπαχτσελί, δείχνει και αυτός ετοιμοπόλεμος: «Αν χρειαστεί θα μπούμε στη Γάζα πριν το ξημέρωμα..  Ή θα έρθει εκεχειρία ή θα παρέμβει η Τουρκία στρατιωτικά» είπε ο εταίρος του Ερντογάν, που αναγκάστηκε να συγκαλέσει μέχρι και έκτακτη συνάντηση μεταξύ τους. Στην ίδια γραμμή κινήθηκε και ο υπουργός Εξωτερικών της Τουρκίας Φιντάν, τονίζοντας ότι η Τουρκία δεν θα αφήσει να συνεχιστούν τα βάσανα των Παλαιστινίων και πως η επίσκεψη του Μπάιντεν στο Ισραήλ ισοδυναμούσε με «έγκριση» της καταστροφής της Γάζας.

Πέραν αυτών, υπάρχει σε εξέλιξη και μια πολύ μεγάλη στρατιωτική κινητοποίηση εκ μέρους της Αιγύπτου και ήδη λαμβάνουν χώρα στρατιωτικές προσομοιώσεις σύρραξης με Ισραήλ, ενώ συνεχίζουν να αναπτύσσονται ισχυρές αιγυπτιακές δυνάμεις σε Σινά και Ράφα. Για το Κάιρο είναι αιτία πολέμου ο εκτοπισμός των Παλαιστινίων στο Σινά. Ακόμη, η πρόσφατη σύνοδος του Καΐρου για τον πόλεμο Ισραήλ-Χαμάς αποδείχθηκαν «άνθρακες», αφού οι χώρες-σύνεδροι δεν κατάφεραν να βγάλουν ούτε καν κοινή ανακοίνωση μετά το πέρας της συνάντησης.

Εάν σε όλα τα ανωτέρω προσθέσετε, για παράδειγμα, και τις συνεχιζόμενες πολεμικές συγκρούσεις της ιρανόφιλης Χεζμπολάχ, τους συνεχείς βομβαρδισμούς του Ισραήλ στα σύνορα με το Λίβανο, το ένοπλο κομβόι 3 χλμ. της ιρακινής Hashd al-Shaabi που κινείται προς Λίβανο υπέρ της Χεζμπολάχ, τους χωρίς τέλος βομβαρδισμούς του Ισραήλ στη Συρία, τις μαζικές επιθέσεις φιλοϊρανών ισλαμιστών εναντίον βάσεων των ΗΠΑ σε Συρία και Ιράκ, και πάει λέγοντας, ένα πράγμα αναδεικνύεται ολοκάθαρα: Ο γενικευμένος πόλεμος.

Διακαής πόθος, ανέκκλητο σχέδιο και αταλάντευτος συγκυριακός σύνθετος στόχος των κοσμοκρατόρων Ρότσιλντ, μαζί με τα ανά τον κόσμο υποζύγιά τους, είναι να ανοίξουν οι πύλες της κόλασης στη Μέση Ανατολή και στη συνέχεια ολόκληρος ο κόσμος να οδηγηθεί στον προγραμματισμένο από τους ίδιους και «πεφωτισμένους» στον Τρίτο Γενικό Πόλεμο.

Περιμένοντας και ο ίδιος τον Εβραίο μεσσία, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Μ. Νετανιάχου είναι ενεργώς σαφέστατος, μιλώντας και αυτή τη φορά ρητά και απλά με την γλώσσα των ιλλουμινάτων ή «πεφωτισμένων»: «Εμείς ο λαός του φωτός, αυτοί είναι ο λαός σκότους, θα πραγματοποιήσουμε προφητεία Ησαΐα». Αυτός, δηλαδή, είναι με χαρά και μαζί με το φως του εκπεσόντος εωσφόρου και εμείς οι υπόλοιποι και ταλαίπωροι με το ..μαύρο σκοτάδι!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000270536476

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD
Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου