Σάββατο 8 Ιουλίου 2023

Ηλίας Καλλιώρας : Ρόμπερτ Κένεντι Τζ.: Ο διάσημος «συνωμοσιολόγος»

Ο Robert Francis Kennedy Jr. είναι γιος του γενικού εισαγγελέα και γερουσιαστή Ρόμπερτ Φ. Κένεντι και ανιψιός του άλλοτε προέδρου Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι, που και οι δυο δολοφονήθηκαν ενώ ασκούσαν τα αξιώματά τους. 

Ήταν 14 ετών ο 69χρονος σήμερα Ρόμπερτ όταν ο πατέρας του δολοφονήθηκε, ενώ ήταν υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών για την προεδρία το 1968.

 Τον Μάιο του 2023, ο Κένεντι Τζούνιορ δήλωσε για τον θείο του: «Η CIA ήταν πίσω από τη

δολοφονία του Τζον Φιτζέραλντ Κένεντι».

Ο Ρόμπερτ αποφοίτησε από το Harvard College με πτυχίο στην αμερικανική ιστορία και λογοτεχνία το 1976. Συνέχισε να αποκτά τα πτυχία του Juris Doctor από το Πανεπιστήμιο της Βιρτζίνια και το Master of Laws από το Πανεπιστήμιο Pace. Ο Κένεντι έχει γράψει αρκετά βιβλία όπως είναι το «The Real Anthony Fauci» («Ο Πραγματικός Άντονι Φάουτσι»), το 2021. Η υποψηφιότητά του για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2024 ξεκίνησε επίσημα στις 19 Απριλίου 2023.

Σύμφωνα με την Wikipedia, ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζ. «είναι αμερικανός περιβαλλοντικός δικηγόρος, πολιτικός και συγγραφέας που έχει προωθήσει την προπαγάνδα κατά των εμβολίων και θεωρίες συνωμοσίας που σχετίζονται με τη δημόσια υγεία.. έχει αναδειχθεί ως ο κορυφαίος υποστηρικτής της παραπληροφόρησης για το εμβόλιο COVID-19 στις ΗΠΑ.. Πολλές από τις κριτικές και τα γραπτά του Κένεντι για τη δημόσια υγεία έχουν στοχεύσει εξέχουσες προσωπικότητες όπως ο Άντονι Φάουτσι, ο Μπιλ Γκέιτς και ο Τζο Μπάιντεν».

Μετά από την ανωτέρω περιγραφή, είναι πολύ σημαντικό να ασχοληθούμε έτι περεταίρω με τον διάσημο «προπαγανδιστή κατά των εμβολίων» όσο και παγκοσμίως φημισμένο «συνωμοσιολόγο» Ρόμπερτ Κένεντι Τζ. Εξάλλου, όλα τα φρικτά θα αποδειχθούν όταν ενεργοποιηθούν από τους σιωνιστές, την «κατάλληλη ώρα», οι αόρατες «βολές χερτζ» με ραδιο-ηλεκτρομαγνητικά κύματα (δορυφόροι Μασκ, 5G, κλπ) και θα έχουν ως αποτέλεσμα τα αυτοάνοσα και οι αρρώστιες να θριαμβεύσουν και η γενοκτονία να λάβει παγκόσμιες διαστάσεις.

Στις 28 Αυγούστου 2020 και 4 περίπου μήνες πριν γίνει η πρώτη ένεση του Μπιλ Γκέιτς, ο Κένεντι βρέθηκε στο Βερολίνο και μίλησε στα πλαίσια δημόσιας εκδήλωσης κατά της απειλής του οργουελικού ψηφιακού κράτους, του «μαντρώματος» και της γενοκτονικής ατζέντας της σιωνιστικής Πενταρχίας του σκότους, για την υλοποίηση της «Μεγάλης Επανεκκίνησης» των Εβραίων Ρότσιλντ σε συνεργασία με τα «πεφωτισμένα» ανά τον κόσμο υποζύγιά τους.

Ανάμεσα στα άλλα, στην εν λόγω ομιλία ο Robert Kennedy Jr. τόνισε: «Η βιοασφάλεια είναι ο σημερινός Χίτλερ.. Και τώρα έχουν μια πηγή φόβου που είναι η πιο διαδεδομένη και ολοκληρωτική δύναμη που είχαν ποτέ, που είναι ο φόβος των πανδημιών.. Οι κυβερνήσεις αγαπούν τις πανδημίες με τον ίδιο τρόπο που αγαπούν τους πολέμους, γιατί τους δίνουν δύναμη, τους δίνουν έλεγχο και τους δίνουν την ικανότητα να επιβάλουν την υπακοή στα ανθρώπινα όντα».

Επίσης, τόνισε: «Το 5G δεν είναι εδώ προς όφελός σας.. Δεν δουλεύει για σένα, το κινητό σου κατασκοπεύει, έχουν βιομετρική αναγνώριση προσώπου.. Οι δορυφόροι θα μπορούν να παρακολουθούν κάθε τετράγωνο κάθε ίντσα του πλανήτη 24 ώρες το εικοσιτετράωρο.. Έχουν απόλυτο έλεγχο πάνω μας.. Και πολλοί άνθρωποι υποστηρίζουν ότι αυτή η πανδημία ήταν μια πανδημία που ήταν προγραμματισμένη από την αρχή».

Στις 12 Δεκεμβρίου 2020 και τέσσερεις μέρες αφότου ξεκίνησαν οι πρώτοι εμβολιασμοί παγκοσμίως στη Μεγάλη Βρετανία, ο Ρόμπερτ Κένεντι έκρουσε εξόχως δυνατά τον κώδωνα του κινδύνου προς την παγκόσμια κοινότητα για τα εμβόλια τεχνολογίας mRNA, λέγοντας το εξής απλό: «Αποφύγετε τους εμβολιασμούς πάση θυσία και με κάθε κόστος»!

Και πρόσθεσε: «Για πρώτη φορά στην ιστορία των εμβολιασμών η τεχνολογία mRNA, που χρησιμοποιείται, παρεμβαίνει ευθέως στο γενετικό υλικό του δέκτη-ασθενή και κατά συνέπεια αυτό σημαίνει γενετική τροποποίηση, κάτι που έχει ήδη απαγορευθεί διεθνώς και θεωρείται εγκληματικό.. Είναι προβληματικό ως προς την γενετική ζημιά, η οποία σε αντίθεση με τη ζημιά που προκαλούν άλλα εμβόλια, αυτή θα είναι μη αναστρέψιμη και ανεπανόρθωτη».

Διευκρινίζοντας ότι: «Θα πρέπει να ζήσετε με τις επιπτώσεις καθώς δε θα είστε σε θέση να απομακρύνετε τις τοξίνες από τον οργανισμό σας. Η ζημιά θα είναι μη αναστρέψιμη και η ανωμαλία θα είναι μόνιμη.. κανείς γιατρός δεν μπορεί να σας βοηθήσει.. Τα εμβόλια νέας τεχνολογίας αντιπροσωπεύουν ένα έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.. Θέλετε επομένως να γίνεται ένα γενετικά μεταλλαγμένο ζόμπι ή ένα “ζωντανό” ρομπότ; Είναι επιλογή σας. Εγώ προσωπικά δεν το θέλω».

Με τέτοια λόγια και συνεχείς τοποθετήσεις, όπως ήταν σιωνιστικώς φυσικό, το Instagram κατέβασε τον λογαριασμό του «συνωμοσιολόγου» Κένεντι Τζούνιορ δυο μήνες αργότερα, στις 11 Φεβρουαρίου 2021, καθώς κρίθηκε «επικίνδυνος για την δημόσια υγεία» και «διαδίδει ψευδείς ειδήσεις» γύρω από ζητήματα υγείας. Ο Κένεντι είναι πρόεδρος της οργάνωσης «Άμυνας της παιδικής Υγείας», η οποία τάσσεται κατά του εμβολιασμού των παιδιών και είχε επίσης ταχθεί εντόνως και με επιχειρήματα κατά των λοκντάουν.

Ο Κένεντι δημιούργησε έναν παγκόσμιο συγγραφικό σεισμό όταν εκδόθηκε το βιβλίο του «Ο Πραγματικός Άντονι Φάουτσι», που εκδόθηκε στις 16 Νοεμβρίου 2021 και έγινε το Νο1 μπεστ-σέλερ στη λίστα της Amazon. Ο ίδιος δήλωσε στους Epoch Times: «Ό,τι βάζω στο βιβλίο παρατίθεται με παραπομπές και πηγές σε δημοσιεύσεις που έχουν αξιολογηθεί από ομότιμους ή σε κυβερνητική βάση δεδομένων ή σε κάποια άλλη αξιόπιστη πηγή. Και δεν κάνω θεωρίες συνωμοσίας, δεν κάνω εικασίες και δεν εξετάζω τα κίνητρα».

«Ο όρος “παραπληροφόρηση για τα εμβόλια” είναι ένας ευφημισμός για κάθε δήλωση που αποκλίνει από τις κυβερνητικές θέσεις, από τις επίσημες ορθοδοξίες και από τους εκπρόσωπους της φαρμακοβιομηχανίας», υπογράμμισε ο Κένεντι. Για να τονίσει ο ίδιος εισέτι: «Ζούμε πλέον σε έναν οργουελικό κόσμο.. Η ενορχηστρωμένη χρήση του φόβου από την κυβέρνηση και τη βιομηχανία έχει αχρηστεύσει την κριτική σκέψη σε μαζική κλίμακα».

Αλλά και πολύ πιο πρόσφατα, στις 29 Απριλίου 2023, η συνέντευξη που έδωσε ο Κένεντι λογοκρίθηκε από το ABC NEWS, που υποστήριξε ότι ο Κένεντι έκανε «ψευδείς ισχυρισμούς σχετικά με τα εμβόλια». Δηλαδή, το συστημικό μαγαζί μαζικής εξαπάτησης είπε στους τηλεθεατές του ότι είναι πολύ ανόητοι το να έχουν ίδια και διασταυρωμένη γνώση για τα δήθεν «εμβόλια», τα οποία και πάλι οι γενοκτόνοι τύποι συνεχίζουν να παράγουν μαζικά και ξανά και πάλι μας προετοιμάζουν και για νέες δόσεις το Φθινόπωρο.

Έτι, στις 6 Ιουνίου 2023, ο Κένεντι ισχυρίζεται ότι «η Pfizer πλήρωσε σε παρουσιαστή του CNN 12 εκατ. δολάρια για προώθηση των εμβολίων mRNA του COVID-19». Ειδικότερα, ο Κένεντι ισχυρίζεται ότι η εταιρεία Φάιζερ πλήρωσε στον παρουσιαστή του CNN Άντερσον Κούπερ 12 εκατ. δολάρια ως μέρος μιας συμφωνίας για την προβολή και την προώθηση των εμβολίων στο αμερικανικό κοινό. Ευτυχώς που εμείς εδώ στην Ελλάδα δεν έχουμε αντίστοιχα δολοφονικά, εμετικά και ψωραλέα φαινόμενα, καταστάσεις και λίστες!

Πέραν αυτών, ο Ρόμπερτ Κένεντι Τζούνιορ είναι επιπροσθέτως και υποψήφιος για το χρίσμα των Δημοκρατικών στις προεδρικές εκλογές του 2024 και κατά συνέπεια έχει εξ ορισμού τις δικές του απόψεις και θέσεις και για πολλά ακόμη παγκόσμια θέματα και ζητήματα, πέραν της πανδημίας, της δημόσια υγείας και των τάχα «εμβολίων».

 Ας πάμε να δούμε κάποιες δηλώσεις, θέσεις και τοποθετήσεις του υποψήφιου Ρόμπερτ Κένεντι.

Μιλώντας ο Κένεντι στο Fox News, στις 6 Μαΐου 2023, τόνισε: «Σκοτώνουμε πολλούς Ουκρανούς ως πιόνια σε έναν πόλεμο αντιπροσώπων μεταξύ δύο μεγάλων δυνάμεων.. Κανείς δεν μιλάει για αυτό. Υπάρχουν 14.000 Ουκρανοί πολίτες που έχασαν τη ζωή τους, αλλά και 300.000 στρατιώτες».

«Αυτό που μας λένε για αυτόν τον πόλεμο δεν είναι αλήθεια.. Όλα γίνονται για να ανατραπεί ο Πούτιν και να γίνει η Ρωσία αδύναμη.. Οι Ρώσοι σκοτώνουν Ουκρανούς σε αναλογία 8:1: Σκοτώνονται 8 Ουκρανοί για κάθε Ρώσο. Οι Ουκρανοί έχουν υποστεί τρομακτικές απώλειες. Πεθαίνουν ως πιόνια για χάρη μας» είπε ο Κένεντι.

Στις 24 Μαΐου 2023, και ενώ ο πρόεδρος Τζο Μπάιντεν συναντούσε τους ηγέτες της G7 στη σύνοδο κορυφής στην Ιαπωνία, ο υποψήφιος των Δημοκρατικών για τις προεδρικές εκλογές Κένεντι δήλωσε στην Epoch Times ότι η στροφή της κυβέρνησης Μπάιντεν για απευθείας παροχή μαχητικών αεροσκαφών F-16 στην Ουκρανία αποτελεί «επικίνδυνη κλιμάκωση». «Πρέπει να σταματήσουμε να χρησιμοποιούμε την Ουκρανία ως γεωπολιτικό πιόνι», είπε ο Κένεντι.

Την 1η Ιουνίου 2023, υπήρξε και νέα παρέμβαση του Κένεντι που σε συνέντευξη τόνισε: «Νομίζω ότι, όλοι θέλουμε ειρήνη και ξέρετε, ο αριθμός των Ουκρανών που έχουν τώρα πεθάνει, ορισμένες εκτιμήσεις είναι πάνω από 350.000! Και αυτό δεν είναι καλό για κανέναν.. Στην πραγματικότητα καταστρέφουμε την οικονομία της Ευρώπης και σπρώχνουμε την Ρωσία στην αγκαλιά της Κίνας.. Εμείς οι νεοσυντηρητικοί και ο Λευκός Οίκος φέρουμε μεγάλη ευθύνη για αυτή την σύγκρουση»!

Στις 7 Ιουνίου 2023, ο Κένεντι δημιούργησε έναν ακόμη γεωπολιτικό «τυφώνα», διότι σε συνέντευξή του είπε ρητώς, κατηγορηματικώς και ευθέως ότι είναι οι ίδιες οι ΗΠΑ που υποκινούν και κατευθύνουν τον προσχεδιασμένο πόλεμο στην Ουκρανία, τονίζοντας επί λέξη: «Μας λένε ψέματα για τον πόλεμο της Ουκρανίας.. Τα δεδομένα δείχνουν τώρα ότι περίπου 350.000 Ουκρανοί έχουν σκοτωθεί στην πρώτη γραμμή και δεν μας λένε ότι ο Λευκός Οίκος προκαλεί αυτόν τον πόλεμο εδώ και δέκα χρόνια».

«Νομίζω ότι μας έχουν πει ψέματα κατά την διάρκεια της πανδημίας. Μας είπαν ψέματα για τον πόλεμο της Ουκρανίας. Οι Ουκρανοί έχουν παγιδευτεί σε έναν πόλεμο αντιπροσώπων, μεταξύ δύο μεγάλων δυνάμεων, οι οποίες χειραγωγούν την κατάσταση για γεωπολιτικούς λόγους και, θυσιάζουν εκατοντάδες χιλιάδες νέων Ουκρανών» είπε ο Κένεντι.

«Πιστεύω ότι η κυβέρνηση και το Πεντάγωνο, δεν είναι ειλικρινείς με τον Αμερικανικό λαό σχετικά με την θυσία των Ουκρανών και, νομίζω ότι η Ουκρανική κυβέρνηση επίσης δεν είναι ειλικρινής. Οι νεοσυντηρητικοί του Λευκού Οίκου προκαλούν αυτόν τον πόλεμο εδώ και 10 χρόνια και, συνεχίζουν να αποφεύγουν όλες τις συζητήσεις για ειρήνη, όπως και όλες τις προσπάθειες για την επίλυση της αντιπαράθεσης», υπογράμμισε ο Κένεντι.

Προσέτι, στις 29 Ιουνίου 2023, ο Κένεντι έγραψε στο Twitter: «Οι γερουσιαστές L. Graham και R. Blumenthal μόλις κυκλοφόρησαν ένα ψήφισμα που απειλεί τη Ρωσία με τρομερές συνέπειες ως απάντηση στην ανάπτυξη πυρηνικών όπλων της στη Λευκορωσία. Συμφωνώ ότι η Ρωσία πρέπει να αφαιρέσει αυτά τα όπλα. Και ως πρώτο βήμα, οι ΗΠΑ μπορούν να αρχίσουν να αφαιρούν τα πυρηνικά τους όπλα από τη Γερμανία, την Ιταλία, το Βέλγιο, την Τουρκία και την Ολλανδία, μαζί με τις νέες βάσεις πυραύλων τους στη Ρουμανία και την Πολωνία».

Ο υποψήφιος για το χρίσμα Κέννεντι έριξε μια ακόμη «βόμβα» στις 3 Ιουλίου 2023, αποκαλύπτοντας ότι οι «δεξαμενές σκέψης» ή τα λεγόμενα «think tanks προωθούν τη σύγκρουση με τη Ρωσία. Στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter επισύναψε σχετική ανάλυση-έρευνα του Ινστιτούτου Κουίνσι που τεκμηριώνει ότι από τις 15 «δεξαμενές σκέψεις» που προωθούν τον πόλεμο στην Ουκρανία, τα 14 χρηματοδοτούνται από βιομηχανίες όπλων και οι οποίες διατηρούν συμβόλαια με το αμερικανικό Πεντάγωνο!

Όπως αναλύω και στο τελευταίο βιβλίο μου «Τα γεωπολιτικά οδηγούν στο Ποθούμενο: Οι πόνοι της γέννας του νέου κόσμου που έρχεται», που πρόσφατα κυκλοφόρησε από τις εκδόσεις Αγαθός Λόγος, οι σιωνιστές Εβραίοι συνεχίζουν την υλοποίηση του σχεδίου τους για την ραγδαία μείωση του πληθυσμού της γης. Ελέγχοντας πλήρως οι απόγονοι του Ιούδα τις ηγεσίες της συλλογικής Δύσης, προχωρούν βήμα προς βήμα τα γενοκτόνα σχέδιά τους, βάζοντας τα ανά τον κόσμο επίχρυσα πιόνια τους σε ρόλο και έργο «φιλιππινέζων» οικιακών βοηθών.

Τι εννοώ, για παράδειγμα; Διαβάστε: Μιλώντας στο NBC5, στις 28 Ιουνίου 2023, ο υποψήφιος για την προεδρία Κένεντι είπε τα εξής: «Όπως γνωρίζουμε τώρα, οι Ρώσοι υπέγραψαν ειρηνευτική συμφωνία με τον Ζελένσκι τον Απρίλιο του 2022, αλλά ο Λευκός Οίκος χρησιμοποίησε τον Μπόρις Τζόνσον για να σαμποτάρει αυτή τη συμφωνία. Θα μπορούσαμε να είχαμε λύσει τη σύγκρουση, να την αποτρέψουμε..»! 

Αυτά. Τέλος. Και όποιος έπιασεν, έπιασεν!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000270536476

Ηλίας Δ. Καλλιώρας, PhD
Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου