Παρασκευή 30 Ιουνίου 2023

Σκέψεις για την ψηφιακή επανάσταση, την εταιρική ιατρική και τον απεριόριστα επεκτεινόμενο ρατσισμό

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς

Η ψηφιακή επανάσταση δεν συνάδει με την ανθρώπινη ελευθερία. Η ψηφιακή επανάσταση δίνει στις κυβερνήσεις εξουσίες κατασκοπείας και ελέγχου που είναι πλήρεις. Δεν υπάρχει ιδιωτικότητα και ανεξαρτησία όταν το ψηφιακό χρήμα είναι το μόνο μέσο συναλλαγών.

Στο Big Brother του Τζορτζ Όργουελ το 1984 κατασκόπευε ανθρώπους μέσω της τηλεόρασης και των

δημόσιων μικροφώνων. Είμαστε ήδη πολύ πέρα από αυτό με δημόσια τοποθετημένες κάμερες και αναγνώριση προσώπου και φωνής. Ακόμη και τα μέσα επικοινωνίας, όπως τα κινητά τηλέφωνα, κατασκοπεύουν την κυβέρνηση, όπως και οι οικιακές συσκευές για όσους πέφτουν θύματα «έξυπνων συσκευών».

Επιπλέον, οι μη εγκεκριμένες λέξεις και δηλώσεις σταδιακά ποινικοποιούνται, όπως και οι δηλώσεις αλήθειας. Το Σύνταγμα των "ΠΑ διαγράφεται. Και τίποτα δεν γίνεται γι 'αυτό.

Πέρα από αυτά τα σημαντικά ζητήματα, οι απλοί άνθρωποι καταπιέζονται από τις απαιτήσεις της ψηφιακής επανάστασης και αναγκάζονται να πληρώσουν το κόστος των επιχειρήσεων, όπως οι σχέσεις με τους πελάτες και η υποστήριξη των καταναλωτών.

Κάποτε καλούσατε έναν αριθμό τηλεφώνου και στα 3 κουδουνίσματα πήρατε ένα πραγματικό ζωντανό άτομο ικανό να χειριστεί οποιοδήποτε ζήτημα καλέσατε. Τώρα παίρνετε τελικά ένα ρομπότ που σας δίνει πολλές άσχετες επιλογές, καμία από τις οποίες δεν αντιμετωπίζει τον λόγο της κλήσης σας. Εάν έχετε την υπομονή και δεν κλείνετε το τηλέφωνο απογοητευμένοι, το ρομπότ θα σας συνδέσει τελικά με έναν πραγματικό ζωντανό εκπρόσωπο πελατών. Τάχα. Αλλά αυτό που παίρνετε είναι μια καταγραφή ότι βιώνουμε έναν ασυνήθιστο αριθμό ερευνών αυτή τη στιγμή. Αφήστε το όνομα και τον αριθμό σας και θα σας καλέσουμε τις επόμενες 24 ώρες.

Όταν τελικά αποκτήσετε ένα πραγματικό ζωντανό άτομο, οι πιθανότητες είναι ότι βρίσκονται κάπου αλλού στη γη και μόλις μιλούν αγγλικά με προφορά που είναι ελάχιστα κατανοητή. Επιπλέον, δεν σας καταλαβαίνουν. Η κακή επικοινωνία συνεχίζεται και μετά από ένα πολύ μεγάλο χρονικό διάστημα - μερικές φορές όλο το πρωί ή όλο το απόγευμα, μπορεί να επιτύχετε κάποια επίλυση του προβλήματος που σας έκανε να καλέσετε.

Εάν επιχειρήσετε να διορθώσετε το πρόβλημα μέσω του Διαδικτύου όπως προτείνουν, οι πιθανότητες είναι σημαντικές ότι το πρόγραμμα Διαδικτύου τους δεν είναι μέχρι τη δουλειά. Για παράδειγμα, μόλις τώρα προσπάθησα να προγραμματίσω κάποιες ιατρικές εξετάσεις στο διαδίκτυο σύμφωνα με τις οδηγίες και το σύστημα του οποίου είμαι μέλος για 15 χρόνια είπε ότι δεν υπάρχω.

Ορίστε. Σπατάλησα ένα ολόκληρο απόγευμα με αυτό που στην αναλογική εποχή επιτεύχθηκε σε ένα εύκολο τηλεφώνημα 3 λεπτών που απαντήθηκε από το 3ο κουδούνισμα.

Οι νέοι που γεννιούνται σε αυτό το παράλογο σύστημα το θεωρούν φυσιολογικό, καθώς δεν γνωρίζουν κάτι διαφορετικό. Αλλά για εκείνους μιας παλαιότερης γενιάς που θυμούνται πότε λειτούργησαν τα πράγματα, είναι μια ένδειξη πλήρους δυσλειτουργίας.

Το συμπέρασμά μου είναι ότι η ψηφιακή επανάσταση εξυπηρετεί μόνο τα εταιρικά κέρδη και τον έλεγχο των Big Brothers. Για τους υπόλοιπους από εμάς είναι μια απόλυτη καταστροφή.

Οι νέοι ανάμεσά μας θα πουν ότι χωρίς την ψηφιακή επανάσταση δεν μπορούν να κάνουν κύλιση πορνό ενώ κάθονται σε ένα βαρετό μάθημα μαθηματικών. Αλλά, φυσικά, το κόστος είναι η ικανότητα της νεότερης γενιάς. Πρόσφατα, έπρεπε να επιστρέψω τον λογαριασμό νερού, αλλά οι υπάλληλοι της εταιρείας δεν ήταν σε θέση να υπολογίσουν σωστά το ποσό της επιστροφής. Τέλος, έφτασε σε ένα υψηλότερο επίπεδο όπου οι άνθρωποι μπορούσαν να κάνουν απλή αριθμητική .

Είμαι βέβαιος ότι οι αναγνώστες μου θα μπορούσαν να μου στείλουν ατελείωτες ιστορίες των δικών τους απογοητεύσεων και χαμένων ημερών και ωρών ως επιβεβλημένο κόστος της ψηφιακής επανάστασης.

Η εταιρική ιατρική είναι μια άλλη σύγχρονη παρωδία. Οι γιατροί δεν είναι ανεξάρτητοι επαγγελματίες που ακολουθούν τον όρκο του Ιπποκράτη. Είναι εργαζόμενοι που ακολουθούν εταιρικά και μεγάλα φαρμακευτικά πρωτόκολλα σχεδιασμένα για μεγιστοποίηση του κέρδους, η υγεία του ασθενούς είναι καταδικασμένη. Αυτό το είδαμε ξεκάθαρα στην απαγόρευση που εμποδίζει τους εταιρικούς γιατρούς να θεραπεύουν τον Covid με θεραπείες όπως η ιβερμεκτίνη και η HCQ, αντί να απαιτούν ένεση με μια μη δοκιμασμένη ουσία που έχει προκαλέσει τεράστιους θανάτους και τραυματισμούς στην υγεία. Ο δικός μου γιατρός που περιέθαλψε ασθενείς με Covid με Ivermectin κλήθηκε και είπε να παραιτηθεί αλλιώς θα απολυόταν.

Η εταιρική ιατρική καταστρέφει την υγειονομική περίθαλψη επειδή εμποδίζει τις κρίσεις των γιατρών και σχετίζεται εξ ολοκλήρου με τη μεγιστοποίηση του κέρδους. Οι εταιρικοί γιατροί, για παράδειγμα, περιορίζονται από την εταιρική εταιρεία «υγειονομικής περίθαλψης» στο πόσο χρόνο μπορούν να περάσουν με έναν ασθενή, συχνά μόνο 15 λεπτά, επειδή το θέμα είναι να συσσωρεύονται όσο το δυνατόν περισσότερες χρεώσεις ανά ημέρα με τις οποίες να χρεώνουν τους ασφαλιστές και το Medicare.

Αν ρωτήσετε γιατί οι γιατροί παραιτούνται από την ανεξαρτησία τους για εταιρική απασχόληση, η απάντηση είναι ότι η Big Pharma και οι ασφαλιστικές εταιρείες το έχουν κατασκευάσει με άσκηση πίεσης. Έχει καθοριστεί έτσι ώστε οι γιατροί σε ανεξάρτητη πρακτική να πληρώνονται λιγότερο από τις εταιρικές εταιρείες υγειονομικής περίθαλψης για τις ίδιες διαδικασίες. Επιπλέον, οι ιδιωτικοί ιατροί δεν μπορούν πλέον να παρέχουν εσωτερικά πολλές κανονικές εξετάσεις.

Οι πόρνες των αμερικανικών μέσων ενημέρωσης δεν το ερευνούν ούτε το αναφέρουν, αλλά είναι το γεγονός ότι το χρήμα και η εξουσία έχουν διαφθείρει την άσκηση της ιατρικής στην Αμερική. Σήμερα στην «ελεύθερη» Αμερική, η ιατρική υπηρετεί τα κέρδη.

Τις προάλλες διάβασα μια αφήγηση ότι ένας λευκός έχει βρεθεί σε δύσκολη θέση με τη δουλειά και ίσως την αστυνομία επειδή ο λευκός κατηγορείται από έναν μαύρο ότι δίνει ρατσιστική εμφάνιση. Με άλλα λόγια, ο μαύρος ισχυρίζεται ότι ο λευκός τον κοίταξε φυλετικά ή κάποιο άλλο φύλο. Αυτό είναι μια ένδειξη ότι, προκειμένου να προστατευθούν, οι λευκοί δεν πρέπει ποτέ να κοιτάξουν έναν μαύρο, διαφορετικά μπορεί να κατηγορηθούν για φυλετική εμφάνιση.

Δεν χρειάζεται να μου στείλετε email ότι αυτή δεν είναι η πρώτη αναφορά μιας «φυλετικής ματιάς» στο δρόμο προς την ποινικοποίηση. Δεν λέω ότι είναι. Είναι μόλις η πρώτη φορά που διαβάζω γι 'αυτό. Όχι, δεν έσωσα τον σύνδεσμο, γιατί εκείνη τη στιγμή δεν είχα ιδέα να γράψω γι 'αυτό. Ναι, μπορεί να είναι ψευδείς ειδήσεις, αλλά δεν θα στοιχημάτιζα. Ταιριάζει πάρα πολύ τέλεια με την εποχή μας στην οποία όλα όσα κάνει, λέει, φαίνεται ή πιστεύει ένας λευκός άνθρωπος είναι ρατσιστικά.

Ακούμε τα πάντα για το «λευκό προνόμιο». Αλλά οι λευκοί Αμερικανοί και οι λευκοί Ευρωπαίοι και οι Βρετανοί είναι οι λιγότερο προνομιούχοι άνθρωποι στη γη. Είναι πράγματι πολίτες δεύτερης κατηγορίας, όπως αναφέρει αυτός ο Ασιάτης: https://thewashingtonstandard.com/viral-video-asks-what-are-we-doing-to-white-people/

Σκέψεις για την ψηφιακή επανάσταση, την εταιρική ιατρική και τον απεριόριστα επεκτεινόμενο ρατσισμό | (paulcraigroberts.org)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου