Τρίτη 27 Ιουνίου 2023

Σχόλιο του Γιώργου Επιτήδειου( Αντγος ε.α) για τις Εθνικές εκλογές

Γιώργος Επιτήδειος Αντγος ε.α


Καλημέρα και καλή εβδομάδα

  1. Μέχρι τώρα, κατά το χρονικό διάστημα της προεκλογικής περιόδου (και των δύο εκλογών), ζούσαμε την φάση της ύβρεως. Την Κυριακή, ήρθε η Νέμεσις.
  1.    Γιά πρώτη φορά στην ιστορία της, η ΝΔ, θα αντιμετωπίσει πραγματική αντιπολίτευση.

Η Αριστερά, λόγω μαρξιστικής προελεύσεως που της έχει δημιουργήσει σύνδρομα, αγκυλώσεις, εμμονές, άρα πολιτική δυσκαμψία, επικεντρώνει το ενδιαφέρον της μόνο σε οικονομικά θέματα. Γιά τον λόγο αυτόν, η ΝΔ, που έχει μετακινηθεί προς τα Αριστερά, την αντιμετωπίζει εύκολα και, της

παίρνει μεγάλο μέρος των οπαδών, οι οποίοι, έχουν και όφελος (ρουσφέτια) να ενταχθούν στο κυβερνόν κόμμα, το οποίο, ιδεολογικά, βρίσκεται, πλέον, κοντά τους. 

Όμως, όπως, πολύ σωστά επισημαίνεις, τα προβλήματα είναι πολύ περισσότερα και αρκετά πιό σοβαρά. Τα προβλήματα αυτά δεν τα έθεταν τα θέματα της Αριστεράς, με αποτέλεσμα η ΝΔ να κάνει “πάρτυ”. Τώρα όμως, τα πράγματα έχουν αλλάξει. Όταν η πατριωτική αντιπολίτευση θέσει, πχ, το ερώτημα, “γιατί εγκαθιστάτε στην Ελλάδα τους παράνομους μετανάστες” τι θα απαντήσει η κυβέρνηση; “Το κάνουμε γιά να μας γονιμοποιούν, ώστε να λύσουμε το δημογραφικό μας πρόβλημα;”,ή εάν ερωτηθεί, γιατί φέρνετε 100.000 αλλοδαπούς από τρίτα κράτη για να εργασθούν στον τουριστικό τομέα, την στιγμή που υπάρχουν τόσες χιλιάδες άνεργοι Έλληνες νέοι, τί θα απαντήσει;”

Αντιλαμβάνεσαι λοιπόν ότι η ΝΔ, η οποία τώρα πλέει πατώντας σε δύο βάρκες θα βρεθεί στο δίλημμα, τι πολιτική θα ακολουθήσει. Αυτή που θα ικανοποιήσει το τμήμα των δεξιών ψηφοφόρων της γιά να μη τους χάσει, ή το αντίθετο;

Πόσες φορές άραγε θα θυμηθεί την σοφή ρήση του Ευαγγελίου “ου δύνασαι δυσί κυρίοις δουλέυειν.  Η γάρ τον ένα μισήσει καί τον έτερον αγαπήσει, ή του ενός ανθέξεται καί του ετέρου καταφρονήσει.”

  1.    Συνεχίζω με αναφορά και πάλι στο Ευαγγέλιο.

Όσες και όσοι ψήφισαν την ΝΔ διότι ήθελαν σταθερότητα (υπενθυμίζω ότι σταθερότητα, απόλυτη μάλιστα, υπάρχει και στο νεκροταφείο), έχουν, κάθε λόγο τώρα να χαίρονται και να πανηγυρίζουν. Βρίσκονται στην φάση του “Ωσσανά, ευλογημένος ο ερχόμενος”. Όταν όμως, πολύ σύντομα, θα υποχρεωθούν (Πρέσπες Αιγαίου κλπ) να κραυγάζουν ” Άρον, άρον σταύρωσον αυτόν”, τότε θα είναι πολύ αργά, τοσο γι’ αυτούς, όσο, δυστυχώς και για την Ελλάδα.

egerssi.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου