Τρίτη 13 Απριλίου 2021

Επανεμφάνιση Καμμένου προκαλεί ερωτηματικά. Έρχονται εκλογές;

Επανεμφάνιση Καμμένου που προκαλεί ερωτηματικά - Μίλησε για εξοπλιστικά, ελληνοτουρκικά και κρίσεις

Επανεμφανίστηκε ο Πάνος Καμμένος στο φιλικό σε αυτόν Militaire. gr μετά από ένα αρκετά μεγάλο διάστημα «αφωνίας», με δηλώσεις και σχόλια για τα ελληνοτουρκικά και τις πολοτικές εξελίξεις στην Ελλάδα.

Χωρίς να καταπιαστεί με καυτά για τον ίδιο θέματα, όπως για παράδειγμα πώς χειρίστηκε το θέμα των

ελικοπτέρων ΝΗ-90 ή το θέμα των πυρομαχικών με τη Σαουδική Αραβία, μίλησε για καθυστερήσεις στα εξοπλιστικά προγράμματα.

Αναφέρθηκε στα ελληνοτουρκικά με την ατάκα «Δεν μιλάς με τον βιαστή σου» και ζήτησε να αποδεσμευθούν οι Εθνικοί Κανόνες Εμπλοκής από το ΚΥΣΕΑ λόγω της έντασης με την Τουρκία και να ανατεθούν αυτοί στον ΥΕΘΑ και στους Αρχηγούς των Κλάδων.

Βεβαίως κάτι τέτοιο δεν συνέβη επί των ημερών του, όταν με αρχηγό ΓΕΣ τον Αλκιβιάδη Στεφανή τον οποίο και επέλεξε, πιάστηκαν αιχμάλωτοι οι δυο Έλληνες στρατιωτικοί.

Ακόμη ο πρώην Υπουργός Εθνικής Άμυνας δήλωσε εξαιρετικά ανήσυχος για ένα θερμό επεισόδιο στο Αιγαίο μια σοβαρή κλιμάκωση για να μας οδηγήσουν σε τραπέζι διαπραγματεύσεων.

Παράλληλα, επιτέθηκε κατά όσων εκφράζουν τις «απόψεις ΕΛΙΑΜΕΠ» και της «τάσης Σημίτη», ενώ αναφέρθηκε και για τον συμμαθητή του Σύμβουλο Εθνικής Ασφαλείας Θάνο Ντόκο.

Αναφερόμενος στις κρίσεις, έκανε ιδιαίτερη μνεία στην αποστρατεία του Συνταγματάρχη Διευθυντή του Γραφείου του και ανέφερε ότι επί των ημερών του ως ΥΕΘΑ, οι κρίσεις ήταν απόλυτα αξιοκρατικές, ενώ σήμερα γίνονται με κομματικές λίστες.

armyvoice.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου