Τετάρτη 4 Ιουλίου 2018

Μουντιάλ – Κάτω η Αργεντινή, Ζήτω η Ουρουγουάη

Η Ουρουγουάη είναι η ομάδα που θα αντιμετωπίσει την Γαλλία στους προημιτελικούς του Μουντιάλ την ερχόμενη Παρασκευή (06/07) στις 17:00
Η Ουρουγουάη είναι μία χώρα σφηνωμένη ανάμεσα σε δύο γίγαντες, την Αργεντινή και την Βραζιλία, και ήταν τα τελευταία χρόνια πολύ στενά δεμένη στο άρμα της συμμαχίας που είχαν η Κούβα, η Βενεζουέλα, η Βραζιλία, η Αργεντινή, η Βολιβία, η Νικαράγουα ο Ισημερινός κλπ. (βλέπε Hugo Chavez + Hose Mujica)

Για λόγους που
έχω εξηγήσει στην Αργεντινή και την Βραζιλία έδιωξαν τις ακροαριστερές κυβερνήσεις των τελευταίων δεκαετιών (ζεύγος Κίρχνερ στην Αργεντινή, Λούλα και Ρούσεφ στην Βραζιλία). Η Ουρουγάη προς το παρόν αντέχει, και ίσως αναβαθμιστεί τώρα ο ρόλος της ως ναρκοδιάδρομος.

Βλέπετε ότι οι Έλληνες δημοσιογράφοι δεν γουστάρουν πλέον την Αργεντινή. Όταν ο Ντιέγκο πουλούσε τις κόκες του Φιντέλ όλοι στην Ελλάδα ήμασταν Αργεντινή. Τώρα στην μόδα είναι η Ουρουγουάη, η μόνη χώρα στον κόσμο που είναι νόμιμο το να κάνεις ότι ναρκωτικό γουστάρεις, και όχι μόνο το χασισάκι.

Άκουγα τον Πανούτσο, ο οποίος κάνει στον ΣΥΡΙΖΑ την κριτική του ΚΚΕ, στην συζήτηση με τον Άδωνι, τον δεξιό με τις Κινεζικές ταμπλέτες, να λέει πόσο πολύ γουστάρει την Ουρουγουάη, και ότι αν πήγαιναν σε πόλεμο η Ελλάδα με την Ουρουγουάη θα πρόδιδε την Ελλάδα για την Ουρουγουάη. Τόσο πολύ την γουστάρει την Ουρουγουάη με τα ναρκωτικά της. Και ο Άδωνις του έλεγε ότι σκέφτεται και αυτός να στηρίξει Ουρουγουάη.

This South American country has decriminalized all drugs for 40 years
http://www.businessinsider.com/uruguay-has-decriminalized-all-drugs-for-40-years-2016-6

http://iakovosal.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου