Παρασκευή 18 Μαρτίου 2022

Βλαντιμίρ Πούτιν προς Τζορτζ Σόρος: Δόξα τω Θεώ σας διώξαμε από τη Ρωσία (Του Τζόνας Ε. Αλέξη, Βοηθού Εκδότη -17 Αυγούστου 2016)


... από Τζόνας Ε. Αλέξης


Ο Τζιμ Ντιν λέει ότι ο Τζορτζ Σόρος είναι προφανώς "ο άνθρωπος που αρνείται να πεθάνει και να ενωθεί με τα θύματά του". Ο Βλαντιμίρ Πούτιν είναι σχεδόν βέβαιο ότι θα συμφωνούσε με αυτή τη δήλωση.

Η Ρωσία έδιωξε τον Σόρος από τη χώρα πέρυσι για καλούς λόγους. [1] Ήταν Soros που βοήθησε να καταστρέψει τη ρωσική και πολωνική οικονομία στις αρχές της δεκαετίας του '90.[2] Όπως ο μεγάλος άσπρος καρχαρίας που μπορεί να συνουσιαζόταν βίαια με μια θηλυκή, Soros κινείται γύρω και ψάχνει για το θήραμά του σχεδόν παντού. Ο Ματ Τάιμπι του Ρόλινγκ Στόουν είπε για την Goldman Sachs πριν από έξι χρόνια:

"Το πρώτο πράγμα που πρέπει να ξέρετε για την Goldman Sachs είναι ότι είναι παντού. Η πιο ισχυρή επενδυτική τράπεζα στον κόσμο είναι ένα μεγάλο καλαμάρι βαμπίρ τυλιγμένο γύρω από το πρόσωπο της ανθρωπότητας, μπλοκάροντας αδυσώπητα τη χοάνη του αίματος σε οτιδήποτε μυρίζει σαν χρήματα.

"Στην πραγματικότητα, η ιστορία της πρόσφατης οικονομικής κρίσης, η οποία διπλασιάζεται ως ιστορία της ραγδαίας παρακμής και της πτώσης της ξαφνικά εξαπατηθείσας ξηρής αμερικανικής αυτοκρατορίας, διαβάζεται σαν απόφοιτοι του Who's Who of Goldman Sachs." [3]

Προφανώς ο Σόρος θέλει να γίνει σαν την Γκόλντμαν Σακς. Ο Φιλ Μπάτλερ το θέτει καλά όταν λέει: «Ο Τζορτζ Σόρος έχει ένα δάχτυλο σε κάθε πολιτική πίτα που υπάρχει. Αν υπάρχει κρίση στον κόσμο μας, είναι ένα ασφαλές στοίχημα ότι είχε ένα χέρι σε αυτό."

Μπορεί κανείς να πει ότι ο Σόρος και η Goldman Sachs είναι ιδεολογικά μέρος της ίδιας αδελφότητας. Η στρατηγική τους είναι λίγο διαφορετική, αλλά το τελικό αποτέλεσμα είναι η καταστροφή των ζωών μέσω του οικονομικού συστήματος (είτε πρόκειται για καπιταλισμό είτε για σοσιαλισμό) και την πολιτική χειραγώγηση.

"Μην ανησυχείς, σερίφη. Ο Σόρος είναι δικός μου. Ετοίμασε τα 1.000.000 σου."

Γι' αυτό ο Σόρος φαίνεται να πιστεύει ότι είναι ανίκητος. Πιστεύει ότι μπορεί να μετακινήσει τον πολιτικό και οικονομικό πλανήτη σε λίγα βλέφαρα και κανείς δεν μπορεί να του πει να σταματήσει. Στην πραγματικότητα, γράφει βιβλία όπως η Αλχημεία των Οικονομικών. Ο Σόρος πιστεύει ότι μπορεί να σκοτώσει την πολιτική σταθερότητα σε όλη την Ευρώπη και μάλιστα στην Αμερική χωρίς καμία πρόκληση.

Ο Σόρος είναι σίγουρα γέρος, αλλά δεν θέλει να είναι παρωχημένος. Η οργάνωσή του πιάστηκε πρόσφατα να διεξάγει μυστικές επιχειρήσεις με σκοπό την αποσταθεροποίηση της Ρωσίας. Εδώ είναι ένα ενδιαφέρον απόσπασμα από τα αρχεία που διέρρευσαν από το Ίδρυμα Ανοικτής Κοινωνίας του Σόρος:

"Η τάση μας είναι να συμμετέχουμε σε δραστηριότητες και με παράγοντες που θα κατανοήσουν και θα αντιμετωπίσουν τη ρωσική στήριξη σε κινήματα που υπερασπίζονται τις παραδοσιακές αξίες... Η ονομασία και ο εξευτελισμός από εμάς είναι προβληματική: είμαστε επίσης στην επιχείρηση διοχέτευσης χρημάτων σε άλλες χώρες για πολιτικούς σκοπούς".

Τώρα μιλάμε! Τώρα βλέπουμε τα αληθινά χρώματα του Σόρος. Όλη η συζήτηση για τη βοήθεια των αποκαλούμενων Σύρων προσφύγων,[4] για τη διάσωση των Ουκρανών,[5] για τα αποκαλούμενα «πολιτικά δικαιώματα»,για να φέρει τη «δημοκρατία» στη Ρωσία, ήταν ένα προπέτασμα καπνού.

Σύμφωνα με τον Μπάτλερ, αυτή ήταν όλη η μόλυνση του Σόρος. [6] Ο Σόρος ήθελε να ρίξει τις παραδοσιακές οικογένειες της Ρωσίας. Ήθελε να μετατρέψει τη Ρωσία σε ζωολογικό κήπο, αλλά έπρεπε να χρησιμοποιήσει όρους όπως "δημοκρατία" για να εξαπατήσει τις μάζες.

Έτσι, όταν ο Σόρος έγραψε τον περασμένο Φεβρουάριο ότι «ο Πούτιν είναι μεγαλύτερη απειλή για την ύπαρξη της Ευρώπης από την Ίσιδα»,[7] σχεδίαζε το δικό του διαβολικό σχέδιο, το οποίο αναμφισβήτητα συνάδει ή συνάδει με αυτό που κάνει η Μαφία των Καζαριανών και οι λακέδες τους κατά τη διάρκεια των αιώνων. Στην πραγματικότητα, οι Νεοσυντηρητικοί όπως ο Νώε Ρόθμαν του Σχολιασμού συνεχίζουν να τραγουδούν την ιδεολογική μελωδία ότι «η Ρωσία δεν είναι φίλος σου». [8]

Ακούστε soros πολύ προσεκτικά εδώ:

"Οι ηγέτες των ΗΠΑ και της ΕΕ κάνουν ένα σοβαρό λάθος στη σκέψη ότι η Ρωσία του προέδρου Βλαντιμίρ Πούτιν είναι πιθανός σύμμαχος στον αγώνα κατά του Ισλαμικού Κράτους. Τα στοιχεία τους διαψεύδουν. Στόχος του Πούτιν είναι να προωθήσει τη διάλυση της ΕΕ, και ο καλύτερος τρόπος για να γίνει αυτό είναι να πλημμυρίσει την Ευρώπη με Σύριους πρόσφυγες.
"Ρωσικά αεροπλάνα βομβαρδίζουν τον άμαχο πληθυσμό στη νότια Συρία αναγκάζοντάς τους να διαφύγουν στην Ιορδανία και το Λίβανο. Υπάρχουν τώρα 20.000 Σύριοι πρόσφυγες που έχουν κατασκηνώσει στην έρημο περιμένοντας την είσοδο στην Ιορδανία.»
[9]

Ποιες ήταν οι αποδείξεις ότι ρωσικά αεροπλάνα βομβαρδίζουν σκόπιμα τον άμαχο πληθυσμό; 
Τα στοιχεία θα μπορούσαν να βρεθούν στον ίδιο τον Τζορτζ Σόρος. 
Ό,τι βγει από το στόμα του είναι η αλήθεια. 
Δεν απαιτείται περαιτέρω έρευνα. Δεν απαιτούνται αυστηρές δοκιμές. Ο Σόρος είναι το άλφα και το ωμέγα, η αρχή και το τέλος. Και αν τα στοιχεία δείχνουν την άλλη κατεύθυνση, τότε τα στοιχεία πρέπει να απορριφθούν, όχι τα ίδια τα λόγια του Σόρος. Εάν η Ρωσία εξακολουθεί να εξουθενώνει το ISIS στη Συρία, τότε οι πληροφορίες είναι ψευδείς επειδή ο Σόρος δεν την ενέκρινε.

Ο Σόρος προφανώς γελοιοποιείται και φαίνεται να συνειδητοποιεί ότι είναι πιο ευάλωτος από ποτέ επειδή δεν ενεργεί σύμφωνα με τις επιταγές της πρακτικής λογικής.
Υπό αυτή την έννοια, είναι κατά της λογικής.
 Φιλοδοξεί να εκπληρώσει ιδεολογικά δόγματα και να αγνοήσει την αλήθεια με κάθε κόστος.

Είναι πιθανώς αλήθεια ότι Soros ήταν ενάντια στο ισραηλινό καθεστώς,[10] αλλά αυτό που δίνει από τη μια πλευρά παίρνει από το άλλο. 
Λέει στα χαρτιά ότι είναι κατά του ισραηλινού καθεστώτος, αλλά έχει αναφερθεί ότι ο Σόρος υποστήριξε οργανώσεις που προσπάθησαν να απομακρύνουν τον Ασάντ από την εξουσία. [11] Πρέπει να έχουμε και πάλι κατά νου ότι το ισραηλινό καθεστώς ήθελε να διώξει τον Ασάντ από την αρχή του συριακού πολέμου. [12]

"Ναι, ο Φέργκιουσον είναι δημιούργημα μου."

Έτσι, είτε άρεσε στον Σόρος είτε όχι, υποστήριζε έμμεσα τα εγκλήματα του Ισραήλ υποστηρίζοντας οργανώσεις που επιδίωκαν να εκδιώξουν τον Ασάντ. Αν ο Σόρος είχε πραγματικά φιλοδοξήσει να κάνει κάποιο καλό, θα είχε πλαισιώσει το πολιτικό του weltanschauung στη λογική, όχι στις κακές ιδεολογίες που κατέληξαν να καταστρέφουν τη μία χώρα μετά την άλλη.

Όπως υποδείξαμε και αλλού, ο Τζορτζ Σόρος αποδεικνύεται πράκτορας της Νέας Παγκόσμιας Τάξης κυνηγώντας τη Ρωσία, την ίδια τη χώρα που εξουθενώνει το ISIS στη Συρία. Η ISIS χρησιμοποιεί χημικά όπλα στην περιοχή, και κανείς, ούτε καν ο Σόρος, δεν έχει πει λέξη γι' αυτό. [13]

Η Ρωσία προφανώς βαρέσε αυτόν τον άνθρωπο και τελικά του απαγόρευε να εισέλθει στη χώρα. Τελικά αποκάλεσαν τον αυτόν και τις ανατρεπτικές οργανώσεις του «απειλή για την εθνική ασφάλεια της Ρωσίας». [14] Ο Ούγγρος πρωθυπουργός Viktor Orban είπε παρόμοια πράγματα. [15] Ο Φ. William Engdahl υποστήριξε τον περασμένο Ιανουάριο ότι

"Ο Τζορτζ Σόρος, ο κερδοσκόπος αμοιβαίων κεφαλαίων αντιστάθμισης κινδύνου που έγινε αυτοαποκαλούμενος φιλάνθρωπος, και τα ιδρύματα φοροαπαλλαγής του, αποτελούν αναπόσπαστο μέρος αυτής της προληπτικής πολεμικής μηχανής".

Προφανώς έχει δίκιο. Δόξα τω Θεώ, η Ρωσία ήταν περισσότερο από πρόθυμη να διώξει τον Σόρος από τη χώρα. Δόξα τω Θεώ που ο Πούτιν ήταν πρόθυμος να δράσει.

https://www.youtube.com/watch?v=cR_6JkPixs4&feature=youtu.be

[1] «Οι εισαγγελείς απαγορεύουν το Ίδρυμα Σόρος ως «απειλή για την εθνική ασφάλεια της Ρωσίας», Russia Today, 30 Νοεμβρίου 2015.

[2] Δείτε Ε. Michael Jones, Άγονο μέταλλο Μια ιστορία του καπιταλισμού ως σύγκρουση μεταξύ της εργασίας και του τοκετού (νότια κάμψη: Τύπος πιστότητας, 2008), 1352-1353.

[3] Ματ Taibbi, «η μεγάλη αμερικανική μηχανή φυσαλίδων,» κυλώντας πέτρα, 5 Απριλίου 2010.

[4] «Οι χρηματοδοτούμενες από τον Σόρος ΜΚΟ «Ψιθυρίζουν στο αυτί της ΕΕ» για να ενθαρρύνουν την εισροή προσφύγων», Sputnik News, 16 Μαΐου 2016· "Καλώς ήρθατε στην Ευρώπη! Ο Σόρος προσθέτει καύσιμα στη φωτιά της προσφυγικής κρίσης της ΕΕ", Sputnik News, 18 Δεκεμβρίου 2015.

[5] George Soros, «Μια νέα πολιτική για τη διάσωση της Ουκρανίας», Αναθεώρηση βιβλίων της Νέας Υόρκης, 5 Φεβρουαρίου 2015.

[6] «Πώς οι ΜΚΟ που χρηματοδοτούνται από τον Σόρος διαταράσσουν την πραγματική δημοκρατία γύρω από τα σύνορα της Ρωσίας», Sputnik News, 17 Απριλίου 2016.

[7] Τζορτζ Σόρος, «Ο Πούτιν είναι μεγαλύτερη απειλή για την ύπαρξη της Ευρώπης από την Ίσιδα», Guardian, 11 Φεβρουαρίου 2016.

[8] Νόα Ρόθμαν, «Η Ρωσία δεν είναι φίλος σου», σχόλιο, 12 Αυγούστου 2016.

[9] Ίμπιντ.

[10] Λίμνη Eli, «Ένα σχέδιο Soros, ένα περιθωριοποιημένο Ισραήλ,» Bloomberg, 16 Αυγούστου 2016;

[11] «Η ΜΚΟ που χρηματοδοτείται από τον Σόρος στη Συρία στοχεύει στην εκδίωξη του Ασάντ, όχι στη διάσωση αμάχων», Sputnik News, 8 Σεπτεμβρίου 2015.

[12] Herb Keinon, «'Το Ισραήλ ήθελε τον Ασάντ να φύγει από την αρχή του συριακού εμφυλίου πολέμου»,Jerusalem Post, 17 Σεπτεμβρίου 2013.

[13] «Οι μαχητές του Ντάες/Daesh πραγματοποιούν χημική επίθεση στο Χαλέπι, τραυματίζουν τουλάχιστον 20», Sputnik News, 17 Αυγούστου 2016.

[14] «Οι εισαγγελείς απαγορεύουν το Ίδρυμα Σόρος ως «απειλή για την εθνική ασφάλεια της Ρωσίας», Russia Today, 30 Νοεμβρίου 2015. Shaun Walker, "Η Ρωσία απαγορεύει σε δύο ιδρύματα του Σόρος να εκταμιευτούν επιχορηγήσεις", Guardian, 30 Νοεμβρίου 2015.

[15] Paul Craig Roberts, «Οι «ευρωπαϊκές αξίες» του Σόρος σημαίνουν απώλεια της εθνικής σας ταυτότητας – Paul Craig Roberts, Ρωσία Σήμερα, 4 Νοεμβρίου 2015.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου