Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2022

BAS_4 : Πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζει η Ρωσία τα γεωπολιτικά και την φοβούνται



Γράφω αυτό το άρθρο για κάποιους που δεν έχουν παρακολουθήσει τα ιστορικά γεγονότα των τελευταίων 150 ετών.

Η (τσαρική) Ρωσία μπήκε καθαρά στο στόχαστρο του σιωνισμού από την εποχή του Abraham Lincoln. Ο τότε αμερικανός πρόεδρος, θέλοντας να ξεφύγει από την σατανική μέγγενη των χαζάρων μεγαλοτραπεζιτών (που απαιτούσαν ως και 36% επιτόκιο, προκειμένου να ποδηγετήσουν τις ΗΠΑ) κατέφυγε σε “τύπωμα” δολαρίου με κρατική σφραγίδα και για να το πραγματοποιήσει χρειάστηκε την βοήθεια του ρώσου τσάρου Αλεξάνδρου Β’. 
Οι τότε σχέσεις ΗΠΑ και Ρωσίας δεν είχαν καμμία σχέση με αυτές που ξέρουμε ταν τελευταίο αιώνα κι ο τσάρος βοήθησε τον Lincoln, πιθανόν διαισθανόμενος τον ίδιο κίνδυνο κι αναζητώντας συμμάχους.


Η δολοφονία του Lincoln απέτρεψε την προσπάθειά του, όπως 100 χρόνια αργότερα συνέβη με τον πρόεδρο J.F.Kennedy, που κι αυτός δολοφονήθηκε για τον ίδιο ακριβώς λόγο, όταν τύπωσε δολάριο τον Μάϊο του 1963, με κυβερνητική σφραγίδα αντί της FED.

Μετά την δολοφονία του Lincoln, η χαζαρική μαφία των τραπεζιτών στράφηκε κατά του τσάρου, διεκδικώντας τον έλεγχο της κρατικής τράπεζας κι επειδή δεν τον πήρε δολοφόνησε τον τσάρο με δεύτερη προσπάθεια. 
Η πίεση επαναλήφθηκε στους διαδόχους του, με απόπειρες δολοφονίας, εκ των οποίων μία αποτυχημένη έγινε από τον αδελφό του Λένιν. Ο μη έλεγχος της Ορθόδοξης Ρωσίας ήταν αγκάθι στους τραπεζίτες.

Η τσαρική Ρωσία έπεσε βέβαια από την Οκτωβριανή επανάσταση το 1917 κι ασφαλώς οι μπολσεβίκοι που επικράτησαν δεν είχαν καμιά σχέση με τα δίκαια του εργάτη και του λαού, όπως διατυμπάνιζαν και διατυμπανίζουν ακόμα οι γρανκάσες του Περισσού (BAS_4 : Εεε, ΤΑΞΙΔΕΥΤΗ! ΖΕΙ ΤΟ ΤΙΜΗΜΕΝΟ ΚουΚουΕ;). Ο κομμουνισμός ήταν η αλλοτροπική μορφή του καπιταλισμού, κατευθυνόμενη από τους μεγαλοτραπεζίτες κι αποδεικνύεται περίτρανα σήμερα από την μορφή επιβολής εξουσίας που επιχειρείται παγκόσμια, με πρόσχημα την πανδημία.

Όταν τέλη της δεκαετίας του 80 αποφάσισαν να προχωρήσουν σε μια παγκόσμια εξουσία, πολύ ήρεμα ο Mikhail Gorbachev παρέδωσε την ΕΣΣΔ στους εκλεκτούς των χαζάρων, όπως τον μεθύστακα Boris Yeltsin, ώστε να ελέγξουν τα τεράστια ενεργειακά και ορυκτά αποθέματα της μεγαλύτερης σε έκταση χώρας του κόσμου. Σήμερα βλέπουμε ξεκάθαρα τον παγκόσμια επιχειρούμενο έλεγχο της ενέργειας, όπως και της τροφής, ώστε να ελέγξουν την ανθρωπότητα με το Great reset (που βέβαια θα καταλήξει σε great DELETE για δαύτους). Σημειώνω ότι τις πλουτοπαραγωγικές πηγές είχαν ήδη παραδώσει σε εκλεκτούς των χαζάρων.
Σας παραθέτω πάλι ένα video, για να καταλάβετε πως κινούνται οι θεωρούμενοι “άρχοντες”του

χρήματος.


Ο Vladimir Putin με την εκλογή του σαν πρόεδρος ανέτρεψε την κατάσταση, απαιτώντας πίσω στο κράτος τις πλουτοπαραγωγικές πηγές, με θάρρος και “θράσος” μοναδικό, που το απέδειξε στον ιέρακα της παγκοσμιοποίησης Henry Kissinger, όταν εμφατικά απαίτησε από τον Putin να σταματήσει την προσπάθειά του και να παραδώσει την Ρωσία στους παγκοσμιοποιητές. Ένα δείγμα του “θράσους” του Putin, μόλις μετά 2 χρόνια από την εκλογή του και μάλιστα σε ευρωπαϊκή χώρα (Δανία), δηλαδή εκτός έδρας!






Προσέξτε τις αποσβολωμένες φάτσες των υπαλληλάκων των τραπεζιτών Solana και Prodi. Όταν κάποτε έδειξα το video σε Έλληνα πρέσβη και τον ρώτησα τι σκέφθηκαν τα υπαλληλάκια, μου απάντησε ότι το πιθανότερο να σκέφθηκαν ότι έγινε μεταφραστικό λάθος!!! Πολύ γέλιο.

Πολλοί έχουν κατηγορήσει τον Putin για την πολιτική του. Ας λένε ότι θέλουν. Οι περισσότεροι, άσχετοι ως συνήθως (που ενώ είναι γνώστες των ποδοσφαιρικών καλύτερα από τους κορυφαίους προπονητές αλλά δουλεύονται άγρια από τους νεοφασίστες σημερινούς πολιτικούς) αγνοούν τα βασικά κι έχουν άποψη χωρίς γνώση. Ο Putin σε 20 χρόνια έχει κάνει το κράτος του πραγματικό φόβητρο για τους παγκοσμιοποιητές. Οι ρώσοι παραδοσιακά είχαν άλλο τρόπο σκέψης κι αυτό μπορείτε να το δείτε στο επόμενο (παλαιό) video, όπου, ένας ρώσος δημοσιογράφος μεν, μιλά για το πως “κατάπιαν οι ρώσοι το καταριφθέν Sukhoi από τους τούρκους και που αποσκοπούν, κάνοντας τους δυτικούς πολιτικούς και ειδικά τους μισθωτούς ελληνόφωνους να παραμιλούν. Προσέξτε πόσο διαφορετικά αντιμετωπίζουν οι ρώσοι τα γεωπολιτικά και πόσο σε βάθος χρόνου αποσκοπούν.



Αν κάποιος πει ότι είναι απλά ένας δημοσιογράφος, ας μάθει ότι όλοι έτσι κάνουν, βγάζουν έναν “λαγό” που τα λέει ανεπίσημα. Ο Ζιρινόφσκι τι ρόλο παίζει τόσα χρόνια;

Ο Putin, μάλλον έχει παίξει την μεγαλύτερη πολιτική μπλόφα των αιώνων με την Τουρκία και κάνοντας ελαφρό ορθόδοξο χιούμορ, θα πω ότι της εξήρε την έπαρση, την “συγχώρησε” κι ανάθεσε στον Χριστό να “την πάρει και την σηκώσει”. Παϊσιος έφα!

Η παγκόσμια διαστροφή ξηλώνεται, τελευταίες παραστάσεις με όλο το θίασο επί σκηνής!

BAS_4

ΥΓ-Θέλετε και χιούμορ μετά τα ρωσικά videos; Καλά
https://www.brighteon.com/7321754b-8db6-4b3d-bea0-8d4c65ad516d

triklopodia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου