Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Αυτό μας έφερε η ψηφιακή επανάσταση


Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς

Οι πληροφορίες σας βρίσκονται παντού στο διαδίκτυο. Βρίσκεται στους τραπεζικούς, οικονομικούς, πιστωτικούς λογαριασμούς, κινητό τηλέφωνο, διαδίκτυο, υπηρεσίες κοινής ωφέλειας και ηλεκτρονικούς λογαριασμούς αγορών και στους λογαριασμούς των παρόχων υπηρεσιών αυτών των εταιρειών. Οι πληροφορίες σας βρίσκονται σε περισσότερα μέρη από ό, τι μπορείτε να φανταστείτε. Το σύστημα διαδικτύου είναι εύκολο να χακαριστεί, επειδή δημιουργήθηκε ως ανοιχτό σύστημα για το στρατό.

Ανάλογα με το τι κλέφτες αποκτούν πρόσβαση, μπορούν να κάνουν αγορές στις τρέχουσες πιστωτικές κάρτες σας ή / και να αποστραγγίσουν τους τραπεζικούς λογαριασμούς σας.

Οι κλέφτες ταυτότητας μπορούν επίσης να χρησιμοποιήσουν όλα ή ορισμένα από τα δεδομένα σας για να ανοίξουν νέους λογαριασμούς πίστωσης ή δανείου - και στη συνέχεια να αφήσουν τα απλήρωτα χρέη να συσσωρευτούν.

Ανοίγοντας πολλούς νέους λογαριασμούς σε σύντομο χρονικό διάστημα, οι κλέφτες μπορούν να μειώσουν το πιστωτικό αποτέλεσμά σας. Οι επιπτώσεις ενός χαμηλού πιστωτικού αποτελέσματος είναι τεράστιες.

Το FBI, η NSA μπορεί να βάλει παιδικό πορνό στον υπολογιστή σας και να σας συλλάβει.

Μπορούμε να μας κατασκοπεύουν χωρίς εντάλματα κατά παράβαση του Συντάγματος.

Η ασφάλεια στον κυβερνοχώρο δεν υπάρχει. Είναι μύθος.

Η ψηφιακή επανάσταση έχει καταστρέψει εντελώς το συνταγματικό μας δικαίωμα στην ιδιωτική ζωή και μας έχει αφήσει ανασφαλείς σε κάθε είδους κακόβουλο γεγονός.

Η μετατόπιση όλων των προσαρμοσμένων σχέσεων κοστίζει στον πελάτη, με αποτέλεσμα οι χρήστες της υπηρεσίας να περνούν ατελείωτο χρόνο με ένα ρομπότ προσπαθώντας να διορθώσουν προβλήματα εξυπηρέτησης και λογαριασμού. Τα προβλήματα που προηγουμένως αντιμετωπίζονταν σε 3 λεπτά τώρα χρειάζονται 3 ώρες, μερικές φορές τρεις ημέρες.

Η ψηφιακή επανάσταση μας έφερε παιδιά που δεν έχουν παίξει ποτέ έξω στον ήλιο και ζουν σε έναν κόσμο βιντεοπαιχνιδιών. Τώρα έχουμε παιδιά με ανοσία στην πραγματικότητα.

Η ψηφιακή επανάσταση είναι το θεμέλιο για την επερχόμενη εποχή της τυραννίας.

Οι προγραμματιστές της ψηφιακής επανάστασης είναι οι χειρότεροι εχθροί της ανθρωπότητας.

Η μόνη λύση είναι να επαναφέρετε τις αναλογικές ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου