Σάββατο 20 Απριλίου 2024

Ηλίας Καλλιώρας : Ιράν – Ισραήλ: Όλα κρέμονται σε μια κλωστή, που θα κοπεί! Ανάβουν οι φλόγες … ....του ολοκαυτώματος στην Μέση Ανατολή

Και να που φτάσαμε στην χρονική συγκυρία όπου θα ανοίξουν διάπλατα οι πύλες της κόλασης για το ανθρώπινο γένος. Το κουτί της Πανδώρας, που έχει τοποθετηθεί εδώ και πολλά χρόνια στη Μέση Ανατολή, έχει από έξω κρεμασμένη μια μεγάλη ταμπέλα που αναγράφει «Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος». Το εν λόγω γενοκτονικό κουτί, από το οποίο θα «ξεφύγει» ο επίγειος παγκόσμιος αρμαγεδδώνας, έχει δυο κλειδαριές και δυο κλειδούχους: Το Ισραήλ και το Ιράν.

Ήδη ο ένας από τους δυο κλειδούχους, το Ιράν, «ξεκλείδωσε» την πρώτη κλειδαριά με το χτύπημα που έκανε στο Ισραήλ στις 13 Απριλίου 2024. 

Ο δεύτερος κλειδούχος, το Ισραήλ, έχει ήδη πάρει και αυτός στα χέρια του το άλλο κλειδί και το έχει τοποθετήσει ήδη στην δεύτερη κλειδαριά, αφού το πολεμικό συμβούλιο του Ισραήλ συνεδρίασε και αποφάσισε χτύπημα-απάντηση στο Ιράν, γεγονός που έγινε σε πολύ περιορισμένη ωστόσο ισχύ, γεωπολιτική σημασία και έκταση επί του παρόντος.

Μένει πλέον να γίνει το συντριπτικό, το συγκλονιστικό και το ολοκληρωτικό χτύπημα στο Ιράν από το Ισραήλ και τους εταίρους του και να γυρίσει έτσι ή ωσαύτως και το δεύτερο κλειδί: Και αυτό ήταν! Η ανθρωποκτόνα διπλή κλειδαριά της Μέσης Ανατολής «ξεκλείδωσε» και ο Γ’ Παγκόσμιος Πόλεμος ξεκίνησε και με συμβατική του έννοια και μορφή.

Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα ένα-ένα και με τη σειρά. Εδώ και χρόνια το Ισραήλ κατηγορεί με σχέδιο, προγραμματισμένα και συστηματικά το Ιράν, λέγοντας πάλι και ξανά ότι το Ιράν προσπαθεί υπογείως και με δόλο να αναπτύξει πυρηνικά όπλα και βόμβες μέσα από τις δυνατότητες που του προσφέρει το πυρηνικό του πρόγραμμα.

Στις 31 Απριλίου 2018, ο πρωθυπουργός Νετανιάχου έκανε τηλεοπτικό διάγγελμα στον λαό του, που αφορούσε το πυρηνικό πρόγραμμα του Ιράν, στο οποίο διάγγελμα για πρώτη φορά ο ίδιος αποκάλυψε ότι το Ισραήλ διαθέτει αποδείξεις πως το πρόγραμμα του Ιράν αποσκοπεί πρωτίστως και κυρίως στην παραγωγή και προμήθεια πυρηνικών βομβών και όπλων.

Ο Μπένζαμιν Νετανιάχου τόνισε στο εν λόγω διάγγελμά του ότι «το Ισραήλ έχει στην κατοχή του, και μπορεί να αποκαλύψει, νέες και καθοριστικές αποδείξεις» ότι το κράτος του Ιράν αποκρύπτει τις δραστηριότητές του για την ανάπτυξη πυρηνικών όπλων «και ότι το Ιράν ψεύδεται αφότου υπέγραψε τη συμφωνία για το πυρηνικό πρόγραμμα με τη διεθνή κοινότητα».

Όπως ήταν φυσικό, το διάγγελμα Νετανιάχου προκάλεσε αλυσιδωτές και παγκόσμιες αντιδράσεις, με το Ιράν να σπεύδει να απορρίψει και να καταδικάσει άμεσα τις αιτιάσεις και τα τάχα αποκαλυπτικά στοιχεία στο διάγγελμα του πρωθυπουργού του Ισραήλ. Από την άλλη, ο τότε Αμερικανός υπουργός εξωτερικών Μάικ Πομπέο δήλωσε ότι οι αποδείξεις που παρουσίασε ο Νετανιάχου ήταν αυθεντικές.

Πέντε περίπου χρόνια αργότερα, στις 23 Φεβρουαρίου 2023, ο πρωθυπουργός του Ισραήλ Νετανιάχου δήλωσε έτοιμος να χτυπήσει τις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν, σύμφωνα με τη βρετανική εφημερίδα Telegraph. Σε σειρά συναντήσεων που είχε ο Νετανιάχου με ανώτατους αξιωματούχους του υπουργείου Άμυνας και της διαβόητης Μοσάντ συζητήθηκε και αναλύθηκε η προετοιμασία μιας επίθεσης κατά του πυρηνικού προγράμματος της Τεχεράνης. Αυτό που διέρρευσε τότε, σύμφωνα με την Telegraph, ήταν ότι o πρωθυπουργός Μπένζαμιν Νετανιάχου ετοιμάζεται για μια πιθανή επίθεση στις πυρηνικές εγκαταστάσεις του Ιράν.

Λοιπόν, αν και οι «αλήθειες» είναι πολλές, μια είναι εντούτοις η πραγματικότητα: Το προσχεδιασμένο γεωπολεμικό «γαϊτανάκι» μεταξύ του Ισραήλ και του Ιράν συνεχίζεται και θα συνεχίζεται μέχρι εκείνη τη στιγμή που το Ισραήλ/ΗΠΑ/ΝΑΤΟ θα βομβαρδίσουν με πρωτοφανή τρόπο, συντριπτικά και καταλυτικά το πυρηνικό πρόγραμμα και πολλές άλλες ακόμη στρατιωτικές εγκαταστάσεις και αποθήκες πυρομαχικών του Ιράν.

Όπως έχω αναλύσει άκρως εκτεταμένα και παρουσιάσει διαχρονικά στα βιβλία μου από τις εκδόσεις Αγαθός Λόγος, αυτό το πρωτόγνωρο, το συγκλονιστικό και το συντριπτικό ισραηλινό χτύπημα από το Ισραήλ/ΗΠΑ στο Ιράν θα γίνει με κύριο στόχο και με απώτερο σκοπό να πάρει στη συνέχεια φωτιά ολόκληρος ο πλανήτης, ώστε να μειωθεί ραγδαία ο πληθυσμός της γης και να ιδρυθεί η σκοπούμενη παγκόσμια σιωνιστική κυβέρνηση-δικτατορία υπό τον αναμενόμενο Εβραίο μεσσία.

Εδώ και λίγα χρόνια, πάνω από 5.000 ραβίνοι και αρχιραβίνοι ανά την οικουμένη μιλούν, διαλαλούν, «συζητούν» μαζί του και αναμένουν τον ερχομό του Εβραίου μεσσία. Και ετοιμάζονται οι ίδιοι, έτι, να σφάξουν και να θυσιάσουν και την γενετικά τροποποιημένη «κόκκινη δάμαλη» στις 22 Απριλίου. Επίσης, σχετικά πρόσφατα ο Τζο Μπάιντεν στη Βουλή των Αντιπροσώπων των ΗΠΑ: Είπα στον Νετανιάχου ότι εσύ και εγώ θα συναντήσουμε σύντομα «τον Μεσσία (αντίχριστο) στην Ιερουσαλήμ». Με το Εβραϊκό Πάσχα να ξεκινάει τη Δευτέρα 22 Απριλίου, μετά τη δύση του ηλίου, και τελειώνει τη Τρίτη στις 30 Απριλίου, το βράδυ.

Ομοίως, πριν από λίγες μέρες και ο πρώην στρατηγός και πρωθυπουργός του Ισραήλ Εχούντ Μπάρακ, μιλώντας στο Γαλλικό κανάλι LCI, είπε ότι υπουργοί που βρίσκονται κοντά στον Νετανιάχου «θα ήθελαν να πυροδοτήσουν μια κλιμάκωση της σύγκρουσης στη Μέση Ανατολή» για να επισπεύσουν την άφιξη του «Μεσσία» (Αντίχριστος ή Dajjal). Ο Εχούντ Μπάρακ εξήγησε ότι ο Νετανιάχου είναι και τελεί υπό την «επιρροή των μεσσιανιστών». Αυτή είναι η στρατηγική του Ισραήλ, πρόσθεσε.

Η κεντρική γεωστρατηγική πρεμιέρα για να φτάσουμε στα τρέχοντα γεγονότα είναι η σιωνιστικώς στημένη «11η Σεπτεμβρίου» του Ισραήλ, με την τάχα «απρόσμενη» και την δήθεν «ξαφνική» επίθεση της Χαμάς στα σύνορα-φράχτη του Ισραήλ στις 7 Οκτωβρίου 2023. Η Ισραηλινή δημοσιογράφος Efrat Fenigson είπε σε βίντεο: «Υπηρέτησα στον Ισραηλινό Στρατό, στις δυνάμεις πληροφοριών.. Σήμερα, με την ανατολή του ηλίου, εκατοντάδες τρομοκράτες της Χαμάς, τουλάχιστον 300, παραβίασαν τον φράχτη των συνόρων σε πολλά σημεία, εντελώς ανεμπόδιστα.. Για μένα αυτή η αιφνιδιαστική επίθεση φαίνεται σαν μια προγραμματισμένη επιχείρηση».

Οι επικυρίαρχοι Εβραίοι σιωνιστές, το μακελειό της 7ης Οκτωβρίου από την φιλοϊρανική Χαμάς, είτε αυτό οι ίδιοι το έστησαν είτε έκαναν τα στραβά μάτια είτε και τα δυο, αποτελεί έναν ειδικό ενδιάμεσο σταθμό τύπου «Δίδυμων Πύργων της Νέας Υόρκης» και αναγκαία γεωπολεμική προϋπόθεση: Για να έχουν οι σιωνιστές ηγέτες και ένα ακόμη λόγο παραπάνω, ώστε, με κάθε δίκιο και με κάθε αποχρώντα λόγο και δικαιολογία να προχωρήσουν στα αναγκαία αντίποινα. Και να φτάσουν μέχρι και στο σημείο να βομβαρδίσουν και το πυρηνικό πρόγραμμα και τις λοιπές στρατιωτικές εγκαταστάσεις του Ιράν, που, αυτό πρωτίστως τους ενδιαφέρει, έτσι ώστε να πάρει φωτιά στη συνέχεια ολόκληρος ο πλανήτης.

Αλλά να όμως που, μετά την εισβολή της «αόρατης» και «υπερ-δαιμόνιας» Χαμάς στο «ανέτοιμο» ηλεκτρονικά και βρισκόμενο σε πολύ «βαθύ ύπνο» πρακτορικά και στρατιωτικά Ισραήλ, κάπου τα πράγματα «κόλλησαν» και πάλι, διότι και πάλι κάτι άλλο και το απολύτως αναγκαίο έλειπε για να προχωρήσουν έτι τα διεθνικά γεγονότα και ο προσχεδιασμένος Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος. Αυτό που τώρα έλειπε ήταν ο παρείσακτος γεωπολεμικός πυροκροτητής, ώστε να πάρει φωτιά ολόκληρη η Μέση Ανατολή.

Και μια ενδιάμεση και αναγκαία διευκρίνηση: Οι πρωτοστάτες και αόρατοι σιωνιστές έστειλαν τον ισραηλινό Στρατό στην Λωρίδα της Γάζας όχι για την Γάζα αυτό καθαυτό και για τα σχετικά και τάχα ή δήθεν αντίποινα, αλλά για να δημιουργήσουν έτι και να «μοχλεύσουν» στην συνέχεια γεωπολεμικά και πολλαπλασιαστικά ολόκληρη την Μέση Ανατολή, ώστε να οδηγήσουν τον κόσμο στον από τους ίδιους προσχεδιασμένο επίγειο αρμαγεδδώνα. Τα γεγονότα της 7ης Οκτωβρίου είναι, δηλαδή, ένας αναγκαίος προπομπός και ένας στημένος ενδιάμεσος γεωστρατηγικός σταθμός και φάση του σε εξέλιξη γενικού πολέμου.

Και για να υπηρετήσουν πιστά οι «πεφωτισμένοι» και για να υλοποιήσουν έτι περαιτέρω αυτόν τον γενοκτονικό και κυρίαρχο στόχο του γενικού πολέμου, τώρα, το απορρέον, το σοβαρότατο και το κυρίαρχο ερώτημα στις ανώτατες διαβουλεύσεις και στις ύψιστες συζητήσεις των σιωνιστών ηγετών ήταν: Πως από τον πόλεμο που βάλαμε έξυπνα και συνεχίζουμε στην Λωρίδα της Γάζας θα κάνουμε ή θα κινηθούμε, έτσι ώστε να μεταπηδήσει και πάλι «τυχαία» και ξανά «συμπωματικά» η σιωνιστική πολεμική φωτιά και στα γεωστρατηγικά χωράφια του Ιράν; Χρειαζόμαστε τώρα έναν παρείσακτο γεωπολεμικό πυροκροτητή.

Κανένα πρόβλημα και πάλι για τους σιωνιστές ηγέτες παγκοσμίως όσο επίσης και για τους αντίστοιχους τοπικούς ταγούς του Ισραήλ! Όλοι οι καλοί χωράνε. Όλα λύνονται με λίγη καλή πρόθεση και με λίγη ευγενική θέληση. Το εξόχως «βρώμικο» και «κακό» καθεστώς του Ιράν έχει χιλιάδες στρατιώτες, μισθοφόρους και άλλους και λοιπούς πολεμοχαρείς τζιχαντιστές μέσα στην «σφηκοφωλιά» και εχθρό μας που λέγεται Συρία. Χρόνια τώρα αυτοί οι «ελεεινοί» και «τρισάθλιοι» και τυφλά «τζιχάντια» και φιλοϊρανοί μας πολεμάνε και μας σκοτώνουν μέσα από την χώρα-καθεστώς του προέδρου Άσαντ.

Αυτό ήταν! Η λύση βρέθηκε με την συμπληρωματική χρήση ενός διεθνικού παρείσακτου γεωπολεμικού πυροκροτητή. Προχωράμε: Να ετοιμάσουμε και να στείλουμε εμείς οι Ισραηλινοί τα αεροπορικά μας «χαιρετίσματα» με τα αόρατα αεροσκάφη F-35 στους στρατηγούς και τους λοιπούς Ιρανούς, οι οποίοι, μέσα από τα εδάφη της Συρίας και μεγάλου εχθρού μας, διοικούν, στρατολογούν και κατευθύνουν τις φιλοϊρανικές δυνάμεις, οι οποίες μας απειλούν συνεχώς και συνεχίζουν να χύνουν το αίμα αθώων πολιτών μας μέσα στο Ισραήλ. Και έτσι και έγινε στη συνέχεια. Το είδαμε.

Την 1η Απριλίου 2024 έλαβε χώρα μια ισραηλινή αεροπορική επιδρομή στην ιρανική πρεσβεία στη Δαμασκό της Συρίας, σκοτώνοντας 16 άτομα, συμπεριλαμβανομένου του ανώτατου διοικητή της Δύναμης Κουντς του Σώματος των Φρουρών της Ισλαμικής Επανάστασης, Ταξίαρχου Μοχαμέντ Ρ. Ζαχεντί και άλλων επτά αξιωματικών. Σκοτώθηκε επίσης και ο αναπληρωτής του Ζαχεντί, ταξίαρχος Mohammad H. Rahimi. Ο Ιρανός πρεσβευτής στη Συρία Χοσεΐν Ακμπάρι είπε ότι το κατεστραμμένο κτίριο του προξενείου «στοχοποιήθηκε με έξι πυραύλους από ισραηλινά πολεμικά αεροσκάφη F-35».

Μετά από αυτό το από το πουθενά σχεδόν και σκόπιμο και αόρατο χτύπημα στην ιρανική πρεσβεία της Δαμασκού από το Ισραήλ, τα διεθνικά πράγματα κυλούν πλέον θαυμάσια και ρέουν εξόχως με ευταξία, προβλέψιμα και πολύ αρεστά για τους «πεφωτισμένους» και «φιλάνθρωπους» ηγέτες. Πλέον, το αιματοβαμμένο μεσανατολικό ποτάμι δεν γυρίζει πια πίσω. Ξεχείλισε. Όλα πήραν πια το δρόμο τους και χωρίς καμία δυνατότητα για πισωγύρισμα. Μετά από αυτόν τον βομβαρδισμό της πρεσβείας στη Δαμασκό, η γεωπολεμική «μπάλα» έφτανε στο «γήπεδο» της χώρας του Ιράν, που είδε τα παιδιά της νεκρά και θαμμένα μέσα στα συντρίμμια και στα μπάζα και την διεθνή της φήμη τσακισμένη.

Και φυσικά, αμέσως άρχισε και το απολύτως απαραίτητο διεθνές σιωνιστικό «ξέπλυμα» προς τους ηγέτες του Ισραήλ. Τα συστημικά διεθνή ΜΜΕξαπάτησης, πήραν τις «μάνικες» για να «ξεπλύνουν» και να δικαιολογήσουν την απόφαση των Ισραηλινών αξιωματούχων. Σύμφωνα με τον Guardian, ο κύριος στόχος της επίθεσης ήταν ο Ιρανός διοικητής Ζαχεντί, ο οποίος ήταν ένας κρίσιμος κρίκος στη σχέση μεταξύ του Ιράν και της φιλοϊρανικής Χεζμπολάχ. Για τους New York Times, το θανατηφόρο χτύπημα είχε κύριο στόχο μια συνάντηση μεταξύ αξιωματούχων Ιρανών και Παλαιστινίων, που περιελάβανε και ηγέτες της Παλαιστινιακής Ισλαμικής Τζιχάντ, οι οποίοι συζητούσαν τον πόλεμο στη Γάζα.

Όπως ήταν άριστα σιωνιστικώς προσχεδιασμένο και φυσικό διεθνικό επόμενο, στη συνέχεια, στις 13 Απριλίου 2024, το Ιράν ανταπέδωσε την επίθεση του Τελ Αβίβ με επιδρομές πυραύλων και drone κατά του Ισραήλ, με το κράτος του Ιράν να ισχυρίζεται ότι στόχευε πρωτίστως τις αεροπορικές βάσεις από τις οποίες ξεκίνησε η ισραηλινή επίθεση στο προξενείο της Δαμασκού. Τα γεωστρατιωτικά αντίποινα του ιρανικού στρατού προς το Ισραήλ ήταν η εκτόξευση περισσότερων από 300 οπλικά συστήματα, συμπεριλαμβανομένων τουλάχιστον 170 drones, 30 πυραύλων κρουζ και 120 βαλλιστικών πυραύλων.

Τα διεθνικά πράγματα πήραν πια τον δρόμο τους. Η γεωπολεμική συνέχεια θα δοθεί με επιτιθέμενο αυτή τη φορά το «θύμα» και βαθιά θυμωμένο και «ανάστροφα» δικαιολογημένο και «αμυνόμενο» κράτος του Ισραήλ, από το «κακό», «επιτιθέμενο» και πολεμοκάπηλο «καθεστώς» του Ιράν. Και αυτό το χτύπημα από το Ισραήλ/ΗΠΑ/ΝΑΤΟ προς το Ιράν είναι απολύτως σίγουρο ότι θα συμβεί: Διότι όλα γίνονται και προετοιμάζονται για αυτό το συντριπτικό και καταλυτικό χτύπημα στο Ιράν, που θα αποτελέσει το πολεμικό «κερασάκι» στην παγκόσμια γενοκτονική τούρτα του σιωνιστικού προγραμματισμού για να εισέλθει ο πλανήτης στο παγκόσμιο ολοκαύτωμα.

Για τους γνώστες και τους μυημένους, οι ηγέτες σιωνιστές πρέπει κατ’ αρχήν, πρώτα-πρώτα και απολύτως υποχρεωτικά να βρουν και την κατάλληλη αποκρυφιστική και θεοσοφική ημερομηνία για να μπορεί να λάβει χώρα αυτό το χτύπημα στο Ιράν και έτσι αναγκαστικά και εξ αριθμοσοφικού ορισμού οι ίδιοι περιμένουν. Δικαιολογούνται, ενδιαμέσως, ως συνετοί ηγέτες και ως αθώες και περίσκεπτες περιστερές. Όλα όμως δείχνουν Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο!

https://www.facebook.com/profile.php?id=100000270536476

ΗΛΙΑΣ Δ. ΚΑΛΛΙΩΡΑΣ, PhD
Διεθνολόγος Καθηγητής, Συγγραφέας
Πρώην Βουλευτής Φθιώτιδας

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου