Κυριακή 24 Δεκεμβρίου 2023

Zero Hedge : “Είναι αηδιαστικό αυτό που κάνουν”: Ο Τάκερ Κάρλσον περιγράφει την επίσκεψη με τον Τζούλιαν Ασάνζ

ΑΠΌ ΤΟΝ TYLER DURDEN

Καθώς ο Τζούλιαν Ασάνζ πλησιάζει την «τελική» έφεσή του κατά της έκδοσης στις Ηνωμένες Πολιτείες, όπου αντιμετωπίζει περίπου 18 κατηγορίες που σχετίζονται με την απελευθέρωση τεράστιων αποδεικτικών στοιχείων κατά της κυβέρνησης των ΗΠΑ, ο 52χρονος ιδρυτής των WikiLeaks δέχθηκε επίσκεψη. από τον Τάκερ Κάρλσον για να συζητήσουν την

κατάστασή του.

Ο Κάρλσον περιγράφει τον Ασάνζ ως «έναν από τους σπουδαιότερους δημοσιογράφους της εποχής μας», ο οποίος «πέρασε την ενήλικη ζωή του φέρνοντας στο κοινό κρυφά γεγονότα σχετικά με το τι κάνουν οι ηγέτες μας».

Ίσως το πιο αξιοσημείωτο είναι ότι ο Ασάνζ δημοσίευσε εσωτερικά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Εθνική Επιτροπή των Δημοκρατικών, αποκαλύπτοντας, μεταξύ άλλων, ότι η εκστρατεία της Χίλαρι Κλίντον συνωμότησε για να εξαπατήσει τον αντίπαλο Μπέρνι Σάντερς . Αυτές οι διαρροές, που ισχυρίζονται οι Δημοκρατικοί ως ρωσικές αμυχές, ήταν στην πραγματικότητα εσωτερικές διαρροές, σύμφωνα με τον Carlson.

Επιπλέον, ο Carlson σημείωσε πώς χρησιμοποιήθηκε μια κατασκευασμένη, ενισχυμένη από μέσα ενημέρωσης κατηγορία για σεξουαλική επίθεση στη Σουηδία εναντίον του Assange, ο οποίος πέρασε περισσότερα από επτά χρόνια στο άσυλο στην Πρεσβεία του Ισημερινού στο Λονδίνο. Και όταν αποκάλυψε τον κατασκοπευτικό μηχανισμό της CIA, ο πρώην διευθυντής της CIA Μάικ Πομπέο συζήτησε την απαγωγή ή τη δολοφονία του, ενώ δεν κατηγορήθηκε για κανένα έγκλημα στις ΗΠΑ εκείνη την εποχή.

Οι συνδρομητές του δικτύου Tucker Carlson (που φυσικά θα έπρεπε να είναι όλοι) μπορούν να παρακολουθήσουν το υπόλοιπο τμήμα, στο οποίο ο Carlson περιγράφει να κάθεται με τον Assange για περίπου μία ώρα (δεν επιτρέπονται κάμερες). Συζητά επίσης την κατάσταση με τη σύζυγο του Ασάνζ, Στέλλα.

Καλύτερες στιγμές:

  • “Μιλήσαμε για το γιατί είναι στη φυλακή και η πρώτη μου ερώτηση ήταν: “τι νομίζεις ότι πρόκειται στην πραγματικότητα;”, στην οποία ο Ασάνζ απάντησε ότι “έγινε για πρώτη φορά διάσημος όταν το WikiLeaks δημοσίευσε έγγραφα και βίντεο ότι οι ΗΠΑ Η κυβέρνηση είχε κρατήσει μυστικό από τους πολέμους στο Ιράκ και το Αφγανιστάν που ήταν πολιτικά ενοχλητικοί για το Πεντάγωνο – αλλά αυτή δεν ήταν η κόκκινη γραμμή. Η κόκκινη γραμμή ήταν αρκετά χρόνια αργότερα, όταν το WikiLeaks δημοσίευσε πληροφορίες σχετικά με την παρακολούθηση από τη CIA .
  • «Είναι εντελώς αγανακτισμένο που τον κρατούν, και δεν έχει καν διαπράξει ή κατηγορηθεί για έγκλημα σε αυτή τη χώρα».
  • ” Οι κρατούμενοι αντιμετωπίζονται σαν ζώα . Και δεν είναι ζώο, είναι ένας δημοσιογράφος που δεν έχει διαπράξει κανένα έγκλημα. Και έτσι, όποιος είναι υπέρ αυτού, όποιος υποστηρίζει τα συνεχιζόμενα βασανιστήρια του, είναι εχθρός σου.”
  • «Ο Ασάνζ μοιάζει με φωτογραφίες του Τύπου, ίσως μεγαλύτερος, χλωμός, δεν έχει βγει έξω εδώ και 13 χρόνια…»

Όπως σημειώνει ο Πωλ Κρεγκ Ρόμπερτς , η κατάσταση του Ασάνζ «δείχνει οριστικά ότι η Ουάσιγκτον θεωρεί την αλήθεια ως τον πιο επικίνδυνο εχθρό της».

Μια χώρα χωρίς μέσα ενημέρωσης δεν μπορεί να είναι ελεύθερη ή να έχει υπεύθυνη κυβέρνηση.   Οι Αμερικάνοι που πιστεύουν ότι ζουν σε μια ελεύθερη χώρα είναι εντελώς πλανημένοι. Είναι αξιολύπητοι.

Σας ενθαρρύνουμε να μεταβείτε στον ιστότοπο του Tucker και να παρακολουθήσετε τα υπόλοιπα εδώ .

zerohedge.com

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου