Τετάρτη 20 Δεκεμβρίου 2023

Ένα ηφαίστειο άρχισε να λειτουργεί στην Ισλανδία. Η προφητεία του Edgar Cayce γίνεται πραγματικότητα.

Στις 18 Δεκεμβρίου 2023, στις 22:17 τοπική ώρα, ξεκίνησε μια ηφαιστειακή έκρηξη στην Ισλανδία, βόρεια του Γκρίνταβικ, η οποία όχι μόνο δεν προκάλεσε έκπληξη, αλλά ακολούθησε ένα κλασικό μοτίβο. 

Έτσι, όλοι θυμόμαστε μια απότομη άνοδο στο έδαφος κατά μέτρα και ακόμη και μια εμφανή ρωγμή σε

όλη αυτή την άνοδο:












 

Έτσι, όλα έμοιαζαν υπέροχα: υπήρξε μια έκρηξη τύπου Χαβάης, δεν υπήρξε έκρηξη ή καπνός, οι άνθρωποι απομακρύνθηκαν και η λιθόσφαιρα εκτόνωσης ελαφρώς από την ένταση και τώρα, αν ένας ισχυρός σεισμός έβλεπε κάπου, αναβάλλεται επ' αόριστον. περίοδος. Ωστόσο, εδώ τελειώνουν τα καλά νέα και αρχίζουν τα καλά νέα, πώς να το θέσω - όχι πολύ καλά. 

Στις 4 Δεκεμβρίου 2023, οι υπηρεσίες της NASA έδειξαν μια σειρά από τρεις εκρήξεις ακτίνων γάμμα . Ίσως ήταν πραγματικά τρεις από αυτούς, ίσως και οι 33, αλλά ο μανδύας λειτούργησε και η λιθόσφαιρα έσπασε ακριβώς δύο εβδομάδες αργότερα. 

Και στις 16 Δεκεμβρίου, το τσίρκο επαναλήφθηκε , και πάλι υπήρξαν είτε τρεις εκρήξεις ακτίνων γάμμα, είτε 33. Επομένως, γύρω στις 31 Δεκεμβρίου, κάτι θα φουντώσει ξανά κάπου. Πόσο - δεν ξέρουμε εδώ, γιατί η NASA αναφέρει πάντα μόνο την αλήθεια, μόνο την αλήθεια και μόνο την αλήθεια, αλλά όχι ολόκληρη την αλήθεια. 

Η δεύτερη, όχι πολύ χαρούμενη είδηση, είναι ότι οι ένδοξοι Αμερικανοί γεωλόγοι που οργώνουν τις θάλασσες, βρήκαν ένα ολόκληρο σύστημα οροσειρών κοντά στην Τασμανία, που φαινόταν να μην υπήρχαν ποτέ πριν, αλλά μετά προεξείχαν από τον βυθό, όπως ανέφερε χθες το Newsweek:

 

Ας δούμε πού έχουμε αυτή την Τασμανία:

Τώρα ας δούμε πού έχουμε τον γεωλογικό αντίποδα της Ισλανδίας:

Φυσικά, αυτοί οι βράχοι δεν ανέβηκαν από τον πυθμένα ως απάντηση στην Ισλανδία. Ήταν η Ισλανδία που ανταποκρίθηκε στην άνοδο του βυθού στον Νότιο Ωκεανό, η ένταση μεταδόθηκε αυστηρά σε ευθεία γραμμή. 

Τι είδους ένταση είναι αυτή και τι την προκάλεσε - δεν γνωρίζουμε με βεβαιότητα, αλλά γνωρίζουμε ότι ο Edgar Cayce προειδοποίησε συγκεκριμένα για τον Νότιο Ωκεανό. Είπε ότι όλα θα ξεκινήσουν ανεβάζοντας τον πυθμένα στην περιοχή της Τασμανίας. Μόλις ανέβει ο πάτος, θα χρειαστεί να φορτώσετε ρούχα στην Κιβωτό του Νώε, ειδικά για τους απογόνους των σαμουράι. 

Έτσι, φαίνεται πολύ ότι πλησιάζει η ηπειρωτική μετατόπιση που προβλέπει ο Cayce, οπότε ας παρακολουθούμε τις εξελίξεις. 

thebigtheone.com

AΠΟΔΟΣΗ : Corfiatiko.blogspot.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου