Σάββατο 23 Δεκεμβρίου 2023

«Η Αμερική σε πτώση»! «Βράζουν» ΜΜΕ των ΗΠΑ, οι εξελίξεις προμηνύουν σοβαρά γεγονότα!

Ακόμη και οι Ουκρανοί ξυπνούν σε σχέση με τον πρόεδρό τους τον Ζελένσκι και τους συντρόφους του, όπως εκτιμά η δημοσιογράφος του FOXNEWS, Λόρα Ίνγκραχαμ, η οποία προχωρά σε αποκαλύψεις, οι οποίες δείχνουν πως κάτι πλησιάζει στην Αμερική!

«Η ελευθερία της Ουκρανίας εξαρτάται εξ ολοκλήρου από το ότι οι ΗΠΑ θα

δανειστούν περισσότερα δισεκατομμύρια για να τις κρατήσουν να πολεμούν την Ρωσία και να πληρώνουν τους κρατικούς υπαλλήλους της χώρας», είπε η παρουσιάστρια του Fox News.

Και συνεχίζεi:

«Τι χρηματοδοτούμε ακριβώς; Το αναλογίζεστε ποτέ αυτό;

 Ο Ζελένσκι αρνείται να επιτρέψει μια εκλογική αναμέτρηση την επόμενη χρονιά. Τι σημαίνει αυτό για την δημοκρατία;

Έχει ανακηρύξει στρατιωτικό νόμο στην Ουκρανία! Έχει απαγορεύσει να μιλούν την μητρική τους γλώσσα, την ρωσική, εκατομμύρια δικοί του πολίτες!

Οι κορυφαίοι κυβερνητικοί υπουργοί της χώρας του να εμπλέκονται σε τεράστια σκάνδαλα διαφθοράς, τα οποία περιλαμβάνουν ένα θεόρατο χρηματικό ποσό που ήδη τους έχουν δώσει οι Αμερικανοί φορολογούμενοι!

Ακόμη και ο ουκρανικός λαός παρατηρεί το πρόβλημα με δισεκατομμύρια δολάρια να περιφέρονται στα χέρια των ανίκανων μελών της ομάδας Ζελένσκι.

Μια δημοσκόπηση που παραγγέλθηκε από την Διεθνή Διαφάνεια βρήκε ότι ”το 77% των Ουκρανών βλέπει την διαφθορά ως έναν μείζων λόγο ανησυχίας!” Μια άλλη δημοσκόπηση βρήκε ότι ”οι Ουκρανοί βλέπουν τη διαφθορά ως μια υψηλή απειλή ασφαλείας.” Προσοχή!!! ”Μεγαλύτερη ακόμη κι απ’ την απειλή ενός πυρηνικού πλήγματος από τη Ρωσία!!!!”

”Αλλά αν χάσει η Ουκρανία, η Αμερική θα εξευτελιστεί;;;

Το λέω σ’ όλους τους παγκοσμιοποιητές που χρησιμοποιούν αυτό το παλιό ρητό, χάρη στις πολιτικές τους, η Αμερική έχει ήδη εξευτελιστεί… Βρισκόμαστε σε μια κατάσταση πτώσης».

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου