Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2023

Ομάδα - πρότυπο! Με φανταστικό Πρόεδρο!

Σε μια αποκαλυπτική συνέντευξή του στην ιστοσελίδα debut.gr, ο Σάββας Γκέντσογλου μίλησε για όλους τους σταθμούς της καριέρας του και έκανε ξεχωριστή μνεία για τη συνεργασία του με τον Μακεδονικό και τον πρόεδρό του Παύλο Ανδρώνη, υμνώντας τους για την οργάνωση και τη συμπεριφορά απέναντι στους ποδοσφαιριστές.
Τι είπε για τον Μακεδονικό και τον πρόεδρό του: 

«Ο Μακεδονικός είναι ομάδα-πρότυπο και μακάρι όλες οι ομάδες να ήταν έτσι. Και θα εξηγήσω τι εννοώ. Είναι ομάδα-πρότυπο ως προς τη διοίκηση. Ο πρόεδρος είναι φανταστικός, λειτουργεί σωστά απέναντι στους παίκτες και δεν νομίζω να υπάρχει άλλος τέτοιος στην Ελλάδα, χωρίς να θέλω να υποτιμήσω τους υπόλοιπους. Είναι ένας άνθρωπος που ενώ τον γνωρίζω ελάχιστα, τον σέβομαι απεριόριστα. Η διοίκηση λειτουργεί αρμονικά και η ομάδα έχει καλές εγκαταστάσεις.

Μακάρι όλες οι ομάδες (με εξαίρεση τις top ομάδες της Ελλάδας που διαθέτουν τα πάντα) να λειτουργούν σύμφωνα με το μοντέλου του Μακεδονικού. 
Όλοι τους ήταν εξαιρετικοί και τους αξίζουν πολλά συγχαρητήρια. Πέρα από το αγωνιστικό κομμάτι, εγώ θέλω να σταθώ σε αυτούς τους ανθρώπους διότι κάνουν μία τρομερή προσπάθεια. 
Παρέχουν ό,τι χρειάζεται στον ποδοσφαιριστή προκειμένου εκείνος να δουλέψει και να είναι σωστός σε αυτό που κάνει, κάτι που δεν ισχύει σε όλες τις ομάδες».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου