Πέμπτη 28 Σεπτεμβρίου 2023

Χωρίς νερό, ρεύμα και τηλέφωνα ο Βόλος – Σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης πάλι η Μαγνησία./Δραματική η κατάσταση στο Βόλο- μεγάλες πλημμύρες-έσπασε ο Κραυσίνδωνας-επιχείρηση απεγκλωβισμού 3 ατόμων στο κέντρο

 Δραματική είναι η κατάσταση στο κέντρο της πόλης του Βόλου όπου βρίσκεται σε εξέλιξη επιχείρηση της Πυροσβεστικής για απεγκλωβισμό πολιτών από σπίτια και αυτοκίνητα τα οποία έχουν βουλιάξει από τους ορμητικούς χειμάρρους που προκάλεσε η κακοκαιρία Elias.

Ανησυχητική είναι η εικόνα που καταγράφεται αυτή την ώρα και στο Νοσοκομείο του Βόλου όπου η

στάθμη του νερού ξεπερνά το ύψος του υπογείου.


Δεκάδες κλήσεις για απεγκλωβισμούς έχει δεχθεί η Πυροσβεστική από την Αγριά και Αλυκές με τα νερά να έχουν φτάσει τους 80 πόντους  και να σπεύδουν Πυροσβέστες και ΕΜΑΚ. Στην Αγριά υπήρξαν αναφορές για εγκλωβισμένους σε πάρκινγκ σούπερ μάρκετ! 

Μεγάλο τμήμα του Βόλου παραμένει εδώ και  ώρα χωρίς ρεύμα, αφού σημειώνονται εκρήξεις σε υποσταθμούς του ΔΕΔΔΗΕ που έχουν πλημμυρίσει από τα ορμητικά νερά.

Επίσης, πολλές περιοχές έχουν μείνει χωρίς υδροδότηση, ενώ τα κινητά και τα σταθερά τηλέφωνα λειτουργούν με μεγάλη δυσκολία και μόνο κατά διαστήματα.

thenewspaper.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου