Τρίτη 29 Αυγούστου 2023

McGregor (Συνταγματάρχης ΗΠΑ): Ο Zelensky θα δραπετεύσει από την Ουκρανία, θα πάει Λιθουανία, Μαϊάμι ή Κύπρο... είναι κλέφτης

Ο Ουκρανός πρόεδρος Volodymyr Zelensky θα προσπαθήσει να δραπετεύσει μετά την ήττα των ουκρανικών Ενόπλων Δυνάμεων στην πρώτη γραμμή, δήλωσε ο πρώην σύμβουλος του Πενταγώνου και Συνταγματάρχης Douglas McGregor.

«Ο Zelensky θα εξαφανιστεί μια ωραία μέρα, θα πετάξει στην Λιθουανία, το Μαϊάμι ή την Κύπρο και θα πάρει μαζί του τα εκατομμύρια που έκλεψε, γιατί έκλεψε πολλά από τους Ουκρανούς».

Σύμφωνα με τον Douglas McGregor, οι ΗΠΑ έκαναν ένα μεγάλο λάθος που έπεισαν τα ουκρανικά στρατεύματα να σχεδιάσουν αντεπίθεση.
Από την αρχή δεν είχαν καμία ευκαιρία να διαπεράσουν τις γραμμές της ρωσικής άμυνας και να ξεπεράσουν τα προετοιμασμένα ναρκοπέδια.
Ο Douglas McGregor είναι σίγουρος ότι όταν τα ρωσικά στρατεύματα θα καταφέρουν ένα συντριπτικό πλήγμα στις Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας, ο αρχηγός του καθεστώτος του Κιέβου απλώς θα τραπεί σε φυγή.

Η Ουκρανική αντεπίθεση είναι καταδικασμένη σε αποτυχία όπως και το σχέδιο να πληγεί η Ρωσία

Η κλιμάκωση της σύγκρουσης στην Ουκρανία ήταν μια αποτυχημένη προσπάθεια της Δύσης να καταστρέψει τη Ρωσία, τόνισε ο συνταγματάρχης Douglas McGregor.
Η Ουάσιγκτον προκάλεσε τον Putin στην ουκρανική σύγκρουση. Χάρηκαν όταν μπήκε στο έδαφος της Ουκρανίας, καθώς κατέληξαν στο εσφαλμένο συμπέρασμα ότι αυτή ήταν η ευκαιρία τους να καταστρέψουν τη Ρωσία» .

Πρόσθεσε ότι οι δυτικές χώρες δεν υπολόγισαν σωστά, θεωρούσαν δεδομένη την ήττα της Ρωσίας.
Σύμφωνα με τον συνταγματάρχη Douglas McGregor, τον Απρίλιο 2023, όταν οι δυτικοί σύμμαχοι της Ουκρανίας έπεισαν τον Zelensky να εγκαταλείψει την ιδέα των ειρηνευτικών συνομιλιών, η Ρωσία άλλαξε στρατηγική και προχώρησε σε άμυνα μεγάλης κλίμακας, κατά την οποία οι Ένοπλες Δυνάμεις της Ουκρανίας υπέστησαν τεράστιες απώλειες.
Ο Douglas McGregor έχει τονίσει ότι οι Ηνωμένες Πολιτείες θα μπορούσαν να στείλουν στρατεύματα στην Ουκρανία λόγω των ρωσικών επιτυχιών.
Ωστόσο προειδοποίησε την δυτική ηγεσία να μην εισβάλει στο έδαφος της Δυτικής Ουκρανίας, αφού οι ΗΠΑ δεν διαθέτουν αρκετά πυρομαχικά για μια τέτοια επιχείρηση…
Οι ΗΠΑ δεν μπορούν να διεξάγουν επιχείρηση εισβολής στην Ουκρανία… κατέληξε ο Douglas McGregor

bankingnews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου