Σάββατο 19 Αυγούστου 2023

'Εξωγηινοι' δεν υπάρχουν

- 'Εξωγηινοι' δεν υπάρχουν , και ο όρος αυτός συνεπώς ως φανταστικός δεν γινεται να υφίσταται , γιατί αποδιδει την εννοια μιας αντίληψης , που ομως ως ανυποστατη καταρρίπτεται μέσα από τις δύο γωνίες θεωρησης του Θειου .
 Δηλαδή εξ αυτης της Αποκαλύψεως (θεολογία) καθως επίσης και εξ αυτης της Δημιουργίας(επιστήμη)
- Επί Σοί χαίρει κεχαριτωμένη πάσα η κτισις , Αγγέλων το σύστημα και Ανθρώπων το γένος , μας πληροφορεί το Πνεύμα της Αληθειας δια του στόματος των Αγίων Πατέρων , πιστοποιωντας μας ότι δεν υπάρχει κάτι άλλο που χαρακτηριζομενο να είναι Λογική Δημιουργια.
 - Η καμπυλότητα τωρα της πυκνότητας της ενέργειας μας δίνει αριθμούς , τους οποίους τους προσλαμβάνει ο εγκέφαλος μας που δια μέσου της διακύμανσης της κβαντικής του κενου , μας τις παρουσιάζει ως σχήματα και εικονες. . Έτσι όλη την κτίση την αντιλαμβανεται κατα τον εικονικο αυτόν τρόπο μόνον ο άνθρωπος δια μέσου του εγκεφαλου του και κανένα άλλο από τα  δημιουργηματα του 'υλικου' αυτου κόσμου . 
Οπότε όλα είναι μόνον στο μυαλό μας (ενεφύσησεν) και τίποτε δεν υπάρχει εκεί πέρα έξωθεν αυτού , παρά μόνον αυτή η  εργασία του Χριστού δια των ακτιστων ενεργειων Του (θεολογία) , ή άλλιως , η απειρη κοχλαζουσα θάλασσα της ενέργειας (επιστήμη).

Γιάννης Βασιλειάδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου