Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Fox News: Aμερικανοί Εισαγγελείς αντιμετωπίζουν πλέον τον Fauci ως κατηγορούμενο για τη συγκάλυψη της εργαστηριακής προέλευσης του ιού COVID-19!

Fauci και ο Zuckerberg «συνεργάστηκαν» για να σκοτώσουν τη θεωρία διαρροής του COVID από εργαστήριο

Σκάνε διαρκώς νέες βόμβες για την εργαστηριακή πρέλευση του ιού COVID-19 οι αποκαλύψεις γύρω από την οποία θα “σκοτώσουν” πολλές κυβερνήσεις και πολλούς ηγέτες του δυτικού κόσμου οι οποίοι εκούσια ή ακούσια ενεπλάκησαν σε μία πανδημία με έντονα πλέον τα ποινικά στοιχεία που δείχνουν έγκλημα κατά της ανθρωπότητας. Έτσι Αμερικανοί Εισαγγελείς και δικαστές υποστηρίζουν ότι

οι Fauci και ο Zuckerberg «συνεργάστηκαν» για να σκοτώσουν τη θεωρία διαρροής εργαστηρίου COVID.
Ομοσπονδιακός δικαστής λέει ότι ο Fauci θα απαντήσει ενόρκως για το ρόλο του στην «επιχείρηση λογοκρισίας» με την Big Tech!

Οι Γενικοί Εισαγγελείς στο Μιζούρι και τη Λουιζιάνα έχουν συγκεντρώσει πολλά στοιχεία που λένε ότι δείχνουν ότι ο Dr. Anthony Fauci συνεργάστηκε απευθείας με εταιρείες Big Tech για να καθοδηγήσει τη δημόσια συζήτηση για τον COVID-19 και να κλείσει τις συζητήσεις για την προέλευσή του, έργο που περιλαμβάνει άμεσες συνομιλίες με τον Διευθύνοντα Σύμβουλο του Facebook Mark Zuckerberg.

Την Παρασκευή, ένας ομοσπονδιακός δικαστής αποφάσισε ότι ο Γενικός Εισαγγελέας της Λουιζιάνα Jeff Landry και ο Γενικός Εισαγγελέας του Μιζούρι Eric Schmitt θα έχουν την ευκαιρία να καθαιρέσουν τον Fauci και άλλους αξιωματούχους της κυβέρνησης Biden για αυτές τις συνεργασίες καθώς προχωρά η υπόθεσή τους. Ένα βασικό γεγονός που θέλουν να αποδείξουν είναι ότι ο Fauci συνεργάστηκε με το Facebook και άλλους για να περιορίσει τη συζήτηση ότι ο ιός προήλθε από ένα εργαστήριο στο Wuhan της Κίνας.

«Ο κατηγορούμενος Anthony Fauci, ανώτερος αξιωματούχος της ομοσπονδιακής κυβέρνησης, συντονίζοντας με άλλους, ενορχήστρωσε μια εκστρατεία για να δυσφημήσει την υπόθεση της διαρροής εργαστηρίου στις αρχές του 2020», αναφέρουν οι Landry και Schmitt στη συνέντευξή τους. «Ως διευθυντής του NIAID, ο Δρ. Fauci, είχε χρηματοδοτήσει επικίνδυνη έρευνα «κέρδους-λειτουργίας» στο Ινστιτούτο Ιολογίας της Wuhan μέσω διαμεσολαβητών όπως η EcoHealth Alliance, με επικεφαλής τον Δρ Peter Daszak».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου