Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2022

Συγκλονιστική η Τζόρτζια Μελόνι – Προγραμματικές δηλώσεις: ”Η Ιταλία με την Ελλάδα είναι οι κοιτίδες του δυτικού πολιτισμού”

Μετά τον Ιταλό Υπουργό Πολιτισμού που μίλησε για την ”Μεγάλη Ελλάδα”, η νέα πρωθυπουργός της Ιταλίας, Τζόρτζια Μελόνι, μίλησε σήμερα (25.10.2022) στη Βουλή, όπου παρουσίασε το κυβερνητικό της πρόγραμμα, το οποίο είχε και ελληνικό άρωμα, ενόψει της

αποψινής ψηφοφορίας για παροχή ψήφου εμπιστοσύνης.

«Η Ιταλία, με την Ελλάδα, είναι η κοιτίδες του δυτικού πολιτισμού και του συστήματος αξιών το οποίο βασίζεται στην ελευθερία και την Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά η Τζόρτζια Μελόνι.

«Θα προστατέψουμε το Made in Italy και θα προωθήσουμε την διατροφική μας κυριαρχία, ώστε να μην εξαρτώμεθα από μακρινές χώρες για να δώσουμε φαγητό στα παιδιά μας», τόνισε η νέα Ιταλίδα πρωθυπουργός. Παράλληλα, δεσμεύθηκε ότι η κυβέρνησή της θα αυξήσει και την αυτονομία της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Ανήκομεν εις την Δύσιν

«Η Ιταλία, με την Ελλάδα, είναι η κοιτίδες του δυτικού πολιτισμού και του συστήματος αξιών το οποίο βασίζεται στην ελευθερία και την Δημοκρατία», είπε χαρακτηριστικά.

directus.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου