Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Επιζώσα του ολοκαυτώματος για μέτρα COVID: Παρόμοια επέβαλλαν οι Ναζί – Έτσι υποτίμησαν και τον Χίτλερ είπε για το Great Reset, vid

Η επιζώσα του ολοκαυτώματος Ισραήλ, (δημόσιος υπερασπιστής των ανθρωπίνων δικαιωμάτων και ιδρυτής και πρόεδρος της Συμμαχίας για την Προστασία της Ανθρώπινης Έρευνας (AHRP)) σε μία ηχηρή τοποθέτησή της, συγκρίνει τα μέτρα που παίρνονται τώρα με αφορμή ων COVID με τα

μέτρα που εφάρμοζαν οι ναζί.

Επιπλέον, κάνει αναφορά στην ρήση του μέντορα του πρωθυπουργού και επικεφαλής της Μεγάλης Επανεκκίνησης, Klaus Schwab, ότι δηλαδή ο κορωνοϊός δίνει ευκαιρία επανεκκίνησης του κόσμου σε ένα παγκόσμιο αριστερόστροφο διεθνιστικό μοντέλο.

Μιλώντας για την τεχνολογία, είπε πως μπορεί να χρησιμοποιηθεί, προκειμένου να γίνει παρέμβαση στον ίδιο τον άνθρωπο, λέγοντας πως και για τον Χίτλερ πιστεύαν πως ήταν τρελό και όμως τα έκανε όλα όσα ανακοίνωνε.

Σε άλλο σημείο, σε βίντεο που το el.gr μελέτησε για  εσάς, η Εβραίο-Αμερικανή ακτιβίστρια δήλωσε ότι στην ναζιστική Γερμανία ο ιατρικός κλάδος χρησιμοποιήθηκε από το ναζιστικό καθεστώς ως εργαλείο επιβολής συγκεκριμένων πολιτικών που έβλαψαν ανθρώπους, παραλληλίζοντας το τότε με το τώρα.

«Ως παιδί που επέζησε από την ναζιστική τρομοκρατία, πήρα ανεξίτηλα μαθήματα για την φύση του κακού.

Γνωρίζω τις συνέπειες τους στιγματισμού και της δαιμονοποίησης ως διασπορέα ασθενειών», τόνισε και εν συνεχεία κατονόμασε τα μέτρα περιορισμού-διαχωρισμού που ίσχυαν στην ναζιστική Γερμανία, τα οποία κατά έναν τρομακτικό τρόπο μοιάζουν με μέτρα που επιβάλλονται σήμερα με αφορμή τον COVID.

«Η ναζιστική προπαγάνδα χρησιμοποίησε τον φόβο των μολυσματικών ασθενειών για να δαιμονοποιήσει τους Εβραίους ως κίνδυνο για την δημόσια Υγεία», σημείωσε και υπογράμμισε:

«Το σκληρό μάθημα του ολοκαυτώματος είναι πως όποτε οι γιατροί ενώνουν τις δυνάμεις τους με την κυβέρνηση, και παρεκκλίνουν από την προσωπική τους και επαγγελματική τους δέσμευση να μην βλάψουν το άτομο, τότε η ιατρική από θεραπευτικό επάγγελμα μπορεί να μετατραπεί σε δολοφονικό μηχανισμό».

Στην συνέχεια λέει:

«Ο COVID ανέδειξε τις ευγονικές πολιτικές δημόσιας υγείας στην Δυτική Ευρώπη και τις ΗΠΑ. Πρόκειται για μία ανατριχιαστική επανάληψη του T4 (σ.σ. Το Πρόγραμμα Ευθανασίας T-4 ήταν το επίσημο όνομα του προγράμματος ευγονικής της Ναζιστικής Γερμανίας, το οποίο προχώρησε σε μαζικές εκτελέσεις, υπό το πρόσχημα της ευθανασίας, σε “ανεπιθύμητα” στοιχεία του πληθυσμού στην Γερμανία και στις κατεχόμενες από τους Ναζιστές περιοχές).

Δείτε στο επόμενο απόσπασμα να παρομοιάζει τα μέτρα, που έπαιρναν, οι ναζί με μέρος όσων εφαρμόζονται σήμερα:


 

Στο τρίτο και τελευταίο απόσπασμα αναφέρεται με καυστικό τρόπο στους διεθνιστές που είναι επικεφαλής όλου αυτού του εγχειρήματος, όπως ο Bill Gates, ο Klaus Schwab, oι Ροκφέλερ!

Αξίζει να το δείτε:


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου