Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Δημήτρης Τζώρας : Μήνυμα σε Γερμανία και Κίνα απο Τραμπ

Δημήτρης Τζώρας – Πολιτικός Αναλυτής

Η μεγαλειώδης συγκέντρωση του Προέδρου Τραμπ στην Αλαμπάμα, ξεκίνησε με ένα συγκλονιστικό, αλλά και αναμενόμενο μήνυμα, προς τους Γερμανούς και τους Κινέζους.

Το video wall έπαιζε απόσπασμα από την ταινία «Πάττον» και την ομιλία του στρατηγού που κέρδισε τους Γερμανούς στα πεδία των μαχών. 

Είναι το δεύτερο μήνυμα Τραμπ προς τη Γερμανία, σε συμβολικό επίπεδο. Την ώρα που ο παράνομος και ξεκούτης Τζο Μπάιντεν, δεν απηύθυνε χαιρετισμό κατά την επέτειο της απόβασης στην Νορμανδία, ο Πρόεδρος Τραμπ, υπενθυμίζει στο Βερολίνο και

στα Ευρωτσιράκια του, ότι η Αμερική, είναι έτοιμη να τους τσακίσει, όταν και όποτε κριθεί απαραίτητο.

Η γερμανικής εμπνεύσεως ακροαριστερή κριτική φυλετική θεωρία, είναι ένα ζήτημα που έχει φέρει στα όριά της την Αμερική, από την άποψη, ότι η διδασκαλία της στα αμερικανικά σχολεία από τους ακροαριστερούς, υπονομεύει την ίδια την συγκρότηση και τη φύση του αμερικανικού έθνους, της αμερικανικής ιστορίας και του αμερικανικού συντάγματος.

Η Αμερική, βλέπει τι συμβαίνει με την υπονόμευση του Πολιτεύματός της από το Βερολίνο και το Πεκίνο, τα οποία χρησιμοποιούν την Αριστερά και τους φιλελέδες, για να την καταστρέψουν εκ των έσω. Η πατριωτική Αμερική της πολιτικής επαναστάσεως Τραμπ, δε θα κάτσει στα αυγά της και θα αντεπιτεθεί. Ήδη το κάνει.

Η πτώση του Αφγανιστάν στα χέρια των Ταλιμπάν, θα ρίξει τον Τζο Μπάιντεν και θα κλείσει τον μεγάλο ιστορικό κύκλο της Ευρωατλαντικής σοσιαλδημοκρατίας και σοσιαλ-αριστερας. Έχουν εγκλωβιστεί δεκάδες χιλιάδες Αμερικανοί στο Αφγανιστάν, καθιστώντας τους ομήρους στα χέρια των Ταλιμπάν. Πρόκειται για Εθνική καταστροφή ασύλληπτου μεγέθους!

 Είναι 10.000 φορές χειρότερη η σημερινη κατάσταση για τον Τζο Μπάιντεν και τους Δημοκρατικούς, από την ομηρία Αμερικανών στο Ιράν, από την εποχή του Κάρτερ. Οι πολιτικές εξελίξεις θα είναι ραγδαίες και συστημικές στις ΗΠΑ.

Επειδή δεν συνηθίζω να γράφω ποτέ κάτι τυχαία, ούτε να πετάω λέξεις και παραδείγματα δεξιά και αριστερά, έτσι, επειδή μου ήρθε, να υπενθυμίσω σε φίλους και εχθρούς, ότι στις 23 Ιουλίου έγραψα άρθρο με τίτλο «Εάν δε γίνει η Αθήνα, Σαϊγκόν, λευτεριά δε θα δει αυτός ο τόπος». Σήμερα, όλοι περιγράφουν την κατάσταση στην Καμπούλ, ως μία νέα Σαϊγκόν για την Αμερική…

Νομίζω, ότι η έναρξη της ομιλίας του Προέδρου Τραμπ, λέει πολλά για το μέλλον και για το τι συνιστά στις μέρες μας, «Σαϊγκόν»…

Τώρα, εσείς. οι θιασώτες του Γερμανοκινεζισμού, θα μας κάνετε άλλη μία χάρη. Θα συσπειρωθείτε ακόμα ποιοι σφιχτά γύρω απο την εξουσία. Φιλελεύθεροι, Αριστεροί και Σοσιαλιστές, σταθείτε στις επάλξεις, υπερασπιζόμενοι τις τελευταίες ημέρες του Βερολίνου, πάνω στον ποταμό Όντερ και στο Βιστούλα. Μας λείπουν από την λίστα κάτι ονόματα δικαστών, γιατρών, δημοσιογράφων, στρατιωτικών και αστυνομικών, που δεν έχουν ακόμα ξετσουμίσει για να υπερασπιστούν το σάπιο μεταπολιτευτικό καθεστώς. Η λίστα Πέτσα και η «πανδημία», ήταν ό,τι πρέπει για το ξετρύπωμα και την καταγραφη των λαγών, σε όλα τα επίπεδα.

Please, keep up the good work…

 theflagreport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου