Πέμπτη 19 Αυγούστου 2021

Λεπτο προς λεπτο το παγκοσμιο θριλερ- ΕΚΤΑΚΤΟ:Νέα Παγκόσμια σύγχυση προκαλεί ο ΠΟΥ! Ανακοίνωσε ότι δεν χρειάζεται 3η δόση! Ο Biden την ετοιμάζει για τις 20 Σεπτεμβρίου. Ο Βennett δήλωσε ότι από τους 105 πρόσφατους θανάτους στο Ισραήλ, οι 103 είχαν κάνει 1 ή δύο δόσεις!

Στην απόλυτη σύγχυση για τους αμήχανους πολίτες του παγκόσμιου χωριού οι οποίοι από την σιέστα των insta stories βρέθηκαν να δέχονται ταυτόχρονη και κεραυνοβόλα επίθεση (blitzkrieg) από ιούς, σεισμούς, φωτιές, εκρήξεις ηφαιστείων, πλημμύρες, Taliban, θερμοκρασίες βρασίματος  βατράχων, etc, έρχονται να προστεθούν και οι ανακοινώσεις των διεθνών οργανισμών αλλά και των αρμοδίων που συντονίζουν την πανδημία. 

Έτσι την ώρα που ο Joe-get vaccinated- Biden αφού επέλυσε με θανάσιμη επιτυχία το Αφγανικό ετοιμάζεται να επιστρέψει στον αγαπημένο του ρόλο ζητώντας από τους Αμερικανούς πολίτες να

σηκώσουν από τις 20 Σεπτεμβρίου τα μανίκια για την 3η ενισχυτική δόση κι ενώ ο Naftali Bebbett στο Ισραήλ εμβολίασε πάνω από 1 εκατ. 60άρηδες και 50άρηδες με την 3η δόση και ετοιμάζεται να εμβολιάσει και τους 40άρηδες, έρχεται ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας σήμερα Τετέρτη 18 Αυγούστου 2021 να ανακοινώσει ότι “τα τρέχοντα δεδομένα δεν δείχνουν ότι απαιτούνται αναμνηστικές λήψεις για τον COVID-19, προσθέτοντας ότι οι πιο ευάλωτοι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο θα πρέπει να εμβολιαστούν πλήρως προτού οι χώρες υψηλού εισοδήματος προχωρήσουν στην ενισχυτική 3η δόση!

Τα σχόλια ήρθαν λίγο πριν η αμερικανική κυβέρνηση δηλώσει ότι σχεδιάζει να κάνει τις ενισχυτικές λήψεις ευρέως διαθέσιμες σε όλους τους Αμερικανούς από τις 20 Σεπτεμβρίου καθώς αυξάνονται οι μολύνσεις από την παραλλαγή Delta του κορονοϊού.
Τρίτες δόσεις εμβολίου που χορηγούνται ήδη στο Ισραήλ.

Η επικεφαλής επιστήμονας του ΠΟΥ, Ινδή Soumya Swaminathan, που ρωτήθηκε για την ανάγκη ενίσχυσης της προστασίας από την ασθένεια, με 3η δόση εμβολίου δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου στη Γενεύη: “Πιστεύουμε σαφώς ότι τα δεδομένα σήμερα δεν δείχνουν ότι χρειάζονται ενισχυτικές δόσεις!
Χρειάζεται περαιτέρω έρευνα, πρόσθεσε!
Ο ανώτερος σύμβουλος του ΠΟΥ, Bruce Aylward, αναφερόμενος στις ενισχυτικές λήψεις που χορηγούνται σε χώρες υψηλού εισοδήματος, είπε στους δημοσιογράφους: «Υπάρχει αρκετό εμβόλιο σε όλο τον κόσμο, αλλά δεν πηγαίνει στα σωστά μέρη με τη σωστή σειρά».
Δύο δόσεις πρέπει να δοθούν στους πιο ευάλωτους παγκοσμίως πριν χορηγηθούν τρίτες ενισχυτικές δόσεις σε όσους έχουν πλήρως εμβολιαστεί, είπε, προσθέτοντας: «Είμαστε πολύ μακριά από αυτό».

Kι όμως…

ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ (AP)-Οι Αμερικανοί αξιωματούχοι υγείας  ανακοίνωσαν την Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021 τον σχεδιασμό τους να προσφέρουν ενισχυτικές δόσεις COVID-19 σε όλους τους Αμερικανούς ώστε να ενισχύσουν την προστασία τους εν μέσω της αυξανόμενης παραλλαγής Delta μια και υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία ότι η αποτελεσματικότητα των εμβολίων μειώνεται.

Το σχέδιο, όπως περιγράφεται από την διευθυντή των Κέντρων Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων απαιτεί μια επιπλέον δόση οκτώ μήνες αφότου οι άνθρωποι κάνουν τη δεύτερη λήψη του εμβολίου Pfizer ή Moderna. Οι δόσεις θα μπορούσαν να ξεκινήσουν την εβδομάδα στις 20 Σεπτεμβρίου.

«Το σχέδιό μας είναι να προστατεύσουμε τον αμερικανικό λαό, να παραμείνουμε μπροστά από αυτόν τον ιό», δήλωσε η διευθύντρια του CDC, Δρ. Rochelle Walensky.

Οι υγειονομικοί αξιωματούχοι δήλωσαν ότι οι άνθρωποι που έλαβαν το εμβόλιο Johnson & Johnson μιας δόσης θα χρειαστούν επίσης επιπλέον εμβόλια. Είπαν όμως ότι περιμένουν περισσότερα δεδομένα.

Το γενικό σχέδιο υπόκειται στην αξιολόγηση της ασφάλειας και της αποτελεσματικότητας μιας τρίτης δόσης από την Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων, δήλωσαν οι αξιωματούχοι.
 

Σε δήλωσή τους, οι αξιωματούχοι είπαν ότι είναι «πολύ σαφές» ότι η προστασία των εμβολίων από τη μόλυνση μειώνεται με την πάροδο του χρόνου και τώρα, με την εξαιρετικά μεταδοτική παραλλαγή Delta να εξαπλώνεται γρήγορα, «αρχίζουμε να βλέπουμε στοιχεία μειωμένης προστασίας από ήπιες και μέτριες ασθένειες. .. “
Με βάση την τελευταία εκτίμησή μας, η τρέχουσα προστασία από σοβαρές ασθένειες, νοσηλεία και θάνατο θα μπορούσε να μειωθεί τους επόμενους μήνες”, ανέφεραν.
Ο Dr. Mark Mulligan του κέντρου Υγείας Langone της Νέας Υόρκης χαιρέτισε την ανακοίνωση ως μια «προληπτική» απάντηση στα σημάδια ότι η ισχύς του εμβολίου διαβρώνεται.

NAFTALI BENNETT: ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΠΥΡΑΥΛΟΥΣ ΙRON DOME H TEΘΩΡΑΚΙΣΜΕΝΑ ΕΑΝ ΠΑΜΕ ΣΕ ΝΕΟ LOCKDOWN!

Ο πρωθυπουργός του Ισραήλ τώρα Naftali Bennett  δήλωσε την Τετάρτη ότι ένα άλλο lockdown θα «καταστρέψει» το μέλλον της χώρας καθώς το Ισραήλ μάχεται με το νέο κύμα κορωνοϊών.
Το Ισραήλ κατέγραψε την Τρίτη πάνω από 8.000 κρούσματα  για πρώτη φορά από την 1η Φεβρουαρίου, ενώ ο αριθμός των σοβαρών κρουσμάτων ξεπέρασε το όριο των 600 για πρώτη φορά από τον Μάρτιο.
Ο Βennett κατά τη διάρκεια ειδικής συνέντευξης Τύπου δήλωσε ότι παρά την εξάπλωση της παραλλαγής Delta, δεν είναι υπέρ της εφαρμογής ενός άλλου αποκλεισμού, για τον οποίο είπε ότι θα ήταν οικονομικά καταστροφικός.
“Εάν συνεχίσουμε με τον αποκλεισμό, δεν θα υπάρχουν χρήματα για πυραύλους Iron Dome ή τεθωρακισμένα μεταφοράς προσωπικού. Ένα κλείδωμα θα καταστρέψει το μέλλον της χώρας”, είπε στους δημοσιογράφους.
“Το κλείδωμα είναι η τελευταία γραμμή άμυνας, όταν όλες οι άλλες επιλογές θα έχουν εξαντληθεί. Τα 3 προηγούμενα lockdown  μας στοίχισαν 200 δισεκατομμύρια NIS. Όλοι θα πρέπει να αποπληρώσουμε αυτό το χρέος. Κάθε οικογένεια στο Ισραήλ έχει χρεωθεί 105.000 ΝΑΚ ως αποτέλεσμα.”
Ο πρωθυπουργός είπε ότι ο τρόπος για να νικήσουμε την «επιδημία Delta-την παρουσιάζει ως νέα πανδημία (ενώ έρχεται και η καλοχτενισμένη μετάλλαξη Lamda» είναι ο εμβολιασμός όσο το δυνατόν περισσότερων ανθρώπων και η παροχή 3ης δόσης βολών σε όσους έχουν ήδη κάνει τα δύο πρώτα εμβόλια.
“Από τους 105 πρόσφατους θανάτους από κορονοϊό, οι 103 δεν ολοκλήρωσαν τα απαιτούμενα εμβόλια (δηλαδή παρότι είχαν κάνει ένα η δύο έφυγαν από τη ζωή). Δεν υπάρχει χώρος για δεύτερη γνώμη. Υπάρχει επιστήμη και τα γεγονότα  που αποδεικνύουν ότι τα εμβόλια σώζουν ζωές (!!!!)”.
Πρόσθεσε ότι η κυβέρνηση πιθανότατα θα εγκρίνει την Πέμπτη τη 3η ενισχυτική δόση εμβολίου σε Ισραηλινούς άνω των 40 ετών.
“Καλώ αυτούς που δεν έχουν λάβει το τρίτο εμβόλιο – να το κάνουν αμέσως. Η χώρα δεν είναι babysitter, μην περιμένετε να σας πάρει κάποιος για να εμβολιαστείτε”

Με απλά λόγια, μπάχαλο παντού…

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου