Δευτέρα 23 Αυγούστου 2021

Τι δήλωσε ο Άδωνης Γεωργιάδης στον Λιακόπουλο !

Ο Υπουργός Ανάπτυξης Άδωνης Γεωργιάδης, δήλωσε στον Δημοσθένη Λιακόπουλο πριν από λίγο τα παρακάτω για το θέμα των υποχρεωτικών εμβολιασμών:

ΑΡΧΗ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

Μέχρι στιγμής έγιναν επτά δίκες , για τις μάσκες στα δημοτικά, το δικαίωμα συνάθροισης και για ένα

εργαζόμενο που δεν εμβολιάζεται.

Σε όλες κέρδισε το κράτος, διότι όλοι οι δικηγόροι πηγαίνουν στα δικαστήρια με βάση τις ελευθερίες του Συντάγματος και οι δικαστές έρχονται αντιμέτωποι με δύο αντικρουόμενα άρθρα του. Αυτό των ελευθεριών και αυτό της δημόσιας υγείας. Έκριναν όλοι ότι αυτό της δημόσιας υγείας υπερτερεί. Για το λόγο αυτό, όσες δίκες και να κάνετε θα τις χάσετε με τον ίδιο τρόπο.

Αυτό με τον Κανονισμό της Ε.Ε. 2021/953 που έβγαλες είναι σωστό και υπερτερεί του Συντάγματος, αλλά δεν το επικαλέστηκε κανείς.  

Μίλησα λοιπόν με τον επίτροπο υγείας της Ε.Ε. και μου είπε ότι θέλουν μέχρι το τέλος του έτους να βγάλουν κανονισμό που θα λέει ότι όλοι θα είναι υποχρεωμένοι σε όλη την Ε.Ε. να κάνουν εμβόλιο, εκτός από αυτούς που θα περνούν από επιτροπή και θα παίρνουν άδεια να μη το κάνουν για ιατρικούς λόγους.

Δική μου ερώτηση: Αν εγώ δηλαδή δεν το κάνω θα με βάλεις σε στρατόπεδο συγκέντρωσης;

Μου απάντησε ότι όποιος δεν το κάνει δεν θα έχει να φάει και ότι στην Ευρώπη θα αγριέψουν πολύ τα πράγματα.

ΤΕΛΟΣ ΔΗΛΩΣΕΩΝ

Καταλαβαίνετε φίλες και φίλοι ότι πάμε σε ακραίες καταστάσεις. Πάτε λοιπόν στα δικαστήρια με τον ισχύοντα κανονισμό 2021/953 και ο Θεός βοηθός.

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου