Τρίτη 23 Ιανουαρίου 2024

Έγκλημα στα Τέμπη: Ψάχνοντας τον «βολικό νεκρό» για να «κλείσουν» την υπόθεση! Βαγγέλης Βλάχος

Η προσπάθεια συγκάλυψης των ενόχων για το έγκλημα των Τεμπών, περιλαμβάνει όπως φαίνεται  την αναζήτηση ενός «βολικού νεκρού»!

 Στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής η κυβερνητική πλειοψηφία δεν δίστασε να δημοσιοποιήσει στοιχεία από τον ιατρικό φάκελο του νεκρού μηχανοδηγού για να

υποστηρίξει ούτε λίγο ,ούτε πολύ, πως τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπιζε στο παρελθόν μπορούν να εξηγήσουν την ασύλληπτη τραγωδία με τους 57 νεκρούς! 

Μετά από τον σταθμάρχη που είναι όμως ζωντανός και τοποθετήθηκε σε αυτή την κρίσιμη θέση χωρίς καμία σοβαρή αξιολόγηση, τώρα προσπαθούν να τα ρίξουν στον νεκρό μηχανοδηγό. Η οικογένεια του ήδη κινείται νομικά κατά των βουλευτών που έκαναν αυτή την απρέπεια.


 

Ο κ.Βαγγέλης Βλάχος που έχασε τον αδελφό του Βάϊο στα Τέμπη, μιλά για όσα γίνονται στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής και δεν τα μαθαίνουμε. Μιλά για το έγκλημα πάνω στο έγκλημα, δηλαδή για την ταχύτατη εξαφάνιση κάθε στοιχείου από τον τόπο της τραγωδίας. 

Τα όσα λέει είναι σοκαριστικά. Γνώριζαν ότι υπήρχαν αγνοούμενοι κι όμως έσπευσαν άρον ,άρον να αποσύρουν τα συντρίμμια των τρένων! «Γνώριζαν ότι υπήρχε τουλάχιστον μία αγνοούμενη και όμως ξεμπάζωσαν τα πάντα!

 Το Μάιο βρέθηκε βιολογικό υλικό που ταυτοποιήθηκε σε ένα θύμα από το Μπαγκλαντές. Έχουν βρεθεί κι άλλα στοιχεία. Ποιοι πήραν αυτή την απόφαση ,γι΄ αυτή την ασέβεια».

militaire.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου