Σάββατο 6 Φεβρουαρίου 2021

Κορωνοϊός ένα χρόνο μετά! Πείραμα Βιολογικού Πολέμου ενάντια στις Δημοκρατίες;

Στην αρχή της εμφάνισης και της εξάπλωσης του ιού και με το ερώτημα αν ιός ήταν ανθρώπινο η όχι κατασκεύασμα ακόμα να αιωρείται, εμφανίστηκε ένα βίντεο από μια συνέντευξη ενός Κινέζου αξιωματούχου επιστήμονα, που ούτε λίγο είτε πολύ έλεγε τα εξής:

Υπάρχει η δυνατότητα κατασκευής ενός ιού, κατασκευασμένου και προσαρμοσμένου στην

διαφορετικότητα του DNA ανάλογα με τις φυλές και τα χαρακτηριστικά τους ανά την γη και η χρήση του σα εργαλείο βιολογικού πολέμου.

Να χτυπήσει δηλαδή μόνο ορισμένου τύπου ανθρώπων, προσαρμοσμένα στο χρώμα, την ηλικία και το DNA.

Πρόσθεσε ότι όποιος θα το έκανε αυτό θα πρέπει να ήταν τρομοκράτης η τρελός. 

 



Ένα χρόνο μετά και κοιτώντας ποιες περιοχές χτύπησε ο ιός, διαπιστώνουμε ότι ο Δυτικός κόσμος, χώρες με κοινοβουλευτικές Δημοκρατίες και που αποτελεί το 30% του παγκόσμιου πληθυσμού, ήταν αυτός που βλάφτηκε σχεδόν κατά μοναδικό τρόπο.

Είχε το 74,3% των κρουσμάτων και το 82,8% των θανάτων.

Εμείς είμασταν ο στόχος αυτού του πολέμου!

Η Δύση και οι δημοκρατίες της

Είναι αυτές που έχει καταστραφεί οικονομικά και που είχε σαν αποτέλεσμα την καταστροφή της μεσαίας τάξης τους, που λειτουργούσε σαν κοινωνικό αμορτισέρ ανάμεσα στο 1% των πλούσιων και το 25% των εντελώς φτωχών ανθρώπων.

Είναι αυτές που έχασαν το 70% των συνταγματικών τους, πολιτικών του ελευθεριών.

Ελευθεριών που κατακτήθηκαν με τόσους αγώνες και αίμα σε όλο το διάστημα του 20ου αιώνα.

Είναι αυτές που τις επιβάλουν τον οικονομικό, κοινωνικό και πολιτικό μετασχηματισμό από την παγκόσμια οικονομική Ελίτ που συνεδριάζει στο Νταβός.

Σε ένα νέου τύπου φεουδαλισμού.

Σε έναν διαχωρισμό μιας μικρής κάστας πληθυσμού 10% εχόντων και 90% υπόδουλων και απόλυτα εξαρτημένων νέων σκλάβων. Το επιβάλουν με μια σειρά προσχήματα.

Είναι αυτές που τις κατέστρεψαν την κοινωνικότητα, τον πολιτισμό, τις τέχνες, τα γράμματα, την αγάπη και τον έρωτα, την ελευθερία τους.

Είναι αυτές που κρατούσαν, με όλα τα μειονεκτήματα, τα λάθη, τις ανακολουθίες και τα ελαττώματα της ανθρώπινης φύσης το ΦΩΣ, για κοινωνίες που ο άνθρωπος και το άτομο, αποτελεί τον κεντρικό ρόλο στην Ιστορία.

Είναι η Δημοκρατίες της και του καταστατικών των Συνταγμάτων της όπου η ζωή, η ελευθερία και η επίτευξη της ΕΥΤΥΧΙΑΣ αποτελούν την βάση τους.

Αν πάμε στο δεύτερο μέρος αυτής της στατιστικής παρατήρησης που παρουσιάζουμε, θα διαπιστώσουμε ότι όλο αυτό το πέτυχαν με πολύ μικρό πραγματικό κόστος.

Τα ποσοστά μικρά μα ήταν αρκετά για να προκαλέσουν τον απόλυτο τρόμο με τον στην Δύση και τις κοινωνίες της με τον βομβαρδισμό προπαγάνδας και τρομολαγνείας από τα πληρωμένα ΜΜΕ.

Στατιστικά βλέπουμε το ελάχιστο ποσοστό θανάτων ανα πληθυσμούς και κρούσματα!!!

stoixeia.png


Αν υπολογίσουμε ότι το 70% με 80% των θανάτων είναι άνθρωποι άνω των 75 ετών και με παρακείμενα νοσήματα, δηλαδή άνθρωποι με μεγάλη πιθανότητα να χάσουν την ζωή τους και που επιβαρύνουν τα δημόσια ταμεία με τις συντάξεις τους, αντιλαμβανόμαστε πόσα τρυγόνια κατέβασαν με ένα σμπάρο η Παγκόσμια Ελίτ και οι τοπικοί της τοποτηρητές, όπως η κυρία Μπακογιάννη, ο κύριος Γιώργος Παπανδρέου, ο κύριος Ευάγγελος Βενιζέλος και τόσοι άλλοι, που ζητούν, συζητούν εδώ και μια δεκαετία για την ανάγκη μιας Παγκόσμιας Διακυβέρνησης.

Οι λαοί κοιμούνται τον ύπνο του δικαίου. Ας ξυπνήσουμε!!!!!

Αλέξανδρος Τσίγγος 

 metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου