Κυριακή 7 Φεβρουαρίου 2021

Η ελευθερία καταργείται!

"Η ίδια μελέτη αναφέρει ότι έχουν χαθεί το 70% των συνταγματικών ελευθεριών στην Δύση. Στις Δημοκρατίες δηλαδή. Ελευθερίες που αποκτήθηκαν με αγώνες και αίμα στην διάρκεια του 20ου αιώνα"

Τι κοινό έχει η Ελλάδα, η Μποτσουάνα, το Πράσινο Ακρωτήρι και η Τζαμάϊκα; Έχουν ακριβώς τον ίδιο βαθμό ελευθερίας βάση της διεθνούς κατάταξης Του Δείκτη Δημοκρατίας από το περιοδικό Economist, που στο σύνολο των χωρών και στο μέσο όρο κατέχει την 42 θέση πολύ κάτω και από την Μπουτσουάνα και το Πράσινο Ακρωτήρι. Δυό χώρες της Αφρικής.

Στην ικανότητα διακυβέρνησης βρίσκεται στην 81η θέση ανάμεσα στις υπόλοιπες χώρες του

κόσμου, με πολλές χώρες από αυτές που μας αρέσει να τις ονομάζουμε, χώρες του τρίτου κόσμου να προηγούνται. Δύο βαθμούς κάτω από την Τουρκία. Ανήκουμε πλέον στις Ελαττωματικές Δημοκρατίες μαζί με άλλες επιφανείς χώρες, όπως η Γερμανία και η Γαλλία.

Όλα αυτά, ενώ σε παγκόσμιο επίπεδο η ίδια μελέτη αναφέρει ότι έχουν χαθεί το 70% των συνταγματικών ελευθεριών στην Δύση. Στις Δημοκρατίες δηλαδή. Ελευθερίες που αποκτήθηκαν με αγώνες και αίμα στην διάρκεια του 20ου αιώνα.

Την ίδια ώρα που επιτρέπεται στον πρωθυπουργό να οργανώνει γεύματα που καταστρατηγούν ότι ο ίδιος νομοθετεί! Την ίδια ώρα που πλέον απαγορεύουν και την άσκηση για τους πολίτες της χώρας. Δηλαδή την μόνη δυνατότητα του να βγουν από το σπίτι τους και να χαλαρώσουν με το απαραίτητο για τον οργανισμό περπάτημα!

Την ίδια στιγμή η κυρία Μέρκελ μέσω της Γερμανικής Κρατικής τηλεόρασης, ανακοινώνει ότι όποιος αρνηθεί να εμβολιαστεί, θα πρέπει να σκεφτεί ότι θα θυσιάσει την ατομική του Ελευθερία και όπως είδατε στο video, ετοιμάζουν τα νέα Άουσβιτς πιστοί στην Γερμανική Ιστορία!!!

Την ίδια στιγμή που διεθνή αρθρογραφία από την μια αμφισβητεί την αναγκαιότητα των lockdowns και από την άλλη με το ρυθμό που διανέμονται τα εμβόλια θα χρειαστούν πέντε (7) χρόνια, για να απαλλαγούμε από αυτό τον βραχνά!

Τα εμβόλια λοιπόν που επιλέχθηκαν με το πρόσχημα ότι μπορεί να παραχθούν σε μαζικές ποσότητες λόγω της τεχνολογίας τους, τελικά ήταν ένα πρόσχημα για όλο το σχέδιο που αφορά την κατάλυση της Δημοκρατίας και την διάλυση της οικονομίας.

Χωρίς να εξετάζουμε το θέμα της ασφάλειας και το άγνωστό μέλλον των όσων θα το κάνουν τελικά.

Υπάρχει ελπίδα;

Πιθανά να υπάρχουν ακόμα φωνές λογικής σε αυτήν την διεφθαρμένη κατάσταση:

Η επιτροπή του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου: Κοινωνικών σχέσεων, υγείας και βιώσιμης ανάπτυξης κατέθεσε το πόρισμα της και το οποίο ψηφίστηκε που προτείνει ανάμεσα στα άλλα:

  1. Άρθρο 7. .3.1 διασφαλίζει ότι οι πολίτες ενημερώνονται ότι ο εμβολιασμός ΔΕΝ είναι υποχρεωτικός και ότι κανείς δεν πιέζεται πολιτικά, κοινωνικά ή με άλλο τρόπο να εμβολιαστεί, εάν δεν το επιθυμεί. (Θεωρώντας ότι ιστορικά η επιβαλλόμενοι εμβολιασμοί έχουν αποτύχει).
  2. 7.3.2 να διασφαλίζει ότι κανείς δεν υφίσταται διακρίσεις για το ότι δεν έχει εμβολιαστεί, λόγω πιθανών κινδύνων για την υγεία ή που δεν θέλει να εμβολιαστεί.

Είναι η ίδια επιτροπή, (με διαφορετικά μέλη) ήταν που αποκάλυψε την απάτη του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας το 2009, όταν τα μέλη που ασκούσαν την πολιτική του Οργανισμού κήρυξαν πανδημία γρίπης ενώ δεν υφίστατο, χρηματισμένοι από τις φαρμακοβιομηχανίες Roche, GlaxoSmithKline και άλλες που ήθελαν να ξεφορτώσουν τις φαρμακαποθήκες τους.

Αλέξανδρος Τσίγγος 

metrosport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου