Κυριακή 26 Ιουνίου 2016

Η πολιτεία οφείλει να προστατεύσει τους πραγματικούς ήρωες και να σταθεί ανελέητη στους φονιάδες των εθνών


Η δίωξη ναρκωτικών του Ελληνικού Λιμενικού Σώματος κατέγραψε την μεγαλύτερη επιτυχία σε παγκόσμιο επίπεδο, στον πόλεμο κατά της διακίνησης ηρωίνης. Μιλάμε για το φορτίο – μαμούθ τούρκικης πρέζας που τα παλικάρια του λιμενικού εντόπισαν στο πλοίο NOOR1

Η ποσότητα που κατασχέθηκε, ήταν η μεγαλύτερη που έχει κατασχεθεί παγκοσμίως, δίνοντας ένα ισχυρό χτύπημα όχι μόνον απέναντι στους εμπόρους του θανάτου αλλά και στην ίδια την διαχρονική πολιτική του…τουρκικού βαθέως κράτους έναντι της Δύσης.

Ίσως κάποιοι να αδυνατούν να κατανοήσουν την σημασία του γεγονότος.  Του χτυπήματος απέναντι στους προδότες της ανθρωπότητας, τους εμπόρους που σέρνουν στην δυστυχία, την υποδούλωση, το έγκλημα και τον θάνατο εκατομμύρια νέους της Ελλάδας και των δυτικών κοινωνιών. 

Κάποιοι αδυνατούν να συνειδητοποιήσουν τον ηρωισμό αυτών των παλικαριών που με πίστη, αυτοθυσία και τιμή, έκαναν το καθήκον τους απέναντι στα παιδιά του κόσμου, όταν χιλιάδες άλλοι επιλέγουν να γίνονται συνεργοί σε αυτό το έγκλημα κατά της ανθρωπότητας και να γεμίσουν τα πορτοφόλια τους με άθλιο, βρώμικο, ματωμένο χρήμα. 

Αυτοί οι άνθρωποι λοιπόν, έκαναν την κορυφαία πράξη ηρωισμού σε καιρό ειρήνης, χωρίς να φοβούνται για τις ζωές τους, τις ζωές των οικογενειών τους, χωρίς να σκεφτούν ότι «κορόιδο είμαι εγώ να μπλέξω για 700 ευρώ»;

Απέναντι τους, πανίσχυρα καθάρματα υπεράνω υποψίας. Κτήνη που μοιράζουν εκατομμύρια για να εξαγοράζουν συνειδήσεις και να βρίσκουν συνεργούς. Ελληνόφωνα καθάρματα που υπηρετούν το βρώμικο σχέδιο της τουρκίας που όπως έχουμε αναλύσει, μέσω του εμπορίου ηρωίνης βρίσκει τα απαιτούμενα κονδύλια για να εξαγοράζει δυτικούς πολιτικούς και να κάνει lobbying ώστε να αποσιωπούνται τα εγκλήματα της.

Και έρχονται λοιπόν σήμερα στην δίκη που διαδραματίζεται, σεσημασμένοι «πανάκριβοι» δικηγόροι των πρεζεμπόρων, να τολμούν να πιάνουν στο στόμα τους αυτά τα παλικάρια που δεν υποτάχθηκαν στους δόλιους εργοδότες τους. Αυτούς τους πραγματικούς Έλληνες που υπηρέτησαν στο έπακρο τις πραγματικές αξίες του Ελληνισμού. Έρχονται αυτά τα ελεεινά ανθρώπινα μηδενικά να προσπαθήσουν να ακυρώσουν το τιτάνιο έργο των διωκτικών αρχών, να ευτελίσουν αυτή την παγκόσμια επιτυχία για να υπηρετήσουν τα άνομα αφεντικά τους. Τους συνεργούς σε έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.

Η απάντηση της πολιτείας πρέπει να είναι ανελέητη. Όποιος δικαστικός λειτουργός θεωρεί ότι δεν μπορεί να σηκώσει το βάρος αυτού του πολέμου απέναντι στους στυγερούς δολοφόνους, ας πάρει αναρρωτική. Όποιος όμως τολμήσει να συνεργήσει εις βάρος των ηρώων, είτε από φόβο είτε ελέω αργυρίων, να ξέρει ότι θα συνθλιβεί υπό το βάρος των αμαρτιών του. Όσο για τους έμμισθους βιαστές της δικαιοσύνης που παριστάνουν και τους άμισθους Σαμαρείτες, αυτοί ήδη απολαμβάνουν την θέση τους εις τον πάτο της ανθρώπινης πυραμίδας των αξιών.

 απο το olympia.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου