Τετάρτη 26 Απριλίου 2023

Το άκαρδο ιατρικό μας σύστημα

Πολ Κρεγκ Ρόμπερτς (οικονομολόγος και συγγραφέας, βοηθός υπουργός Οικονομικών στην κυβέρνηση Ρίγκαν, καθηγητής πανεπιστημίων και πρώην αρχισυντάκτης της Wall Street Journal)

Μια 41χρονη μητέρα επτά μικρών παιδιών καταδικάστηκε ουσιαστικά σε θάνατο από την Emory Healthcare Inc. της Ατλάντα, θυγατρική του Πανεπιστημίου Emory, επειδή αρνήθηκε να κάνει το επικίνδυνο εμβόλιο Covid-19. 

Η μητέρα εγκρίθηκε για μεταμόσχευση νεφρού, αλλά αφαιρέθηκε από τη λίστα όταν αρνήθηκε το

εμβόλιο θανάτου. Η γυναίκα είχε Covid και προστατεύεται από φυσική ανοσία. Επιπλέον, υπάρχουν πολλοί ιατρικοί επιστήμονες που πιστεύουν ότι η δυσμενής επίδραση του «εμβολίου» mRNA Covid θα επιτεθεί στο νεφρό της και θα την σκοτώσει.

Μόνο περίπου το ένα τρίτο των μεταμοσχευτικών κέντρων της Αμερικής εξακολουθούν να αγνοούν τόσο ιατρικά τον κίνδυνο του «εμβολίου» mRNA ή να διαφθείρονται από τις πληρωμές των Big Pharma, ώστε να συνεχίσουν να απαιτούν από τους ασθενείς να υποβληθούν σε «εμβολιασμό» Covid για να λάβουν υγειονομική περίθαλψη. Η Emory Healthcare είναι αυτή η μειοψηφία που απαιτεί από τους ασθενείς να αναλάβουν τεράστιους κινδύνους για να λάβουν θεραπεία.

Φαίνεται αρκετά σαφές ότι η Emory Healthcare διαπράττει εσκεμμένη δολοφονία. Αλλά οι εισαγγελείς είναι πολύ απασχολημένοι με το να βάζουν τους υποστηρικτές του Τραμπ στη φυλακή επειδή συμμετείχαν σε μια συγκέντρωση για να δώσουν προσοχή σε πραγματικά εγκλήματα. Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι οι απόφοιτοι του Emory και το Ίδρυμα Robert W. Woodruff θα συνεχίσουν να ρίχνουν χρήματα σε μια άκαρδη εγκατάσταση που δεν έχει κανέναν ενδοιασμό να δολοφονήσει μια μητέρα 7 παιδιών.

Αυτή είναι η Αμερική σήμερα, ένας τόπος σατανικού κακού.

Τζόρτζια: Μητέρα 7 παιδιών αρνήθηκε μεταμόσχευση νεφρού επειδή αρνήθηκε το εμβόλιο COVID-19 (theepochtimes.com)

paulcraigroberts.org

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου