Κυριακή 22 Μαΐου 2022

ΗΠΑ:Ποια «ΕΓΚΡΙΤΑ» μέσα που επικαλούνται ως ΠΗΓΗ τα κανάλια στην Ελλάδα, διαδίδουν ΨΕΜΑΤΑ

Την ώρα που τα μέσα ενημέρωσης της Δύσης ψέγουν την Ρωσία αλλά και όσους διαφωνούν με την διεθνιστική τάξη πραγμάτων για FAKE NEWS, έρχονται συγκλονιστικές αποκαλύψεις για τους New York Times μέσα από τις ΗΠΑ!

Όπως αναφέρεται, ενώ το CNN μπορεί να είναι ένα χαρακτηριστικό παράδειγμα για τις

ψεύτικες ειδήσεις, ο Αμερικανός παρουσιαστής του ραδιοφώνου Μαρκ Λέβιν παραδέχτηκε  πρόσφατα ότι ένα άλλο μέσο είναι ακόμα «χειρότερο στις ψεύτικες ειδήσεις τις ίδιες».

Στο παρακάτω βίντεο, ο Levin έδωσε μια σύντομη ιστορία της εμβληματικής εφημερίδας, The New York Times, σημειώνοντας ότι επιτέθηκαν συνεχώς στον αντιδιεθνιστή, πρώην Αμερικανό Πρόεδρο, Ντόναλντ Τραμπ, ο οποίος είχε βρει φόρμουλα επικοινωνίας με την Ρωσία του Πούτιν για την ειρήνη, κατά τη διάρκεια της παραμονής του στον Λευκό Οίκο!

Η εν λόγω εφημερίδα, σύμφωνα με τον Levin, προώθησε αρκετές ιστορίες που αποδείχθηκαν ψευδείς και υποστήριξαν την συκοφάντηση του πρώην προέδρου.

«Είναι χειρότεροι από τα fake news τα ίδια. Η εφημερίδα προσπάθησε να ανατρέψει έναν εκλεγμένο πρόεδρο, τον Ντόναλντ Τραμπ. Προσπάθησε να τον ανατρέψει από την εξουσία», είπε.

Σκάβοντας δε βαθύτερα στο παρελθόν της εφημερίδας, ο Levin διαπίστωσε ότι οι NYT έβαλαν επίσης ιστορίες για το Ολοκαύτωμα στα ψιλά γράμματα, προφανώς για να ξεπλύνουν τους ΝΑΖΙ της Ανατολικής Ευρώπης που στις μέρες μας οι ΗΠΑ στηρίζουν κατά του Πούτιν.

0:01 / 4:12

photo pixabay

el.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου