Τετάρτη 23 Φεβρουαρίου 2022

ΕΚΤΑΚΤΟ: η Προεδρία της Συρίας ανακοίνωσε πως αναγνωρίζει τις Δημοκρατίες του Ντονμπάς! Άρχισε το ξήλωμα του ΝΑΤΟ-ικού σιδηρούν παραπετάσματος!


Η Προεδρία της Συρίας ανακοίνωσε πως αναγνωρίζει τις Δημοκρατίες του Ντονμπάς! 
Άντρας ο Μπασάρ.. 
Άρχισε το ξήλωμα του ΝΑΤΟ-ικού σιδηρούν παραπετάσματος! Πέφτει! 
Αποδόμηση του Δυτικού μπλοκ. 

Η Προεδρία της Δημοκρατίας της Συρίας επιβεβαίωσε αυτό που τα μέσα ενημέρωσης διέδωσαν σχετικά με την αναγνώριση από τη Συρία των δύο Δημοκρατιών του Λουγκάνσκ και του Ντόνετσκ.

Ως προς αυτό, η Προεδρία ανέφερε ότι ο Πρόεδρος Μπασάρ αλ Άσαντ, κατά την επίσκεψη ρωσικής κοινοβουλευτικής αντιπροσωπείας στη Δαμασκό στις 21 Δεκεμβρίου 2021, υπό την προεδρία του Ντμίτρι Σαμπλίν, και συμπεριλαμβανομένων εκπροσώπων της Δημοκρατίας του Ντόνετσκ, είχε εκφράσει την ετοιμότητα της Συρίας να αναγνωρίσει τη Δημοκρατία του Ντονέτσκ, προσθέτοντας ότι οι δύο χώρες συμφώνησαν να δημιουργήσουν σχέσεις μεταξύ τους.

«Οι θέσεις της Αραβικής Δημοκρατίας της Συρίας βασίζονται στην πεποίθησή της ότι η ουκρανική κρίση δημιουργήθηκε από δυτικές χώρες, συμπεριλαμβανομένων των Ηνωμένων Πολιτειών, για να υπονομεύσει τους λαούς και να βλάψει τη ρωσική εθνική ασφάλεια και ότι η αντιπαράθεση με τις δυτικές πολιτικές είναι κοινό συμφέρον όλων των πληθυσμών που αγωνίζονται ενάντια στην ηγεμονία», ανέφερε η Δημοκρατία.

Κατέληξε επιβεβαιώνοντας την ετοιμότητα της Συρίας να εργαστεί για τη σύναψη σχέσεων με τις δύο Δημοκρατίες του Λουγκάνσκ και του Ντόνετσκ και την ενίσχυσή τους στο πλαίσιο των κοινών συμφερόντων και του αμοιβαίου σεβασμού.

dimpenews.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου