Σάββατο 24 Ιουλίου 2021

O Iος γραφει πλεον το δικο του σεναριο: Πόσο “επικίνδυνος” είναι πλέον ο Joe Biden για το project πανδημία;

Πόσο επικίνδυνος είναι πλέον ο Joe Biden; Ο Αμερικανός Πρόεδρος δείχνει να μην έχει αίσθηση της πραγματικότητας. Χάνει τα λόγια του, αδυνατεί να ολοκληρώσει τις σκέψεις του. Ισως να είναι και ο ίδιος βαθιά τρομοκρατημένος από την αποστολή που έχει αναλάβει να φέρει σε πέρας.

Οι λέξεις δραπετεύουν ατίθασες από το στόμα του. Μια μέρα ίσως του ξεφύγει τι ακριβώς συνέβη με την πανδημία. Τι συνέβη στη Wuhan. Tι συνέβη με τους gain of function ιούς. Ισως αρχίσουν να χοροπηδάνε οι λέξεις από το στόμα του. Και τότε ο Trump (άλλος ανεξέλεγκτος κι αυτός) και ο στρατός των οπαδών του θα ορμήσουν για τη ρεβάνς. Το σενάριο της Πανδημίας μοιάζει να

γίνεται όλο και πιο τρομακτικό μια και έχει ξεφύγει πλέον από τους σκηνοθέτες και τους σεναριογράφους του.

Η προσομοίωση δεν μπόρεσε να προβλέψει τον παράγοντα Biden, τον παράγοντα Murdoch και το Foxnews, τα ελαττωματικά εργαλεία, τις ενστικτώδεις αντιδράσεις Bennett και Netanyahu.

 O Iός γράφει πλέον το δικό του σενάριο. Κανείς δεν μπορεί να ξεφύγει από τη καυτή ανάσα του. Ήδη το στρατόπεδο των φανατικών QAnon του Trump έχει αρχίσει να παρτάρει με ονόματα.

Περισσότερο κακό και σύγχυση προκαλούν διαρκώς οι δηλώσεις Joe Biden, που στην προσπάθεια του να πείσει τους Αμερικανούς να εμβολιαστούν, φτάνει να μεταφέρει στο κοινό αναληθείς, αν όχι ψευδείς ειδήσεις.

Και την Τετάρτη, κατά τη διάρκεια μίας ομιλίας στο δημαρχείο στο Σινσινάτι του Οχάιο, που διοργάνωσε το CNN, ο Biden υπερέβαλε ξανά για την αποτελεσματικότητα των εμβολίων, σε σχέση μάλιστα με την παραλλαγή Δέλτα, όπου ισχυρίστηκε ότι ο εμβολιασμός θα εμποδίσει τους Αμερικανούς να προσβληθούν από κορωνοϊό.

«Δεν είμαστε στη θέση όπου πιστεύουμε ότι οποιοσδήποτε ιός, συμπεριλαμβανομένου του ιού Delta, ο οποίος είναι πολύ πιο μεταδοτικός και πιο θανατηφόρος όσον αφορά τα άτομα που δεν έχουν εμβολιαστεί, δεν καλύπτεται από τα εμβόλια», δήλωσε ο Biden. «Είστε εντάξει», διαβεβαίωσε. «Δεν πρόκειται να κολλήσετε COVID εάν έχετε εμβολιαστεί». Όπως επισημαίνουν και τα αμερικανικά ΜΜΕ, η δήλωση είναι εντελώς λανθασμένη, δεδομένου ότι οι εμβολιασμένοι Αμερικανοί εξακολουθούν να μολύνονται ή να νοσηλεύονται με τον ιό και τα κρούσματα συνεχίζουν να αυξάνονται με ραγδαίους ρυθμούς στις ΗΠΑ εξαιτίας του στελέχους Δέλτα.

«Εάν εμβολιαστείτε, δεν πρόκειται να νοσηλευτείτε, δεν πρόκειται να βρεθείτε στην εντατική μονάδα και δεν πρόκειται να πεθάνετε», ανέφερε ο Αμερικανός πρόεδρος στον οικοδεσπότη της εκδήλωσης, Don Lemon. «Άρα είναι πολύ σημαντικό ότι όλοι πρέπει να συμπεριφερόμαστε σαν Αμερικανοί που νοιάζονται για τους συνανθρώπους μας Αμερικανούς», πρόσθεσε.


 

Αυτό που προκάλεσε μεγαλύτερη σύγχυση κατά τη διάρκεια της μετάδοσης είναι ότι ο Biden δυσκολεύτηκε εμφανώς σε κάποια σημεία να ολοκληρώσει τις προτάσεις του, ενώ έχασε τα λόγια και τη σκέψη του σε πολλές περιπτώσεις.

Μάλιστα, στο σημείο που ο Αμερικανός πρόεδρος μιλούσε για την έγκριση εμβολιασμών για παιδιά κάτω των 12 ετών, ανέφερε συγκεκριμένα, «Είναι σε εξέλιξη, όπως και το άλλο ερώτημα που είναι παράλογο. Και έχω ακούσει να μιλάτε γι ‘αυτό. Και το ερώτημα είναι αν πρέπει ή όχι να είμαστε σε μια θέση [χάνει τα λόγια του] όπου είστε, γιατί δεν μπορούν οι ειδικοί να πουν ότι γνωρίζουμε ότι αυτός ο ιός είναι, στην πραγματικότητα, ε, ε, ε, είναι πρόκειται να… ή, συγχωρήστε, εμείς, εμείς [χάνει τα λόγια του], γνωρίζουμε, γιατί όλα τα φάρμακα που έχουν εγκριθεί δεν έχουν τη συνήθη έγκριση. Αυτό είναι επίσης σε εξέλιξη. Περιμένω ότι θα συμβεί γρήγορα», συνέχισε ο Biden, χωρίς οι περισσότεροι να καταλαβαίνουν τι ακριβώς είπε…

«Εννοείτε για το FDA», διευκρίνισε ο Lemon. «Για το FDA» απάντησε ο Αμερικανός πρόεδρος. Με την απάντηση αυτή όλοι τελικά κατάλαβαν ότι ο Biden προσπάθησε να αναφερθεί στη λήψη άδειας χρήσης έκτακτης ανάγκης για τα εμβόλια σε παιδιά κάτω των 12 ετών. Συνέχισε να συζητά ότι η Υπηρεσία Τροφίμων και Φαρμάκων εργάζεται για να λάβει πλήρη εξουσιοδότηση για τη χρήση των εμβολίων Pfizer, Moderna και Johnson & Johnson, για τα τρία εμβόλια που χορηγούνται στις ΗΠΑ.

Προς το παρόν και τα τρία υπόκεινται μόνο σε άδεια έκτακτης ανάγκης, η οποία αποτελεί μια ειδική διάταξη για τους εμβολιασμούς και τα φάρμακα που πρέπει να προχωρήσουν προς χρήση στις ΗΠΑ προτού λάβουν την πλήρη έγκριση του FDA.

Ο Biden, που έχασε τα λόγια του και όταν αναφέρθηκε σε θέματα εθνικής ασφαλείας, ανέφερε επίσης ότι οι μη εμβολιασμένοι μαθητές, συμπεριλαμβανομένων εκείνων των 12 και κάτω, οι οποίοι ακόμα δεν είναι επιλέξιμοι για εμβολιασμούς, θα πρέπει να φορούν μάσκες στο σχολείο. Αποκάλυψε ότι τα Κέντρα Ελέγχου και Πρόληψης Νοσημάτων (CDC) θα εκδώσουν νέες οδηγίες.

Ο πρόεδρος είπε επιπλέον ότι η αντιμετώπιση της παραπληροφόρησης στο διαδίκτυο είναι μία από τις κορυφαίες προτεραιότητές του και χαιρέτισε τον τρόπο με τον οποίο οι σκεπτικιστές για το εμβόλιο στο Fox News έκαναν στροφή τις τελευταίες ημέρες.

Το αίμα των παιδιών

Πολλά ερωτηματικά για τη κατάστασή του δημιουργούν οι όλο και πιο παράξενες αναφορές του Προέδρου Joe Biden. Σήμερα άφησε άφωνη μία δημοσιογράφο η οποία τον ρώτησε εάν υπάρχουν Δημοκρατικοί οι οποίοι θέλουν να αψηφήσουν την Αστυνομία.

Ο Biden στράφηκε προς το μέρος της και της απάντησε με την εξής ερώτηση

-“Υπάρχουν άνθρωποι στο Ρεπουμπλικανικό Κόμμα που πιστεύουν ότι πιπιλίζουμε το αίμα από παιδιά;”

Η αιφνιδιασμένη δημοσιογράφος απάντησε: “Δεν είμαι σίγουρη”

Το σχόλιο προκάλεσε χαμούλη στα social media αλλά είναι πλέον σχεδόν βέβαιο ότι κάτι δεν πάει καλά εδώ.

Τα social media πήραν φωτιά.

“Κάποιος ανησυχούσε για την εμμονή του Biden να δώσει μία τέτοιου είδους απάντηση χωρίς να υπολογίζει ότι απευθύνεται στη παγκόσμια κοινότητα η οποία τρώει το ένα χαστούκι μετά το άλλο και προσπαθεί μέσα στη ζάλη της να καταλάβει τι συμβαίνει.


 

Το σχόλιο του προέδρου ήρθε μετά από μια παρόμοια παρατήρηση σχετικά με το “πιπίλισμα του αίματος των παιδιών” κατά τη διάρκεια ενός τηλεοπτικού προγράμματος που φιλοξένησε ο Don Lemon του CNN, λέγοντας ότι η χώρα πρέπει να “ξεπεράσει” τέτοιες θεωρίες συνωμοσίας των QAnon.

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου