Τετάρτη 12 Ιουνίου 2024

Δύο κρουαζιερόπλοια έφεραν σήμερα 4.000 τουρίστες στη Θεσσαλονίκη

Στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης έδεσε το εντυπωσιακό κρουαζιερόπλοιο «Celebrity Infinity» της Celebrity Cruises, το οποίο ταξιδεύει με 2.200 επιβάτες.

Οι περισσότεροι από τους επιβάτες είναι Αμερικανοί και ήδη αποβιβάστηκαν από το

κρουαζιερόπλοιο. Αρκετοί από αυτούς βγήκαν για βόλτα στο κέντρο της πόλης ενώ άλλοι πραγματοποιούν εκδρομές σε κοντινούς προορισμούς, όπως η Βεργίνα. Το Celebrity Infinity έφτασε σήμερα το πρωί στη Θεσσαλονίκη από τη Μύκονο και στις 9.30 το βράδυ θα αναχωρήσει για τον επόμενό του σταθμό, το Ναύπλιο.

Image
Image


Παράλληλα στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης έδεσε και το κρουαζιερόπλοιο «Marella Discovery». Σε αυτό επιβαίνουν 1.700 άτομα, η πλειοψηφία εκ των οποίων είναι Βρετανοί. Θα παραμείνει στην πόλη έως τις 19.00 το απόγευμα και στη συνέχεια θα συνεχίσει το ταξίδι του για τον Βόλο. Οι επιβάτες του «Marella Discovery» θα πραγματοποιήσουν και αυτοί εκδρομές σε γύρω περιοχές της Θεσσαλονίκης ενώ αρκετοί από αυτούς επέλεξαν να περάσουν τις ελεύθερες ώρες τους στο κέντρο της πόλης.

Συνολικά έως σήμερα έχουν καταγραφεί 29 αφίξεις κρουαζιερόπλοιων στο λιμάνι της Θεσσαλονίκης. Έως το τέλος της χρονιάς αναμένονται στο λιμάνι άλλες 53 αφίξεις, φθάνοντας τον αριθμό ρεκόρ των 82 για το 2024. 

Image
Image
Image

 

voria.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου