Κυριακή 30 Ιουνίου 2024

Σκεφτείτε πραγματικά τι σημαίνει ότι ο πρόεδρος των ΗΠΑ έχει άνοια

Είναι πολύ αποκαλυπτικό το πώς όλοι επικεντρώνονται σε αυτό που λέει η απόδοση του Μπάιντεν στο ντιμπέιτ για την άνοια σχετικά με την ικανότητά του να κερδίσει την επανεκλογή του αντί για το γεγονός ότι ο σημερινός, εν ενεργεία πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει άνοια.

Είναι πολύ αποκαλυπτικό το πώς όλοι επικεντρώνονται σε αυτό που λέει η απόδοση του Μπάιντεν στο ντιμπέιτ για την άνοια σχετικά με την ικανότητά του να κερδίσει την επανεκλογή του αντί για το γεγονός ότι ο σημερινός, εν ενεργεία πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών έχει άνοια.

Αν ήσασταν αρκετά τυχεροί που χάσατε το ντιμπέιτ, ο Μπάιντεν ήταν τόσο μπερδεμένος και απομονωμένος που όχι μόνο το κοινό του CNN είπε συντριπτικά ότι ο Τραμπ κέρδισε, ενώ η λέξη «άνοια» στάλθηκε δημοφιλής στο Twitter, αλλά αναγνωρίστηκε επίσης ομοιόμορφα ότι ήταν μια τρομακτική καταστροφή από πράκτορες του Δημοκρατικού Κόμματος και φιλελεύθερους ειδήμονες των μέσων ενημέρωσης. που τώρα προτείνουν ευρέως ότι ο πρόεδρος θα πρέπει να αποσυρθεί από την κούρσα.

Αλλά η συζήτηση έχει περιστραφεί σχεδόν εξ ολοκλήρου γύρω από τον Τζο Μπάιντεν ως προεδρικό υποψήφιο, με σχετικά λίγη προσοχή στο γεγονός ότι αυτό το πρόσωπο είναι ο πρόεδρος αυτή τη στιγμή.
 Όλοι μιλούν για το αν ο Μπάιντεν μπορεί να διαβεβαιώσει τους Αμερικανούς ψηφοφόρους ότι έχει ό, τι χρειάζεται για να γίνει πρόεδρος και κανείς δεν φαίνεται να ανησυχεί τόσο για το γεγονός ότι είναι ήδη πρόεδρος και θα παραμείνει έτσι για μισό χρόνο.



Αυτό υποδηλώνει ότι οι άνθρωποι ήδη γνωρίζουν σε κάποιο επίπεδο ότι ο πρόεδρος των Ηνωμένων Πολιτειών δεν κυβερνά πραγματικά τις Ηνωμένες Πολιτείες, αλλά εξακολουθεί να είναι διανοητικά διαχωρισμένος μακριά από αυτή την πραγματικότητα αρκετά ώστε να νοιάζεται ποιος κερδίζει τις προεδρικές εκλογές.

Αν οι άνθρωποι πίστευαν πραγματικά ότι ο πρόεδρος κυβερνά τη χώρα, θα φρίκαραν ότι ο Μπάιντεν μέσα στην παρανοϊκή ομίχλη του θα μπορούσε να διατάξει μια επίθεση στη Σοβιετική Ένωση ή να ρίξει πυρηνικά στη Λιβύη για να σκοτώσει τον Μουαμάρ Καντάφι ή κάτι τέτοιο. Δεν ανησυχούν ότι αυτό θα συμβεί επειδή γνωρίζουν ότι η κυβέρνησή τους στην πραγματικότητα διοικείται από μη εκλεγμένους διαχειριστές αυτοκρατοριών από τα παρασκήνια και ότι ο Μπάιντεν είναι απλώς το επίσημο πρόσωπο στην επιχείρηση.

Έτσι, προκειμένου να διατηρήσουν την κυρίαρχη κοσμοθεωρία τους, οι φιλελεύθεροι διασχίζουν ταυτόχρονα τις δύο εντελώς αντιφατικές έννοιες ότι (Α) δεν έχει σημασία ποιος είναι ο πρόεδρος επειδή η χώρα διοικείται στην πραγματικότητα από μη εκλεγμένους διαχειριστές αυτοκρατοριών και (Β) ότι η απόδοση του ντιμπέιτ του Μπάιντεν ήταν πολύ ανησυχητική επειδή σημαίνει ότι ο Τραμπ θα γίνει πρόεδρος.

Αν αφήσουν το (Α) τότε δεν είναι πλέον στην επικρατούσα κοσμοθεωρία όπου λειτουργεί η χώρα τους, όπως διδάχθηκαν ότι λειτουργεί στο σχολείο, και αν αφήσουν το (Β) τότε δεν είναι πλέον στην επικρατούσα κοσμοθεωρία όπου οι προεδρικές εκλογές είναι εξαιρετικά σημαντικές και όλα τα προβλήματα της χώρας τους είναι αποτέλεσμα λανθασμένης ψήφου των Αμερικανών. Έτσι, τους διασχίζουν και τους δύο και προσπαθούν να μην σκεφτούν πολύ σκληρά τις προφανείς αντιφάσεις μεταξύ τους, προκειμένου να αποφύγουν τη συντριπτική γνωστική ασυμφωνία που θα βίωναν αν τους κοίταζαν πολύ προσεκτικά.


Στην πραγματικότητα, η αυτοκρατορία των ΗΠΑ έχει προχωρήσει σε όλη τη συνήθη εξαχρείωση της, παρά το γεγονός ότι ο επίσημος ηγέτης της έχει ελβετικό τυρί για εγκέφαλο όλο αυτό το διάστημα. Πήραν τη γενοκτονία τους στη Γάζα και τον παγκοσμίως απειλητικό πόλεμο δι' αντιπροσώπων εναντίον της Ρωσίας, καθώς και την πολιτική της Κίνας που είναι πολύ πιο επιθετική από εκείνη των προκατόχων του Μπάιντεν. 
Η αυτοκρατορική δολοφονική μηχανή δεν έχει παραλείψει ούτε ένα ρυθμό στην ασταμάτητη εκστρατεία της σταθερά αυξανόμενης παγκόσμιας τυραννίας.

Αυτό συνέβη επειδή οι προεδρικές εκλογές των ΗΠΑ είναι ψεύτικες και τα αποτελέσματα δεν έχουν σημασία. Δεν θα είχε σημασία αν οι Αμερικανοί εξέλεγαν ένα λαμπραντόρ ριτρίβερ ή ένα μπουκάλι σάλτσα Tabasco.
 Η αυτοκρατορία θα προχωρούσε χωρίς την παραμικρή διακοπή. Οι πόλεμοι θα συνεχίζονταν. Η οικονομική αδικία θα συνεχιστεί. Ο αυξανόμενος αυταρχισμός θα συνεχιστεί. Η ολιγαρχία και η διαφθορά θα συνεχιστούν. Ο οικοκτόνος καπιταλισμός θα συνεχιζόταν. Η ιμπεριαλιστική εξόρυξη θα συνεχιστεί.

Οι εκλογές στις ΗΠΑ είναι απλώς ένας αντιπερισπασμός για να εμποδίσουν τους Αμερικανούς να πιέσουν για πραγματική αλλαγή με τρόπους που αποτελούν σημαντική πρόκληση για την εξουσία, και οι Αμερικανοί το γνωρίζουν ήδη αυτό. 
Όσο πιο γρήγορα σταματήσουν να διαχωρίζονται μακριά από αυτό το γεγονός ότι έχουν ήδη αμυδρή επίγνωση και αντιμετωπίζουν την πραγματικότητα, τόσο πιο γρήγορα μπορούν να αρχίσουν να φέρνουν υγεία τόσο στο έθνος τους όσο και στον κόσμο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου