Πέμπτη 18 Νοεμβρίου 2021

Το 100% εμβολιασμένο Γιβραλτάρ ακυρώνει τις γιορτές των Χριστουγέννων

Covidémence (Κοβιντοφρένια)

Το Γιβραλτάρ ακύρωσε τους επίσημους εορτασμούς των Χριστουγέννων, λόγω της «εκθετικής» αύξησης των κρουσμάτων Covid-19. ( πηγή Express ).

Στο κόρφο της « κουλτούρας ακύρωσης », φαίνεται λογικό να «ακυρωθούν» τα Χριστούγεννα.

Ήδη έγινε πράξη στο Γιβραλτάρ.

Αυτό το βράχος στην ακτή της Ισπανίας που κατοικείται από 33.500 άτομα… 100% εμβολιασμένα (ναι, αν είναι δυνατόν όταν κάποιος είναι woke  και αγγλοσάξονας!) εδώ και

αρκετούς μήνες… καταγράφει όπως παντού μια ολική εμβολιοφοβία.“Γαμώτο! Πρέπει να παραγγείλουμε στον Αι Βασίλη μια τρίτη δόση, και μετά να ακυρώσουμε τα Χριστούγεννα!” 

Ας ξεκαθαρίσουν τα πράγματα: αυτή η επανάληψη της τρομερής πανδημίας είναι γελοία, όπως όλα τα άλλα «κύματα»… Αλλά όμως, οι αρχές συνεχίζουν να παίζουν το χαρτί του τρόμου.

Και συνεπώς, η ακύρωση των Χριστουγέννων ταιριάζει απόλυτα με αυτόν τον φανατισμό που βασίζεται στον άνεμο (υγειονομικά ομιλώντας).

Και πάνω από όλα, οι αρχές αποφάσισαν ότι ήταν απαραίτητο να συνεχιστεί … το ό τι δεν λειτουργεί.

«  Το πρόγραμμα εμβολιασμού των νέων 12-15 ετών και το πρόγραμμα εμβολιασμού επαναληπτικής δόσης είναι τώρα σε εξέλιξη, και το Γιβραλτάρ έλαβε επιπλέον 4.680 δόσεις αυτή την εβδομάδα.
Όλοι οι άνθρωποι που μπορούν να επωφεληθούν από ένα εμβόλιο ή μια επαναληπτική δόση ενθαρρύνονται έντονα να επωφεληθούν από την προσφορά όταν κληθούν να εμβολιαστούν ».

Η ιδέα ότι μια 3η δόση θα προστατεύσει εκείνους που δεν είναι με 2 δόσεις… ανήκει στην παταφυσική των Shadocks.

Αντλήστε (χρήματα). Και αντλήστε ξανά.

Κάντε ένεση. Και ξανακάντε ένεση.

Εγγυόμαστε ότι θα υπάρχει επάρκεια:

Που θα παραγόνται τα εμβόλια του κορωνοϊού

πηγή: https://covidemence.com

Réseau International

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου