Τρίτη 21 Απριλίου 2020

Covid-19>Μία θερμική κάμερα μπορεί να εντοπίσει έως και 300 άτομα με πυρετό ταυτόχρονα!


Kαλώς ήλθατε στον κόσμο της θερμικής κάμερας.  
Μέσω του συστήματος αναγνώρισης προσώπου MAP IR3, ο οργανισμός μπορεί να παρακολουθεί την υγεία και την παρουσία των εργαζομένων, ώστε να μετριάσει τους
κινδύνους για την ασφάλεια και την παραγωγικότητα σε ολόκληρη την κοινότητα.

Θερμική Απεικόνιση & Αναγνώριση Προσώπου

Το MAP IR3 σαρώνει περιοχές υψηλής κυκλοφορίας για τον εντοπισμό και την παρακολούθηση ανθρώπων με πυρετό. 
Τα άτομα που εμφανίζουν υψηλές θερμοκρασίες στέλνουν μια ειδοποίηση στο κεντρικό σύστημα για περαιτέρω επιθεώρηση. 
Μέσω του συστήματος αναγνώρισης προσώπου MAP IR3, ο οργανισμός μπορεί να παρακολουθεί την υγεία και την παρουσία των εργαζομένων, ώστε να μετριάσει τους κινδύνους για την ασφάλεια και την παραγωγικότητα σε ολόκληρη την κοινότητα.

Μια διπλή θερμική κάμερα υψηλής ευαισθησίας που συνδυάζεται με έξυπνη ταυτοποίηση και εντοπισμό ανθρώπων με πυρετό (έως 300 άτομα ανά λεπτό) σε περιοχές υψηλής κυκλοφορίας.

Ο εξελιγμένος αλγόριθμος που περιλαμβάνει, εντοπίζει και καταγράφει εικόνες από άτομα με πυρετό, εκπέμπει ακουστικά σήματα και ήχους σε πραγματικό χρόνο κατά την ανίχνευση και έως το προσωπικό ασφαλείας σταματήσει τα εν λόγω άτομα. Το σύστημα μπορεί να τοποθετηθεί σε τρίποδα, τοίχους ή οροφές ώστε να ανιχνεύει τα άτομα με πυρετό σε ευρύτερες περιοχές χωρίς να υπάρχει κίνδυνος περαιτέρω μόλυνσης λόγω μεγάλων ουρών αναμονής.
Το MAP IRS3 είναι οικονομικά προσιτό, εύκολο στη χρήση και παρέχει μια επιπλέον αίσθηση ασφάλειας και εμπιστοσύνης στους χώρους όπου ζουν, εργάζονται, ψωνίζουν και παίζουν άνθρωποι.

Πως δουλεύει?

Εξοπλισμένο με μια διπλή θερμική κάμερα σε συνδυασμό με ένα έξυπνο σύστημα παρακολούθησης UI, το οποίο παρέχει μια βασική λύση ασφαλείας για κάθε σύγχρονο οργανισμό που επιδιώκει να προστατεύσει τους ανθρώπους του, να διατηρήσει τις επιχειρηματικές του δραστηριότητες και να παρέχει εμπιστοσύνη στην κοινότητα. Το ισχυρό σύστημα παρακολούθησης μπορεί να τοποθετηθεί σε τοίχους ή οροφές όπου μπορεί να ανιχνεύει τα άτομα με πυρετό σε ευρύτερες περιοχές, χωρίς μεγάλες ουρές αναμονής, ώστε να αποφεύγεται εγκαίρως ο κίνδυνος περαιτέρω μόλυνσης. Το ιδιόκτητο λογισμικό είναι φιλικό προς το χρήστη. Το MAP IR3 είναι προσαρμόσιμο και επεκτάσιμο και όλες οι πληροφορίες μπορούν να αποθηκευτούν στο διαδίκτυο (Cloud).

Εφαρμογές

Αεροδρόμια – Σχολεία – Παιδικοί Σταθμοί – Νοσοκομεία – Κρατικές Εγκαταστάσεις – Δημόσιες Εκδηλώσεις – Μέσα Μαζικής Μεταφοράς – Εμπορικά Κέντρα – Κτίρια Γραφείων – Εμπορικά Καταστήματα – Κτίρια Υψηλής Κυκλοφορίας – Ξενοδοχεία – Αθλητικές Εκδηλώσεις & Συναυλίες – Καταστήματα Λιανικής – Εργοστάσια

Προστασία τώρα και για το μέλλον.

Μέσω του MAP IR3, ακολουθείτε μια προληπτική προσέγγιση για τη διασφάλιση της υγείας και της ασφάλειας των εργαζομένων με παράλληλη προβολή της φροντίδας του οργανισμού για την κοινότητα.
ΠΡΟΣΤΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΨΤΕ ΤΟΥΣ ΠΕΛΑΤΕΣ ΣΑΣ
ΠΡΟΣΤΑΨΤΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΣΑΣ

Βασικά Χαρακτηριστικά

• Ταχεία ανίχνευση χωρίς επαφή • Ανίχνευση μεγάλης περιοχής (300 άτομα ανά λεπτό) • Μετρήσεις θερμοκρασίας σε πολλαπλά σημεία • Αποφυγή επέκτασης μόλυνσης • Αυτόματος συναγερμός κατά τον εντοπισμό • Λήψη αναγνώρισης προσώπου • Μέτρηση θερμοκρασίας <+ -0.3C ακρίβεια • Συνεχής εγγραφή βίντεο • Ταχεία ανάπτυξη
MAP IR3 Suite – Εξοπλισμός που περιλαμβάνεται
1. MAP IR3 – Κάμερα διπλής ορατότητας και θερμικής απεικόνισης
2. MAP IR3 Λογισμικό γρήγορης ανίχνευσης θερμοκρασίας & ενημερώσεις
3. Καλώδια (Ρεύματος & Ethernet)
4. Βάση τοποθέτησης τοίχου
5. Θήκη

Μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε αμέσως

ΠΡΟΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΠΕΚΤΑΣΗΣ ΤΗΣ ΜΟΛΥΝΣΗΣ ΣΤΟΥΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ
Ορίστε τις δικές σας παραμέτρους σε Βαθμούς Κελσίου ή Φαρενάιτ και ενεργοποιήστε ή απενεργοποιήστε την ανίχνευση.

Κέντρο εντολών

Το λογισμικό MAP IR3 σχεδιάζει και ενσωματώνει ένα πλήρες κέντρο για την παρακολούθηση καθενός από τα εγκατεστημένα συστήματα ελέγχου πανδημίας που βρίσκονται γύρω από μια συγκεκριμένη περιοχή όπως νοσοκομεία, αεροδρόμια και πολλά άλλα. Τα βίντεο σε πραγματικό χρόνο και οι ηχητικές ειδοποιήσεις από κάθε ένα από τα εγκατεστημένα συστήματα αποστέλλονται στον κεντρικό σταθμό εντολών, παρέχοντας στους χειριστές πλήρη επίγνωση των λειτουργιών τους. Αυτό το σύστημα δικτύου επιτρέπει στους χειριστές να εντοπίζουν και να παρακολουθούν τα άτομα υψηλού κινδύνου και να προειδοποιούν ώστε παρακολουθούνται και να πραγματοποιείται περαιτέρω επεξεργασία.

Λογισμικό

A. Περιοχή ανίχνευσης θερμοκρασίας και αναγνώρισης μάσκας.
B. Στατιστικά στοιχεία για τα άτομα που δεν έχουν πυρετό, πυρετό χωρίς μάσκα.
Γ. Συναγερμός σε πραγματικό χρόνο για άτομα με πυρετό και χωρίς μάσκα.
Δ. Θερμική απεικόνιση για ανίχνευση θερμοκρασίας.
Ε. Κατάλογος Αποθηκευμένων Εικόνων & Βίντεο των Ατόμων με Πυρετό & Χωρίς Μάσκα.
Ζ. Διαχείριση συναγερμών, διαχείριση βίντεο και ιστορικών δεδομένων.
Η. Ρυθμίσεις Συστήματος.
Θ. Ελαχιστοποίηση & Κλείσιμο.
I. Επαναφορά Στατιστικών.

Σχετικά με τη Fortechnologies

Η Fortechnologies είναι το παγκόσμιος τμήμα πωλήσεων για τεχνολογίες νέας γενιάς. Το κατασκευαστικό τμήμα έχει πάνω από μια δεκαετία εμπορικής δραστηριότητας, εφαρμογών ασφαλείας και βιομηχανικών εφαρμογών, με προϊόντα για τον αέρα, τη γη και τη θάλασσα, συμπεριλαμβανομένης της ρομποτικής, προϊόντων χαρτογράφησης και κινητών συστημάτων ελέγχου εδάφους.
Έχουμε ένα πλήρες προσωπικό μηχανικών, εγκαταστάσεων παραγωγής και τμήμα εξυπηρέτησης πελατών έτοιμο να ανταποκριθεί στις ανάγκες των συνεχώς μεταβαλλόμενων και γρήγορων απαιτήσεων του κόσμου της τεχνολογίας.
Ποιότητα. Αξιοπιστία. Υπεροχή. Μέλλον.

kourdistoportocali.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου